Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Kogo wybieracie? Bo ja już wolę Jennifer od Emmy a wy?

obie młode, zdolne. Chyba nie potrafie wybrać, zwłaszcza że nie specjalnie interesuję się Emmą - widziałam tylko 3 filmy z nią.

użytkownik usunięty
julcia2805

Ja widziałem z nią kilka filmów, tak masz rację obie są zdolne, i obie są dobrymi aktorkami ;D

I Emma ma dobrego stylistę :) podoba mi się jej styl ubierania na oficjalnych imprezach, zresztą Jennifer też. Akurat za to bardzo cenię obie że wolą skupić się na graniu niż lataniu z gołymi tyłkami czy biustem przy różnych ściankach

użytkownik usunięty
julcia2805

Jeżeli mówimy już o stylu ubierania to uwielbiam styl Emmy Watson ;D

o tak, to też dobry przykład. Ją akurat cenię za to że mimo że wychowała się w blasku harrego pottera nie odbiło jej. W odbiorze jest miła, sympatyczna, taka normalna. W dodatku dobre podejście do fanów, z dala od skandali - dobry przykład młodej aktorki no i super styl ubierania się

użytkownik usunięty
julcia2805

A oglądałaś z nią ostatnio Charlie? Cudowny film^^

Nie, ale u mnie to norma że za nowościami nie nadąrzam. Skoro polecasz to chętnie obejrzę jak znajdę chwilę.

użytkownik usunięty
julcia2805

POLECAM **

użytkownik usunięty
julcia2805

I oczywiście napisz mi czy Ci się podobał^^

użytkownik usunięty

Obie, ale bardziej Emmę.

lubie obie, ale jednak jesli mam wybrac to zdecydowanie JEN.

Nie jestem w stanie wybrać. Lubię je obie. Do Emmy i Jennifer dodam jeszcze Mile Kunis i Amande Seyfried. Ta czwórka to dla mnie najlepsze aktorki młodego pokolenia :)

użytkownik usunięty
Anaissa

Amanda :))

użytkownik usunięty
Anaissa

Kocham Amande za jej urodę (ale i za aktorstwo), razem z Emma Watson to najpiękniejsze kobiety na świecie... Do tego grona także trzeba zaliczyć Natalie Portman, ona na dopiero TALENT!

A no tak. Natalie też :)

użytkownik usunięty
Anaissa

Co ja bym dał za taki jeden pocałunek od jednej z nich...

Obie lubię, jednak bardziej cenię Jennifer. Jest moją ulubioną aktorką :)

Em ma dystans do siebie choć z tego co widziałam z konferencji Jen po Oskarach to też równa babka.

Emma Stone jest głównie aktorką komediową. A Jennifer Lawrence ma dwie pierwszoplanowe role, który nie były banalne i dostała za nie Oskara i nominacje.

użytkownik usunięty
Lu106

Więc którą wybierasz?

Jennifer Lawrence moim zdaniem jest dużo lepsza