Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Nie rozumiem tylko jednego.. jak w ogóle można porównywać Jen z Kristen? WTF?
Zauważyłem ,że psychofani/ki zmierzchu chcą przedstawić Jen w jak najgorszym wydaniu
przypisując jej cechy Kristen typu ,,kłoda'' , ,,beztalencie'' itd można wymieniać. Ludzie
opanujcie się i obejrzyjcie jej kilka filmów a nie tylko Igrzyska śmierci.. pozdrawiam

użytkownik usunięty
kulusinio

Jennifer Lawrence...
Jak dla mnie nie są to aktorki wysokich lotów ;d

Rozumiem Twoje zdanie , każdy ma swoje. Tylko denerwują mnie te porównania..

użytkownik usunięty
kulusinio

Jak dla mnie Jennifer jest lepszą aktorką od Kristen ;D. Ale jak już coś wole z młodszego pokolenia Amande Seyfried i Emme Watson i to za nie trzymam jak największe kciuki ;D

Amanda podobała mi się w ,,Zaginiona'' a Emmę no cóż kojarzę tylko z HP.. :P

użytkownik usunięty
kulusinio

W The Perks Of Being A Wallflower była Emma Watson niesamowita ;-). A Amande lubię w Dziewczynie w Czerwonej Pelerynie i Mamma Mia^^

kulusinio

Kristen Stewart jest słabą aktorką, ale Jennifer Lawrence wcale nie jest od niej o wiele lepsze, dla mnie trochę niezrozumiała była jej Oscarowa nominacja z 2011 roku za "Winter's Bone" , bo wcale nie zachwyciła, co do tegorocznych Oscarów nie wypowiadam się, bo jeszcze nie obejrzałam " Silver Linings Playbook" (choć mam zamiar zrobić to jak najszybciej : ) ). Jak wyżej jeśli mam wybierać aktorkę z młodego pokolenia którą lubię i która dobrze gra to stawiam na Milę Kunis ; )

Zaczytana_xD

No właśnie nie rozumiem dlaczego ludzie sądzą ,że nie jest ona warta oscara.. ale jak wiadomo , każdy ma swoje zdanie i nie założyłem tego tematu ,żeby się wymądrzać kto jest lepszy :) ale te porównania mnie dobiły -.- a co do pani Kunis.. na pewno gra lepiej niż pani Stewart no i jest hot :D

kulusinio

Do młodych i zdolnych jeszcze bym wrzuciła Emmę Stone. Co do roli Jennifer w "Silver . . . " spodobała mi się, jak jej nie lubię to rola fajna, nawet dobrze zagrana , tak na świeżo wrażenie ; )

Zaczytana_xD

Z tego co wiem to Emma jest bardzo pracowita i ambitna :P

kulusinio

Zgadzam się, zdecydowanie moja ulubiona aktorka : )

kulusinio

oglądałem po kilka filmów z tymi paniami i mogę stwierdzić, że Jennifer jest znacznie lepsza. a jaki ma na to dowód? Poradnik pozytywnego myślenia

kryslav

Właśnie dzisiaj oglądałem.. rewelacja! To są emocje, ona jest genialna!

kulusinio

właśnie też dzisiaj oglądałem

kulusinio

zdecydowanie Jennifer Lawrence !

kulusinio

zdecydowanie K. Stewart. Odnosze wrazenie iz lawrence ma zbotoksowana buzie. Taka pulchna. Jezeli mam oceniac na poziomie aparycji oczywiscie.

redaktor_naczelny_2012

Zdecydowanie Jennifer Lawrence. Mam wrażenie, że Kristen Stewart miała odsysanie tłuszczu, szczególnie z twarzy. Taka chuda. Jeżeli mam oceniac na podstawie aparycji oczywiście.

chapy

Kazdy ma swoj gust :)

redaktor_naczelny_2012

I to czyni świat ciekawym.

chapy

Dlatego nie bede sie klocil i wymuszal mojego stylu myslenia. :) Dobrze jednak ze przynajmniej zachowales podstawowe zasady netykiety w przeciwienstwie do takiego kulusinio. Zycze milego dnia.

redaktor_naczelny_2012

Dziękuję i wzajemnie.

redaktor_naczelny_2012

Haha mózg roz...bany :D Jak lubisz deski typu K.Stewart to spoko.

kulusinio

Spoko loko foko.

kulusinio

Tak dla jasności. Każdy jest lepszy niż Kristen Stewart, nawet noga od stołu :-D a porównania do Jennifer Lawrence to już czyste przegięcie. Najlepsze jest to, że sama Kristen uważa że Jennifer jest dla niej konkurencją, nie ma co ma tupet dziewucha!

ewej

Też ostatnio gdzieś o tym czytałem :)

kulusinio

Ja o tym czytałam na pudlu. A ty??? :-D

ewej

Eee tam na pewno nie :P nie jestem pewien ale być może tutaj na filmwebie :)

ewej

ahahahaahahaahah trafiony zatopiony :D:D

kulusinio

Różnica między tymi aktorkami jest taka że prawdopodobnie jedna dostanie w tym roku Oscara a druga Złotą malinę.Więc to tak jak porównywać niebo i piekło czy ogień i wodę.

iniesta019

Dokładnie :D

kulusinio

Błagam, chyba druga nominacja do Oscara, coś o niej mówi. Ona ma dopiero 22 lata a jest genialna! Świetna gra w do szpiku kości, poradniku pozytywnego myślenia i igrzyskach. Natomiast, co do Kristem im starsza tym gorsza niestety. Jej ostatnie role w Zmierzchu i jeszcze w Królewnie Śnieżce i Łowcy, to był koszmar. Natomiast w One The Road była znośna. Najlepiej zagrała jeszcze, w wieku chyba siedemnastu lat w Ucieczka w milczenie.
Bez porównania.
Kristen=Złota malina
JL-Oscar
Jestem pewna, że dostanie tego Oscara, jeśli w najbliższym czasie Maryl Streep nie zostanie nominowana, bo ta to już jest ... uff.

DarkAlessaLove

Pewnie ,że dostanie i to nie jednego w życiu ;)