Nie rozumiem tylko jednego.. jak w ogóle można porównywać Jen z Kristen? WTF?
Zauważyłem ,że psychofani/ki zmierzchu chcą przedstawić Jen w jak najgorszym wydaniu
przypisując jej cechy Kristen typu ,,kłoda'' , ,,beztalencie'' itd można wymieniać. Ludzie
opanujcie się i obejrzyjcie jej kilka filmów a nie tylko Igrzyska śmierci.. pozdrawiam
Jak dla mnie Jennifer jest lepszą aktorką od Kristen ;D. Ale jak już coś wole z młodszego pokolenia Amande Seyfried i Emme Watson i to za nie trzymam jak największe kciuki ;D
W The Perks Of Being A Wallflower była Emma Watson niesamowita ;-). A Amande lubię w Dziewczynie w Czerwonej Pelerynie i Mamma Mia^^
Kristen Stewart jest słabą aktorką, ale Jennifer Lawrence wcale nie jest od niej o wiele lepsze, dla mnie trochę niezrozumiała była jej Oscarowa nominacja z 2011 roku za "Winter's Bone" , bo wcale nie zachwyciła, co do tegorocznych Oscarów nie wypowiadam się, bo jeszcze nie obejrzałam " Silver Linings Playbook" (choć mam zamiar zrobić to jak najszybciej : ) ). Jak wyżej jeśli mam wybierać aktorkę z młodego pokolenia którą lubię i która dobrze gra to stawiam na Milę Kunis ; )
No właśnie nie rozumiem dlaczego ludzie sądzą ,że nie jest ona warta oscara.. ale jak wiadomo , każdy ma swoje zdanie i nie założyłem tego tematu ,żeby się wymądrzać kto jest lepszy :) ale te porównania mnie dobiły -.- a co do pani Kunis.. na pewno gra lepiej niż pani Stewart no i jest hot :D
Do młodych i zdolnych jeszcze bym wrzuciła Emmę Stone. Co do roli Jennifer w "Silver . . . " spodobała mi się, jak jej nie lubię to rola fajna, nawet dobrze zagrana , tak na świeżo wrażenie ; )
oglądałem po kilka filmów z tymi paniami i mogę stwierdzić, że Jennifer jest znacznie lepsza. a jaki ma na to dowód? Poradnik pozytywnego myślenia
zdecydowanie K. Stewart. Odnosze wrazenie iz lawrence ma zbotoksowana buzie. Taka pulchna. Jezeli mam oceniac na poziomie aparycji oczywiscie.
Zdecydowanie Jennifer Lawrence. Mam wrażenie, że Kristen Stewart miała odsysanie tłuszczu, szczególnie z twarzy. Taka chuda. Jeżeli mam oceniac na podstawie aparycji oczywiście.
Dlatego nie bede sie klocil i wymuszal mojego stylu myslenia. :) Dobrze jednak ze przynajmniej zachowales podstawowe zasady netykiety w przeciwienstwie do takiego kulusinio. Zycze milego dnia.
Tak dla jasności. Każdy jest lepszy niż Kristen Stewart, nawet noga od stołu :-D a porównania do Jennifer Lawrence to już czyste przegięcie. Najlepsze jest to, że sama Kristen uważa że Jennifer jest dla niej konkurencją, nie ma co ma tupet dziewucha!
Różnica między tymi aktorkami jest taka że prawdopodobnie jedna dostanie w tym roku Oscara a druga Złotą malinę.Więc to tak jak porównywać niebo i piekło czy ogień i wodę.
Błagam, chyba druga nominacja do Oscara, coś o niej mówi. Ona ma dopiero 22 lata a jest genialna! Świetna gra w do szpiku kości, poradniku pozytywnego myślenia i igrzyskach. Natomiast, co do Kristem im starsza tym gorsza niestety. Jej ostatnie role w Zmierzchu i jeszcze w Królewnie Śnieżce i Łowcy, to był koszmar. Natomiast w One The Road była znośna. Najlepiej zagrała jeszcze, w wieku chyba siedemnastu lat w Ucieczka w milczenie.
Bez porównania.
Kristen=Złota malina
JL-Oscar
Jestem pewna, że dostanie tego Oscara, jeśli w najbliższym czasie Maryl Streep nie zostanie nominowana, bo ta to już jest ... uff.