Harvey Weinstein ogłosił że Jennifer bierze dłuższy urlop i na rok rezygnuje z grania w filmach.
Wydaje mi się że to słuszna decyzja, chociaż w tym roku i tak zobaczymy ją w 3 nowych filmach, za rok w ostatniej części
Kosogłosa. Na 2016 rok już może wyjść jakiś film z Jenn po tej przerwie, więc w sumie odpoczniemy od niech tylko
trochę. Faktycznie ostatnio było jej za dużo, szum wokół jej osoby zaczął męczyć, Oscar, kolejna nominacja, szczyt
BoxOffice itp.
To nie jest informacja potwierdzona. Harvey stwierdzieła, że Jenn przez rok nie będzie robić zupełnie nic, a jestem pewna, że promowania "Kosogłosa" sobie nie odpuści.
Wątpię szczerze, że przez rok nie będzie grać.
Ja tak samo, teraz tak mówi, bo ma dość po kręceniu 2 części Igrzysk pod rząd przy których musi się trochę fizycznie namęczyć. Pewne jest to, że zrobi sobie trochę przerwy, ale nie wydaje mi się, żeby to był rok, a jeśli nawet to odczujemy tylko góra pół roku.
Oczywiście, że sobie nie odpuści promowania.. Przecież aktorzy grający znaczące role w większości wysokobudżetowych filmach mają zapisane w umowach, że mają promować wychodzącą produkcję...
zgadzam się, tym bardziej, że wcale jej przed najbliższe 2 lata mniej w mediach nie będzie, bo promocja Kosogłosa i X-manów