Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Nie chę wyjść na jakiegoś buraka co się przechwala, ale mam kontak z Jennifer na twiterze. Tzn na twiterze nie ma takiej opcji jak na naszej-klasie czy Facebooku, że dodaje się do znajomych, po prostu ja śledzę jej wpisy, a ona moje (Jennifer śledzi tylko 15 osób) Wszystko to daje mi możliwość pisania do niej dłuższych wiadomości prywatnych. Już napisałem, że bardzo się wam tutaj w Polsce podoba (jej gra jak i wygląd oczywiście). Może ktoś ma jakieś wiadomości, kóre mógłbym jej przekazać?

Bialy_Pielgrzym

Napisz jej, że jej fani NIE CHCĄ aby grała w filmie "Igrzyska Śmierci" ("Hunger Games"), rolę Katniss Everdeen i jeżeli może to nich wycofa się ze swojej umowy z Gary Rossem. A jeżeli już musi grać dziewczynę która głoduje w 12 dystrykcie to nich schudnie i przefarbuje włosy na ciemny brąz.
Z góry bardzo dziękuję.

Kaaa991

Ciekawe ile masz lat dziewczynko.

Kaaa991

Nie wiem czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak charakteryzacja. Przefarbować włosy do roli, to naprawdę nic trudnego. A jeśli chodzi o chudnięcie, to idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej... Poza tym z łaski swojej wypowiadaj się w swoim imieniu a nie w liczbie mnogiej.
Tyle ode mnie.

Kaaa991

Czemu miała by nie grać w Igrzyskach? Książka bardzo dobra i da się z niej zrobić genialny film, jak isę zresztąż zapowiada. A jeśli ktoś serio czytał tą ksiązke, to wie, że Katniss nie GŁODOWAŁA, aż tak, żeby wyglkądac jak anorektyk.
Poza tym nie rozumiem, dlaczego miałay nie grac w tym filmie

użytkownik usunięty
Bialy_Pielgrzym

A możesz podać link do jej twittera? Bo wszystko co znalazłam w internecie to fejki.

Niestety nie ma jej już na twitterze od kilku tygodni.

Bialy_Pielgrzym

No jasne, że nie ma jej już na Twitterze!!!! Teraz siedzi ciągle na sympati.pl mam z nią kontakt bo ona ma tylko 3 znajomych w tym mnie :D Co wy myślicie, że ona ma ochotę kasę trzepać za filmy?? Przecież jasne jest to że lepiej posiedzieć w necie cały dzień niż kasiorę zbijać.....

kosciej_99

ahahaha, spadłem z obrotowego krzesła!:D

tekjow

ja też! :D

użytkownik usunięty
kosciej_99

Twój komentarz zabija ;P

Bialy_Pielgrzym

Z tego, co wiem, to Jennifer nigdy nie miała Twittera. Ma Facebooka i oficjalną stronę główną, nieco ubogie, ale są, konta Twitterowego jednak Jen nigdy nie posiadała. Przynajmniej tak podają źródła.

Gleek99

Mi też się zdaje, że Jen nie miała konta. Byłoby coś wiadomo.

Bialy_Pielgrzym

Wszędzie piszesz, że masz kontakt z jakimiś gwiazdami. Raczej wątpię by to była prawda.

jagodowa15

Nie wszędzie, tylko w dwóch przypadkach, a i tak mogę to udowodnić. No teraz w jednym tylko, bo z Jennifer to chyba była lipa, ale Gosling ma potwierdzone konto i ma mnie w "znajomych".

Bialy_Pielgrzym

Nie, no spoko. Gdyby ktoś chciał przekazać coś George'owi C. zannemu przez wzystkich jako Clooney, a mi znanemu z twittera jako sweet_bunny61 to piszcie przekażę mu.

Dendroaspis_Polylepis

Nie, no spoko. Chciałeś być śmieszny, nie wyszło. Może następnym razem.

Bialy_Pielgrzym

Nie, no spoko. Ale ja zupelnie powaznie.

Dendroaspis_Polylepis

A ja się uśmiałam ;)

Kalether

Dołączam się do Ciebie :D śmiechu trochę jest z tych ich przechwałek :D

Kalether

A nie zbulwersowałeś się jak Gandalf Biały? :)

Kalether

też się uśmiałam :D

użytkownik usunięty
Kropelka_3

i ja też xD

Bialy_Pielgrzym

Jasne podaj nazwę zobaczymy czy on cię śledzi. Raczej wątpie

JimiHendrixExperience

https://twitter.com/BastienRonny

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
criginold

jakie chamstwo powszechne

Bialy_Pielgrzym

spoko, spoko, ja mam dużo kontaktów też i jeszcze płyty kompaktowe, jakby ktoś chciał coś im przekazać, to i tak nie przekażę, bo mi się nic chce.

Bialy_Pielgrzym

żeby się nie przejmowała takimi ujeba*ymi dziewczynkami , które jej nie lubią , typu : koleżanka u góry ; ')

Bialy_Pielgrzym

A ja mam jej numer telefonu ,Skype i GG i co dzień sobie rozmawiamy .Jak myślisz kto jej kazał grac w Poradniku Pozytywnego myślenia ???
Ja !! To mnie zawdzięcza Oskara . Przy mnie jesteś nikim :)

Bialy_Pielgrzym

Piotr Świerczewski?

Bialy_Pielgrzym

Najbardziej zabawne w tym temacie jest pierwsze zdanie pierwszego postu. Jego autor wyszedł dokładnie na tego, na którego nie chciał wyjść :)