Nie chę wyjść na jakiegoś buraka co się przechwala, ale mam kontak z Jennifer na twiterze. Tzn na twiterze nie ma takiej opcji jak na naszej-klasie czy Facebooku, że dodaje się do znajomych, po prostu ja śledzę jej wpisy, a ona moje (Jennifer śledzi tylko 15 osób) Wszystko to daje mi możliwość pisania do niej dłuższych wiadomości prywatnych. Już napisałem, że bardzo się wam tutaj w Polsce podoba (jej gra jak i wygląd oczywiście). Może ktoś ma jakieś wiadomości, kóre mógłbym jej przekazać?
Napisz jej, że jej fani NIE CHCĄ aby grała w filmie "Igrzyska Śmierci" ("Hunger Games"), rolę Katniss Everdeen i jeżeli może to nich wycofa się ze swojej umowy z Gary Rossem. A jeżeli już musi grać dziewczynę która głoduje w 12 dystrykcie to nich schudnie i przefarbuje włosy na ciemny brąz.
Z góry bardzo dziękuję.
Nie wiem czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak charakteryzacja. Przefarbować włosy do roli, to naprawdę nic trudnego. A jeśli chodzi o chudnięcie, to idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej... Poza tym z łaski swojej wypowiadaj się w swoim imieniu a nie w liczbie mnogiej.
Tyle ode mnie.
Czemu miała by nie grać w Igrzyskach? Książka bardzo dobra i da się z niej zrobić genialny film, jak isę zresztąż zapowiada. A jeśli ktoś serio czytał tą ksiązke, to wie, że Katniss nie GŁODOWAŁA, aż tak, żeby wyglkądac jak anorektyk.
Poza tym nie rozumiem, dlaczego miałay nie grac w tym filmie
A możesz podać link do jej twittera? Bo wszystko co znalazłam w internecie to fejki.
No jasne, że nie ma jej już na Twitterze!!!! Teraz siedzi ciągle na sympati.pl mam z nią kontakt bo ona ma tylko 3 znajomych w tym mnie :D Co wy myślicie, że ona ma ochotę kasę trzepać za filmy?? Przecież jasne jest to że lepiej posiedzieć w necie cały dzień niż kasiorę zbijać.....
Z tego, co wiem, to Jennifer nigdy nie miała Twittera. Ma Facebooka i oficjalną stronę główną, nieco ubogie, ale są, konta Twitterowego jednak Jen nigdy nie posiadała. Przynajmniej tak podają źródła.
Nie wszędzie, tylko w dwóch przypadkach, a i tak mogę to udowodnić. No teraz w jednym tylko, bo z Jennifer to chyba była lipa, ale Gosling ma potwierdzone konto i ma mnie w "znajomych".
Nie, no spoko. Gdyby ktoś chciał przekazać coś George'owi C. zannemu przez wzystkich jako Clooney, a mi znanemu z twittera jako sweet_bunny61 to piszcie przekażę mu.
spoko, spoko, ja mam dużo kontaktów też i jeszcze płyty kompaktowe, jakby ktoś chciał coś im przekazać, to i tak nie przekażę, bo mi się nic chce.
żeby się nie przejmowała takimi ujeba*ymi dziewczynkami , które jej nie lubią , typu : koleżanka u góry ; ')
A ja mam jej numer telefonu ,Skype i GG i co dzień sobie rozmawiamy .Jak myślisz kto jej kazał grac w Poradniku Pozytywnego myślenia ???
Ja !! To mnie zawdzięcza Oskara . Przy mnie jesteś nikim :)