Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

U mniej raczej remis. A według was?

użytkownik usunięty

Emma Roberts? dla mnie to w ogóle nie ten sam poziom.

Dla mnie tutaj nie ma czego porównywać, chociażby ze względu na rodzaj filmów w jakich obie wystąpiły. Jennifer zdecydowanie.

A mi się bardziej podoba Emma Roberts. Ale zadając takie pytanie na stronie Jennifer Lawrence odpowiedzi można się domyślić.

Lubię Emmę, ale ją kojarzę głównie z filmów komediowych, wybieram Jennfer bo jest bardziej wszechstronna, na stronie Emmy napisałabym tak samo ;)

Jennifer all the way. Haha. Emma Roberts to moim zdaniem nie ta sama klasa co Jennifer, bez obrazy dla jej fanów.

Agie

Dokładnie, między tymi aktorkami jest przepaść póki co, ale kto wie, może Emma nas kiedyś zaskoczy.

Jennifer jest oczywiście lepszą aktorką, a kto jest 'fajniejszy' zostawiam innym. Każdy ma swój gust, ale krytycy przyznający takie nagrody jak Oscary, Złote Globy czy SAG znają się chyba lepiej od przeciętnego Filmwebowca, a nominowali Jen, nie Emmę.

Gleek99

Konfrontacja raczej bez sensu. Jedyne co łączy obie aktorki to młody wiek. Warsztat, umiejętności, dobór repertuaru jest zdecydowanie po stronie Jennifer. Rola w "Do szpiku kości" moim zdaniem oskarowa (chociaż nominacja to już spore wyróżnienie).
Emma gra w filmach lżejszego kalibru, a Krzyku 4 jej nie wybaczę, podobnie zresztą jak Wesowi, reżyserskiemu idolowi mego dzieciństwa :(

czarry marry harry potter