Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
marcepanowepalce

mi sie najbardziej podoba w wersji blond :)

mrs robinson

A mi w jasnym brązie :D

Pecia15

Najlepiej wyglądała w PPM :D

m4rcin1990

zreszta, w kazdym kolorze slicznie wyglada, dlatego, ze ma piekna twarz. Uwielbiam te jej pyzate policzki.

marcepanowepalce

Zdecydowanie w ciemnych :)

marcepanowepalce

moim zdaniem w obu kolorach wygląda pięknie :D

marcepanowepalce

ja uważam że w takim w jakim była na Oscarach ;)

użytkownik usunięty
marcepanowepalce

BRĄZ! I współczuje jej tego co muszą jej włosy przeżywać po tym farbieniu... Będzie miała ładnie wyniszczone...

mrsrobinson Na tle tych wszystkich wyemancypowanych lasencji HollywOOdu prezentuje się naprawdę fajnie i naturalnie ...

użytkownik usunięty
m4rcin1990

No tak zgadzam się z tym. Ale jej włosy naprawdę przeżywają teraz piekło...

Może to peruka ? :D śmieje się oczywiście :P A tak na serio kobieta musi się czasem troszkę poświęcić żeby wyglądać olśniewająco :P

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Gorzej, jak przez takie farbowania zaczną jej włosy wypadać...

Zaplecze Jen n pewno się tym zajmie :P ch0d0r widzę że ty fan sagi :D czytałeś może już II część ?

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Mówisz o Igrzyskach Śmierci? Bo jak tak to przeczytałem całą trylogie i W PIERŚCIENIU OGNIA jest najlepsza z trylogii, za to Kosogłos to porażka...

Bo właśnie kończę I- szą ... (oczywiście zacząłem po obejrzeniu filmu) i ciekawi mnie czy II ga jest tak samo emocjonująca :]. A co do III części to dlaczego porażka ?

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Druga cześć jest ZAJEBISTA (zaprzeproszeniem), nie chcesz wiedzieć. Przeczytaj to się dowiesz i napisz mi jaka wg. ciebie była. I W Pierścieniu Ognia jest dużo lepsze od Igrzysk Śmierci!

No to czeka mnie dzisiaj kolejna nie przespana noc :P :D

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Ja przeczytałem całą trylogie w 13h a drugą cześć to najszybciej (ok. 3h)

ja się z pierwszą "męczę" 4 dzień :P może dzisiaj skończę :P Ale zobaczymy jak to będzie ... wszystko przez brak czasu :P Zawsze można jeszcze w audiobooka zainwestować:P

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Czytałem i słuchałem audiobooka ;-). I muszę przyznać że Dereszowska fajnie czyta tą trylogie B-)

Zobaczymy :D Spadam 3 maj się!

użytkownik usunięty
m4rcin1990

No to 3m się. I nie zaczytaj się na śmierć ;-)

No skończyłem pierwszą cześć ... genialna ..... w drugiej jestem gdzieś w połowie.. też się ciekawie zapowiada ... tylko Katniss taka niezdecydowana na razie co do Peety i Galea. Zaczyna mnie to pomału irytować no ale zobaczymy :P

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Gale zirytuje Cię jeszcze bardziej w Kosogłosie (ale w ostatnim rozdziale)

Hehe nom muszę się sam przekonać .. Dzisiaj znowu czeka mnie długaaa noc :D

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Ja teraz zacząłem czytać. W GŁĘBI LASU Cobena...

Podobna tematyka ?

użytkownik usunięty
m4rcin1990

Nie, nie ;-). To thiller i kryminał ;-). Ale niestety we wtorek ją przerwę, ponieważ wychodzi Tomb Raider i będzie trzeba w nią po grać...

hehe ja na szczęście nie gram :D to mam czas na czytanie :P Ale jak skończę Igrzyska będzie krucho znaleźć coś w podobnej tematyce :P A wracając do Głębi lasu ... dobra książka ?

użytkownik usunięty
m4rcin1990

No niestety nie ma książki o podobnej tematyce, bo Battle Royal nie została wydana w Polsce (ale za to jest fajny film na jej podstawie, chyba nawet lepszy od Igrzysk). Co do W GŁĘBI LASU fajnie się zapowiada, jak będzie dalej to niewiem. Przeczytaj sobie opis na wujku Google B-)

OK thx za info, biorę się za czytanie..... 3 maj się !

użytkownik usunięty
marcepanowepalce

Zdecydowanie w blondzie!

marcepanowepalce

Dla mnie zdecydowanie ładniej wygląda w brązowych (Igrzyska Śmierci i Poradnik Pozytywnego Myślenia), choć w blond też jest fajna :)

marcepanowepalce

Zdecydowanie lepiej jej w ciemnych :D