Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

To Rebecca Romijn-Stamos.
Sorry, Jennifer Lawrence. Nie masz szans z Femme Fatale.

AutorAutor

Mimo wszystko fajnie wypadła :)

elo84

Jennifer jest nawet lepsza.
Rebecca jest śliczna, ale jej postać z filmów Singera i Rattnera to tylko fajny ozdobnik. Mystique z najnowszego filmu to pełnokrwista, świetnie zagrana postać. Do tego Jennifer Lawrence jest aktorką znacznie lepszą od Rebecci :)

robert_28

Co racja to racja :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AutorAutor

Zgadzam się z AutorAutor. Jennifer Lawrence zagrała dobrze swoją rolę Mystique, ale zagrała ją tylko dobrze. Z kolei Rebecca Romijn-Stamos była według mnie rewelacyjna. Jej Raven była wyrazista, dynamiczna, świetna. Bohaterka wykreowana przez Lawrence została zmiażdżona przez Mystique, w którą wcieliła się Rebecca :) Raven w pierwszych trzech x-menach była moim drugim ulubionym mutantem (zaraz za Magneto McKellen'a), a w "Pierwszej klasie" ta postać nie pokazała nic nadzwyczajnego. Tak więc Rebecca Romijn-Stamos górą!

użytkownik usunięty
silence_is_the_enemy

nie jesteś obiektywny Rebecca po prostu bardziej Ci się podoba

Masz rację nie jestem obiektywna. Uważam jednak, że opinie, które dotyczą wrażeń po seansie np. filmowym zawsze są subiektywne. Prezentuje się wówczas swoje indywidualne, osobiste odczucia, a nie bezstronne, rzeczowe fakty. Zawsze w takiej sytuacji odnosimy się do swoich uczuć, emocji, które nam towarzyszyły podczas oglądania.
Ponadto napisałam, że "Rebecca Romijn-Stamos była WEDŁUG MNIE rewelacyjna". Oznacza to, że rozumiem i szanuję osoby, które mają w tej kwestii odmienne zdanie.

AutorAutor

Z całym szacunkiem dla pieknej Rebeki, aktorką jest ona słabą. W starych X-Menach nie miała praktycznie nic do zagrania (dialogów mało, albo wcale, o ile pamiętam) i sprawdziła sie świetnie.
W nowych X-Menach jest już co grać, więc mógłby być z nią kłopot. Ale kłopotu nie ma, bo film opowiada o wydarzeniach na tyle wczesnych, że twórcy musieli zatrudnić o wiele młodszą aktorkę. Jennifer Lawrence, jak zawsze niezawodna, dała sobie świetnie radę.

Tak więc i wilk syty i owca cała. Rebecca była super kiedyś, teraz jest ktoś inny i też jest super. A która jest ładniejsza? Każdy ma swoje zdanie i niech przy nim pozostanie :)

AutorAutor

oczywiście ze nie ma szans!!!! :)

użytkownik usunięty
AutorAutor

RACJA!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem