Nie wiem co wy do niej macie, z tego co zauważyłem to tylko Wy, polscy pseudo krytycy
narzekacie na nią, wystarczy wejść na zagraniczne fora i ludzie piszą same pozytywne
komentarze. Co z Wami nie tak? Dziewczyna ma urodę, umie grać, Oskara nie dostała za darmo!
:) Pozdrawiam!
W sumie to co powiedziałeś to prawda, ale każdy w życiu na coś narzeka, więc ty też na kogoś na pewno narzekałeś...
Pzdr.
Każdy ma swoje zdanie.Jest w centrum uwagi więc też bardzo jej się dostaje.
Może chodzi o to że wszyscy(chodzi mi o dziennikarzy i zagraniczna publikę) mówią żej jest piękna, mądra zgrabna, bardzo utalentowana ma poczucie humoru dobrą prezencję jest wygadana i sympatyczna. Wiesz wtedy automatycznie chce się na nią coś powiedzieć choćby że jest kołkiem drewna. Nie popieram tego oczywiście hejtowanie jest bez sensu jeśli nie ma się argumentów
Jenifer to nie zaszkodzi :)
Mi się osobiście podoba jak gra. Dałam jej 7 nie więcej bo osobiście lubię jak gra się tak bardziej teatralnie .Podwyższe jej jeśli zagra w 2 część igrzysk śmierci tak dobrze jak w pierwszej.
Bo na zagranicznych forach nie ma 'polactwa', czyli narzekania, obrażania, krytykowania. A u nas jak to u nas, wiecznie się bezpodstawnie pierdzieli dla samego pierdzielenia.
Zgadzam się z tobą w stu procentach
Polski naród to w większości zawistne, zakompleksione gnoje, które wyładowują frustrację własnym życiem na ludziach, którzy odnieśli sukces. Powodowani zazdrością lub zwykłą niegodziwością sieją nienawiść do świata, w którym nie potrafią się odnaleźć. Niniejsze forum odzwierciedla to całkiem nieźle.
Jak żenującą trzeba być mendą, żeby tworzyć temat na forum wyłącznie w celu opluwania kogoś? Takich tematów są tu setki...