Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
DramaticBrony

O kurde, kolejny temat o urodzie Jennifer, wszyscy już tym rzygamy, więc po co zakładasz durny temat znowu wywołując sprzeczki i kłótnie. Naprawdę, mam dość, inni na pewno też.

moni16

Uważaj, bo zaraz ktoś się przyczepi że jest wolność słowa i mogą powtarzać coś ile chcą :) Niemniej, zgadzam się z Tobą moni16..

moni16

Ja tam czuję niedosyt. Brzydka i tyle.

DramaticBrony

Ej XD bez kitu jak gusta są różne. Oglądam sobie zdjęcia Jennifer, bo myślę, że jest bardzo ciekawych rysów, uważam ją za śliczną.
Otwieram listę komentarzy i widzę takie wpisy XD Myślę: to pomyłka, ale nie. Nie rozumiem tego XDale naprawdę są widocznie różne preferencje.

W ciemnych włosach jest niesamowita ;p

moni16

Po co w ogóle dyskutować z kimś, kto twierdzi, że ma rację, mówiąc o czymś, co jest włącznie kwestią gustu...

daniell_p

Sorry daniel, ale albo jest ładny albo brzydki albo specyficzny, co wtedy jest kwestią gustu. Jennifer jest akurat w tej pierwszej grupie, wiec tu nie ma nad czym dyskutować. Autor tego wątku to jakiś pederasta. FHM ją bardzo wysoko plasowało, bo na 1 miejscu.

Animeholic

Jest w pierwszej grupie według Ciebie a FHM to ma gówno do gadania, bo to ich własny ranking. Proste i przejrzyste jak dla mnie.

podsad7

Podałem ranking FHM, bo nie ważne jaki by to nie był magazyn to raczej by nie dawał na 1 miejscu "najbrzydszej aktorki XXI wieku".

Animeholic

Przede wszystkim nie ma sensu dyskutować z kimś kto wydając swoją opinie pisze jakby to był święty, niepodważalny fakt.

podsad7

Piszesz o mnie czy o założycielu wątku?

Animeholic

Założyciela wątku, rzecz jasna. Po prostu to kolejny temat, który nie wniesie nic poza kłótnią czy ładna czy brzydka. Temat założony z taka właśnie myślą by taki spór wywołać.

podsad7

Zwykły troll, a mnie dziwi po co ludzie w ogóle odkopywali ten temat i jeszcze wcale nie krytykowali go...

podsad7

Chociaż do Ciebie też można by się przyczepić;).

DramaticBrony

Mnie ona też się nie podoba, no ale są różne gusta i każdemu podoba się inny rodzaj urody. Trzeba to uszanować;)

DramaticBrony

2/3 wszystkich wpisów jest w stylu "Jezu! Jaka brzydka!", więc ten to żadna nowość. Bez urazy, ale czy nie możecie tego pisać pod jednym tematem? W dodatku tutaj ocenia się aktorstwo, nie urodę. Owszem, miło jest popatrzeć na atrakcyjną, ale wytapetowaną i sztuczną aktorkę, która waży pięćdziesiąt kilo i chodzi na dziesięciocentymetrowych szpilkach, jednak ja wolę naturalną i skromną Jennifer. Może nie zwala z nóg swoją urodą, ale nie uważam jej za brzydką. Pragnę też zaproponować zajrzenie do komentarzy pod filmem "Dom na końcu ulicy", bo w co drugim temacie wszyscy rozpływają się nad tym, jak Jen biegała w białym topie :)

DramaticBrony

Chodzi o co? O aktorów żyjących w XXI wieku, wciąż grających w XXI wieku, czy urodzonych w XXI wieku (w tym ostatnim wypadku byłbyś w błędzie)? Musisz sprecyzować, bo nie wiem, jak zareagować.

DramaticBrony

To jest prawdziwe zdjęcie czy fake?
https://pbs.twimg.com/media/A0z75-eCYAA1l1u.jpg:large