Jeżeli ktoś uważa ją za piękność, oznacza to, że nie widział nigdy pięknej kobiety.
moro to dopiero paszczur zakłamana fałszywa gnido
myślisz że możesz wtryniać się i wypowadać obrażać a potem innych zgłaszać bo wyrazili swą opinie?
zgłosze cię do moderacji za obrażanie ludzi przeginasz pałe lesbbo
A słyszałeś, biedny, zadufany w sobie człowieku, o czymś takim, jak odmienne gusta? O tym, że różnym ludziom podobają się różne typy urody, dzięki czemu każdy może być dla kogoś innego piękny?
Ja nie muszę zgadzać się z twoją opinią i się nie zgadzam. Moim zdaniem jest piękna i utalentowana. Ludzie mają różne gusta, jedni wolą boks inni polo. Dlatego też życie jest takie piękne. Więcej tolerancji.
Możesz wyrażać swoją opinię, jak najbardziej. Ale mówiąc:
"oznacza to, że nie widział nigdy pięknej kobiety"
wywyższasz się nad innych i wychodzisz na aroganta.
Jak byś zareagował na coś takiego? "Jeżeli wertuqq nie uważa Jennifer Lawrence za piękną, to oznacza to, że nigdy nie miał i nadal nie ma mózgu"
A Ty słyszałeś o odmiennych gustach? przecież to Ty naskoczyłeś na założyciela tematu, który wyraził swoją opinię i GUST.
Ja w którym miejscu? Ja piszę swoje zdanie i szanuję zdanie innych osób, natomiast ty....żal ci dupę ściska jak tylko ktoś ma inne zdanie od ciebie i zaczynasz obrażać bo tylko na to cięstać, żadnej konstruktywnej rozmowy nie umiesz prowadzić - dorośnij!
Ona jest jak wiele innych, ani piękna, ani zbyt utalentowana, jest produktem lansowanym na siłę i tyle.
Nie jest piękna. Włącz sobie portal the Brigade i kategorie Bad Idea on the weekend. Przeciętna do szpiku kości. Nie jestem trolem to stwierdzenie oczywistego faktu koniec.
Jak już chcesz się kierować jakimiś portalami, to wyjaśnij mi dlaczego wygrywa, albo jest przynajmniej w top 5 w rankingach najgorętszych aktorek?
Po pierwsze to nie jest żaden ranking. To są tylko zdjęcia. Tam wyraźnie widać że są ładniejsze dziewczyny. A tak po za tym to nawet na zapyziałej dziurze można znaleźć ładniejsze dziewczyny. A rankingi to se..... możesz. Największy piewca demokracji Josif Stalin mówił że nie ważne kto głosuje ale kto liczy głosy.
Zawsze można znaleźć kogoś kto jest od ciebie ładniejszy/brzydszy, mądrzejszy/głupszy, chudszy/grubszy, więc te filozofowanie zostaw dla siebie. Sam zacząłeś się powoływać na jakieś portale internetowe, to podałem ci, że to ona jest przez większość uważana za jedną z najatrakcyjniejszych aktorek (a nie naj, kłania się czytanie ze zrozumieniem). Może ci się to podobać, może nie... ja osobiście mam twoją nic niewartą opinię w głębokim poważaniu...
Mi też się nie podoba, nie martw się jest nas więcej. usmagazine.com/celebrity-beauty/news/pic-see-jennifer-lawrence-without-makeup-20 12233
Akurat miałeś się czego doczepić, teraz to wymyślasz...Jennifer jest bardzo ładna.
To że przeceniana jako aktorka - to swoją drogą.
A może właśnie to że jest dość przeciętnej urody (tzn. nie jest blondyną na obcasach ważącą 50kg) sprawia że jest tak pociągająca ? Zastanów się czasami.
Nie ukrywam, że bawią mnie tego typu wypowiedzi, gdy ktos 'narzuca' opinie na jakis temat, szczególnie w tak sliskim temacie jakim są gusta. Każdy jest na swoj sposob piękny, i to że każdy z nas inaczej dostrzega piękno jest wyjątkowe. To co dla Ciebie jest piękne, to dla mnie może byc paskudne. I koniec. Wcale nie będę przez to od Ciebie gorsza, ani Ty nie będziesz. Nie jestes bogiem piękna, nie Ty wyznaczasz piękno, każdy ma swoją klasyfikację tego pojęcia... Więc błagam jak piszecie, że ktos według Waszego uznania jest paskudny, nie piszcie że tak po prostu jest a kto mysli że jest inaczej, nie zna się na czymś. Bo to irytujące..
A ja się z tobą zgodzę, ona wygląda jak córka mleczarza ze wsi. Gdyby przeszła obok nawet nie zwróciłabym na nią uwagi. A jej gra aktorska nie powala i jest strasznie irytującą postacią. Jej ruchy i głos mnie odrzucają.