Do tej pory widziałam ją tylko w "Igrzyskach..." i "Do szpiku kości", ale na dzień dzisiejszy
mogę stwierdzić, że dziewczyna ma talent i potencjał. Doskonale wczuwa się w postać. Nie
mówiąc już o genialnym głosie i nietypowej urodzie.
Po świętach koniecznie zabieram się za kolejne produkcje, w których zagrała. :)
polecam Granice miłości. na początku trochę taki zagmatwany, ale ogólnie bardzo okej i fajna rola Jennifer.
Właśnie skończyłam oglądać. :) Rzeczywiście film nieco zagmatwany, ale z czasem wszystko się wyjaśnia. Wątek, w którym zagrała Jennifer pod koniec dość zaskakujący. Ciekawa rola i bardzo dobre wykonanie.
Jeszcze coś godnego uwagi w jej filmografii?
Polecam The Poker House, gdzie gra główną rolę. Sam film może nie jest rewelacyjny, Jennifer jednak aktorsko wypada genialnie. Ciekawą postać stworzyła też w X-Men: pierwsza klasa. Gra tam młodą Mystique. W Like Crazy i The Beaver miała dość małe role, ale też dobrze zagrała i filmy są moim zdaniem godne polecenia. Ogółem jak na razie dokonuje samych dobrych wyborów filmowych, oby tak zostało :)
"X-Men: pierwsza klasa" puściłam sobie już wczoraj. Jak dla mnie bardzo dobre, zarówno film jak i rola. :)
Właśnie zastanawiałam się nad "The Poker House". Skoro mówisz, że dobrze wypadła, to myślę, iż warto zobaczyć. Dziękuje za pomoc. :)
Myślę, że warto jest się zapoznać z rolami Jen w odcinku "Dowodów zbrodni" oraz dwóch w "Medium". Ja ostatnio nadrobiłam te z Medium i było warto. Haha. Poza tym najpierw widziałam Jennifer w "Do szpiku kości", potem w czerwcu w kinie w "X-Men: Pierwsza klasa", a póżniej już w mniejszych odstępach czasu - "The Beaver", "Granice miłości", odcinek DZ, "The Poker House", "Like Crazy", "Igrzyska Śmierci" oczywiście i ostatnio dwa odcinki "Medium". Nie mogę doczekać się kolejnego filmu Jennifer, aby znów podziwiać jej niepowtarzalny talent ;).
Ja pobierałam przez torrenty, przyznam się. Mogę ci wysłać przez wiadomość linki. Tylko napisz czy chcesz ;).
Też widziałam ją tylko w tych dwóch filmach i wypadła świetnie, jednak czuje że to troche nie adekwatne dawac jej wysoką ocenę na tak skromnej podstawie, wstrzymam sie w przyznawaniem gwiazdek az jej kariera nieco sie rozwinie.
Ja również na razie się wstrzymuję, pomimo że do "Igrzysk..." i "Do szpiku..." doszły u mnie jeszcze "X-men: Pierwsza klasa", "Granice miłości", "Podwójne życie", "Like Crazy" oraz dwa odcinki "Medium" i jeden "Dowodów zbrodni". :) I wszystkie gorąco polecam.
Rzadko sie zdarza zeby tak mloda aktorka dokonywala tak trafnych wyborow. Ja tez widzialam z nia dopiero kilka filmow, ale jestem pewna, ze sie nie zawiode. Wroze jej niesamowita kariere i z czystym sumieniem wystawiam najwyzsza ocene.