Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Brak kolejnej nominacji do Złotego Globu jest dowodem na to, że ludzie w końcu zmądrzeli, albo Lawrence wysiadły już kolana (hehe). Wygląda na to, że ktoś w końcu zaczyna odróżniać bycie "dobrym" od bycia promowanym.

Adrianis

"Nie dostała nominacji, więc założę temat i pokarzę wszystkim jaki jestem z tego powodu podniecony". Ty tak na poważnie czy mam dzisiaj słaby dzień i nie załapałem żartu?
Nie mam zamiaru pouczać nadwornego hejtera, ale może trochę bardziej dojrzale ją krytykuj, bo to co tutaj czytam to mi się bardziej z zawistna i uczuloną nastolatką kojarzy.

EMPEGERO

Czego mam jej zazdrościć? Może tego, że udaję nie wiadomo kogo, odstawiam popisówkę by zaistnieć w mediach a potem ląduję w fappeningu? Gardzę nią i życzę jej, aby ją szlag trafił i mam do tego prawo.

Adrianis

Masz prawo nią gardzić, masz prawo tworzyć teorie spiskowe, masz prawo łykać jak pelikan wszystko czym cię nakarmią internetowe trolle i w końcu masz prawo robić z siebie głupka.

EMPEGERO

Ten ostatni punkt pan Adrianis chyba za bardzo wziął sobie do serca :).

Adrianis

Ależ frustracja!

Nikt się nie spodziewał nominacji dla Law w tym roku. Jak na swój wiek, dziewczyna dostała juz bardzo dużo nagród i nominacji; nie może narzekać. Ale to na pewno nie koniec, wiec przygotuj się ;).