Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Mam szczególny sentyment do kilku filmów z Jen, (The poker house, Joy, Do Szpiku kości, Poradnik, czy American Hustle) ale wszystkie według mnie są godne uwagi. Jest świetną, utalentowaną aktorką i nie mogę się doczekać premiery "Mother!" w Polsce. Szkoda tylko, że jesteśmy prawie na ostatnim miejscu. Kocham jej charakter, poczucie humoru i szczerość. Może nie jest niesamowitą aktorką (jak mówiłam jest świetna, ale istnieją też inny równie dobrzy aktorzy, prawda?) na niewiadomo jaką skalę i zasługuje na wszystkie nagrody, ale trudno mi zrozumieć tę falę fejtu na filmwebie, która nie ma końca. To powracanie do wydarzenia z tymi wyciekniętymi zdjęciami jest żałosne:) Raczej nikt o tym już nie zapomni, jednak prawie na każdym kroku każdy musi o tym przypominać i jarać się jak cholera. Serio? To jest najważniejsze? Mam do niej szacunek i w życiu nie obejrzałabym tych fotek. Bo po co? Owszem, może nie powinna wrzucać tego na tą chmurkę i dzięki temu być może wszystko wyglądałoby inaczej, ale to prywatna sprawa jak sobie te zdjęcia robiła, sama czy z kimś kimkolwiek innym, w ubraniach czy nie itd. Po jej śmierci też będziecie o tym nawijać? Proponuję stworzyć jakąś grupę wspólnej nienawiść dla Jennifer. Oscara ma za te fotki, złote globy też i w ogóle zawdzięcza temu całą karierę.
Nie wydaje mi się, żeby też całą sławę odniosła (jak niektórzy twierdzą) dzięki roli w Igrzyskach. No proszę was - dostała szansę na wybicie się w Hollywood i ją wykorzystała. Nadal gra w innych produkcjach filmowych, rozwija się. Na pewno zagranie w ekranizacji tej trylogii było dla niej wielką pomocą i jak sama wspomniała, jest za to wdzięczna.
Jest moją ulubioną celebrytką, ale też osobą, która stale mnie inspiruje w życiu. Każdy oglądany z nią wywiad nie jest nigdy straconym czasem, a poprawą humoru. Jest piękną kobietą i czytając te wszystkie biografie naprawdę zakochałam się w niej jeszcze bardziej.
Czekam na X-men Dark Phoenix, Red Sparrow, Mother i życzę przede wszystkim odpoczynku w czasie tej przerwy❤

Trzymam też kciuki za jej dalszą karierę i mam nadzieję że uda mi się ją już niebawem spotkać:)