Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Moim zdaniem jest piękna :) nie mogę oderwać od niej wzroku jak widzę ją w jakimkolwiek filmie :)

davideck

Jest piękna :) też nie mogę od niej oderwać wzroku :x Miłosny klub powstaje :D

davideck

Właśnie skończyłem oglądać Igrzyska śmierci i się w niej zakochałem. Wygląda naprawdę bardzo pięknie. :)

davideck

To fakt. Obejrzałem 3 filmy z Jennifer w przeciągu kilku dni i szykują się następne.

chapy

A ha ha ha ;D
Trzymajcie mnie bo padnę ;D
W końcu się przyznałeś psychopato ;D

Lenkaaa_93

Jestem psychofanem Chrisa Tuckera i obejrzałęm z nim wszystkie filmy, ale jestem facetem i nie wypada mi się do tego przyznawać. heheh Z Jeninifer jeszcze tego nie zrobiłem

davideck

Też mi się podoba. Filmy, w których gra nie są z tych najlepszych, ale wszystkie swoje role zagrała genialnie;)

davideck

Mi też się bardzo podoba. Jest taka naturalna i w ogóle..ehh tylko się zakochać :) a te jej krągłości tylko dodają jej uroku :) Jako aktorka też jest super , myślę ,że potrafiłaby zagrać każdą rolę

davideck

Całkiem ładny z niej bulbasek, do tego gra bardzo naturalnie.

davideck

Ta aktorka ma w sobie to coś. Z początku nie zwracałem na nią uwagi ale jak tak skojarzyłem że to "ta" co grała np. w Do szpiku kości, X-men pierwsza klasa to mi się bardzo spodobała. Ma przyjaźnie wyglądającą twarz i wgl w filmach bardzo dobrze gra. :):)

davideck

widziałem ładniejsze i to mnóstwo

adiman

na fotka.pl ????

Justyna_0288

na studiach :)

adiman

politechniki

Justyna_0288

sporo jest ładnych, np na ochronie srodowiska

adiman

zagiąłeś mnie , teraz wszyscy lecimy oglądać laski na ochronie środowiska aby porównac

Justyna_0288

skoro nie masz nic ciekawszego do roboty w domu to... zapraszam :)

davideck

Przeciętna uroda, duża budowa ciała. Nie widzę w niej nic szczególnego. Aczkolwiek z łóżka bym jej nie wyrzucił.

sajgon87

Przeciętne wymagania, a i tak zajebiście. Kolejny z polibudy? A tak na serio, zaprzeczasz sobie. Chyba że odpowiadam desperatowi.

kuubaa

Przeciętne wymagania? Być może, wszak nie chodzę do łóżka z samymi modelkami o ślicznych buźkach. W tej kwestii nie jestem z pewnością jedyny i nie zamierzam tego ukrywać. Nie znaczy też to jednak, że jestem desperatem. Fakt, że ta dziewczyna nie robi na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia nie wyklucza tego, że mógłbym ją dogłębnie umiłować. Zatem nie widzę tutaj żadnej sprzeczności. Kolejny z polibudy?

sajgon87

co masz na mysli przez umiłowanie????

sajgon87

fajny nick:P

sajgon_2

Dziękuję. Twój jest również niczego sobie ;P

sajgon87

To teraz mamy sajgonki^^

davideck

Nie jest zewnętrznie jakąś mega pięknością. Coś jednak w sobie ma bez wątpienia. Aktorsko cały czas się rozwija i kiedyś może być naprawdę niezła. Lubię gdy pojawia się na ekranie...

davideck

Też mam do niej słabość; nie jest to jakaś klasyczna piękność, ale jest zjawiskowa i cholernie mi się podoba :)

robert_28

To jak gra w filmach to widać ale jaką jest osobą to można zobaczyć w jej sposobie bycia oraz zachowaniu np. podczas talk show :
http://www.youtube.com/watch?v=ouYgxHQPceY

davideck

Też mi się spodobała w Igrzyskach śmierci ale na tym zdjęciu w blond włosach wygląda gorzej

davideck

Ta kobieta to uosobienie mojego ideału kobiecości ;) W Igrzyskach Śmierci zagrała po prostu genialnie !

użytkownik usunięty
Krone17

Jest Piękna

davideck

Uśmiech pierwsza liga :)

kuba989

Uśmiech i nie tylko. Kocham ją też za jej kształty ;) Wszyscy chcieli kolejnej sztucznej barbie a Jennifer łamie te zasady. Kiedyś w jednym z wywiadów powiedziała jasno gdy krytycy Hollywood zarzucali jej otyłość : "Ja nie jestem otyła, ja jestem po prostu zdrowa" Ten uśmiech i oczy powalają ;)

davideck

To ja, jako kobieta, dodam, że przez nią sięgnęłam po takie filmy, jakie przez myśl by mi nie przeszły. Tylko żałuję, że jeszcze w tak niewielu zagrała, ale jest fenomenalna :)