Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence
aviatorka_06

Zaspałem, ale przynajmniej teraz się obudziłem :)

Oby dostała Oscara, a nie ta przeciętna Nyong'o!

neo_angin

W tym roku nie ma chyba mocniejszej konkurencji w jej kategorii. O Oscara za pierwszoplanowa pewnie beda sie bic Adams i Blanchett, ale drugoplanowe aktorki raczej nie porywaja. Dwa Oscary w takim wieku? Po kolei? To bylby kosmos!

aviatorka_06

Jeszcze Roberts się miała liczyć, ale faktycznie bez szału kategoria, a rola Jenniffer nie tak świetna jak ta rok temu, ale pewnie i tak najlepsza.

Jak coś to u mnie w temacie wolnym jest czat globowy :)

neo_angin

Weszlabym, ale jestem na telefonie i nie wiem czy bedzie mi sie chcialo tak rozwijac i przewijac te strony. :/
'American Hustle' juz widziales? Jestem ciekawa co bedzie z tego filmu...

aviatorka_06

Ta rola jest idealna na Oscara.
Rok temu było lekkim szokiem, gdy dostała za "Pamiętnik pozytywnego myślenia".

A jeśli chodzi o tego roczne aktorki pierwszoplanowe to walka miedzy Adams i Blanchett. Oby z wynikiem zwycięskim dla tej drugiej :)

Rated_R_

W tamtym roku tez sie nie spodziewalam tego Oscara dla niej,.ale w tym roku, po ubieglym sezonie bym jej chyba nawet Globa nie obstawila! :)
Adams i Blanchett nie widzialam calych rol, ale z roznych materialow wydaje mi sie, ze Blanchett chyba lepsza.

aviatorka_06

Rola Blanchett w Blue Jasmine jest perfekcyjna ;)

Rated_R_

Całkowita zgoda - postać Jasmine przejdzie do klasyki kina! Od lat nie widziałam takiego blasku geniuszu - pewny Oscar...

madz20

zgadzam się, tu nie będzie żadnych niespodzianek... za to pozostałe kategorie... czysta ruletka... największe emocje chyba będą przy męskiej pierwszoplanowej, z niecierpliwością czekam na ogłoszenie nominacji, ale już wiem, że będę miała problem z obstawieniem, kto zdobędzie statuetkę

Rated_R_

ludzie obstawiają jeszczę Sandrę Bullock, ale mi się coś nie chce w to wierzyć... co prawda nie widziałam Grawitacji, ale wystarczył mi trailer, żeby zrezygnować i ocenić jej grę

tolerancja91

Rola w Grawitacji jest znakomita, warta Oscara. Zarówno Bullock jak i Blanchett zasługują na niego w tym roku.

Twoją ocenę gry aktorskiej na podstawie trailera pominę litościwym milczeniem...

daniell_p

i tak nie jest z pewnością lepsza od Blanchett, a Grawitacja nie jest filmem wnoszącym cokolwiek do czyjegoś życia, ot fajne efekty specjalne dodatkowo obejrzane w IMAXie pewnie robią wrażenie, ja jednak w filmach szukam czegoś więcej

tolerancja91

> "tak nie jest z pewnością lepsza od Blanchett"

Rozumiem, że ocena nadal nie jest poparta obejrzanym filmem...

aviatorka_06

Owszem, ale w zeszlym roku na Oscara nie bardzo zasluzyla. W kazdym razie mysle, ze za American Hustle statuetke zgarnie bez problemu.

użytkownik usunięty
aviatorka_06

Brawo dla Jenn! <333 Trzymam kciuki za Oscary ;3

aviatorka_06

Musi być ! :)

użytkownik usunięty
aviatorka_06

Trzymamy kciuki

PS: Zaczyna sie wielki bol tylnej czesci ciala haha

aviatorka_06

Oby nie było tego Oscara - pierwszy jej pomógł ale drugi tylko by zaszkodził... nominacja jej w zupełności wystarczy - po co niszczyć tak dobrze zapowiadającą się karierę

julcia2805

Też się tego obawiam. Sporo emocji wzbudził jej Złoty Glob. A co dopiero Oscar?

aviatorka_06

Mam nadzieję, że Akademia nie powtórzy tego błędu co rok temu :) Sama pierwsza statuetka zrobiła z jej głowy niezłą sodówkę i strach pomyśleć co by było po drugiej.

Adrianis

Podaj przykład tej "sodowki"...

Adrianis

Wreszcie jakiś hejter się obudził

aviatorka_06

Też jej tego z całego serca życzę :)

aviatorka_06

Jestem jej wielkim fanem, ale czy ja wiem.. Oscar dwa razy pod rząd... Po kilku latach. Ok. Ale w tak szybkim czasie mogłoby to trochę zaszkodzić jej karierze.