Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Bardzo mocna edycja w Photoshopie, zupełnie niepodobne do niej.
Naprawdę ma pulchną twarz i wysokie czoło.

deamon82

No właśnie jak to jest, że podrasowane, sztuczne zdjęcia są na FIlmwebie akceptowane, a jak próbowałem dodać fotkę mało znanej japońskiej aktorki to zostało odrzucone od razu, a jedyny komentarz jaki otrzymałem to cytuję "tragedia :(" Chciałem dać coś od siebie dla innych użytkowników forum, niestety nawet nie wyjaśniono mi jaki błąd popełniłem, tylko "do kosza i następny proszę". Sam system dodawania zdjęć też jest dla mnie niezrozumiały, trzeba podać źródło pliku w sieci, a jak ja ten plik mam z własnych zbiorów to co miałem wpisać? Dałem adres google, bo można wpisywać tylko adresy www. Sorry za offtopic ale trochę się wkurzyłem, bo wiele durnych opisów jest akceptowanych (niektóre z totalnymi spoilerami), fotki też ale trudno. Gdzie są opisane jakieś zasady wstawiania plików na FW? Zamiast co rok zmieniać wygląd, niech ktoś pomyśli jak ułatwić ludziom życie.

użytkownik usunięty
Pyrogenus

http://www.filmweb.pl/user/FAQ_Weryfikatorow
tutaj masz wszystko

a zdjęcie nie jest przerobione w photoshopie, tylko Jennifer jest na nim młodsza, ma inną fryzurę i przez to jej twarz wydaje się inna

Dzięki, wczoraj mnie trochę poniosło i sam znalazłem to FAQ ale i tak wiele rzeczy nie jest tam wyjaśnionych.

użytkownik usunięty
Pyrogenus

polecam zawitać na fora http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl
wiele osób ma podobne problemy i weryfikatorzy często się tam udzielają, więc możesz zapytać praktycznie o wszystko ;)

deamon82

pierwszy raz tą aktorkę oglądałam przy okazji Igrzysk Śmierci i uważam, że wygląda sto razy lepiej w ciemnych włosach. kto ją ufarbował na blond?!

martusia91111

Właściwie to nikt. Ona jest naturalną blondynką. :) Ale fakt, że chyba nieco korzystniej wygląda w ciemniejszych włosach. Chociaż w filmach, kiedy nie ma tych blond włosów wyprostowanych, wcale nie wygląda w nich źle.

deamon82

dokladnie! zmiencie zdjecie glowne!