Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

ale dobór filmów pozostawia wiele do życzenia. ciekawe jakim kluczem się kieruje ? obok ambitnych produkcji ma zwykłe gnioty.
a propos dyskusji o włosach, to wolę ją w ciemnych ;)
szczerze mówiąc w blond fryzurze wygląda jak kolejna holywoodzka, biuściasta laseczka, niczym się nie wyróżniająca spośród wielu podobnych.

_j_w_

Tak jak większość początkujących aktorów na początku swojej przygody z aktorstwem otrzymywała słabe role, czasami w mało ambitnych filmach. Jedna jak na tak młodą aktorkę myślę, że ma ich całkiem mało. Tym bardziej, że po 2010 w jej filmografii można znaleźć raczej dobre i więcej produkcje.

_j_w_

co do filmów po części się zgodzę, igrzyska śmierci mi się podobały oraz poradnik pozytywnego myślenia, a reszta...hm.... czekam na lepsze, ogólnie popieram, że w ciemnych jej lepiej, dużżżżżooooo lepiej, lubię ją, jej grę, mam nadzieję, że zobaczymy ją jeszcze w niejednym filmie godnym Oscara:)

nataliarbd

A X-men i Do szpiku kości? też bardzo dobre filmy:)

Nerisaga

a fakt do szpiku kości widziałam, fajnie zagrała... jeszcze widziałam ostatnio House at the End of the Street, prawdę mówiąc włączyłam film tylko z powodu Jennifer :)
w sumie fajna, czekam na rozwój Jej kariery... może polecisz jeszcze jakiś film w Nią, warty obejrzenia??

nataliarbd

ja oglądałam na youtube urywki filmu the poker house z Jennifer i bardzo mi sie podobały - no ale całego filmu nie oglądałam więc nie oceniam czy ogólnie dobrze tam wypadła.

nataliarbd

Myślę, że warto zwrócić uwagę na Granice miłości i Podwójne życie:)) House at the End of the Street też oglądałam dla Jennifer i mimo licznych głupot nie było aż tak tragicznie:D

Nerisaga

aaa dziękuję bardzo, w najbliższym czasie postaram się obejrzeć :)

_j_w_

No wiesz. Raczej na początku kariery nie mogła za bardzo przebierać w rolach. Poza tym nie zawsze można przewidzieć czy film okaże się gniotem czy wręcz przeciwnie. Przecież nawet tej klasy aktorzy co Daniel Day-Lewis mają na swoim koncie słabe filmy. Nie widziałem wszystkich filmów z Jennifer Lawrence, ale mam nadzieję, że i w tych słabszych dobrze wypadła.
Co do samej Lawrence wolę ją zdecydowanie w ciemnych włosach. Uważam, że jest to bardzo charyzmatyczna aktorka, przykuwająca uwagę.

użytkownik usunięty
_j_w_

Jest utalentowana, ale nie aż tak, aby była w 10 miejscu w rankingu...

Miejsce w rankingu nie jest wyznacznikiem talentu, tylko popularności wśród użytkowników tego portalu. Przejmowanie się tym rankingiem jest bezcelowe.

użytkownik usunięty
daniell_p

Nie przejmuje się tym rankingiem tylko mówie że na nie niezasługuje

_j_w_

Ja bym to twierdzenie jednak poddała w wątpliwość.