Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

ona jest aktorką jak Mroczkowie ona nie gra tylko jest na ekranie. Dużo takich właśnie "aktorów"
teraz jest lansowanych to już czysty czyściutki biznes. Sprzedadzą wszystko co chcą a tłuszcza
łyknie jak ryba glizdę.
Co śmieszne w każdym filmie wygląda identycznie taki sam makijaż taki sam styl. Co świadczy dobitnie, że to kolejny wykreowany manekin do pokazywania a nie aktorka.

markin

tu się totalnie z tobą nie zgodzę, moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorką i do "kukły" jej bardzo daleko.

Oloka96

posiłkujesz się porównanie zapewne z aktorami współczesnymi którzy to przygotowali cię do niskiej formy w następnym pokoleniu będą się podniecać i mówić o sztuce aktorskiej na postacie wykreowane na kompie jak np. Bruce Lee

markin

no cóż to co najlepsze przemija więc trzeba się zawdoalać tym co zostało

Oloka96

a co ty leming, twórz własną kulturę i normy nie ma co się poddawać milionom much i wcinać ich przysmak

markin

ale moja wypowiedź odnosiła się jedynie do aktorstwa :D

Oloka96

ooo od tego się zaczyna a kończy....

markin

Mhm, widzę, że Meryl Streep i Natalie Portman to też jakieś beztalencia? Przesadzone, ale dobrze. Doskonale wiemy, że tutaj jeśli się kogoś nie lubi (a może zazdrości sukcesu w młodym wieku?) to od razu trzeba porównać do najgorszego. Ciekawi mnie, jak ona ma wyglądać oraz jak to wiele filmów z nią widziałeś? Widzę, że spec od makijażu oraz ubioru z ciebie. Muszę cię zmartwić, ale nie ona się maluje, a ma grono specjalistów od tego. UPS.

BozekVooDoo

pewnie, że jest umalowana przez kogoś a ten ktoś ma ścisłe instrukcje jak ma wyglądać a ten ktoś to handlarz takim towarem który zbiera informacje i korzysta ze statystyk co się sprzeda ona jest tworem jak Spice Girls
Streep hmmm przereklamowana i z talentem to się minęła w dzieciństwie Portman buahahaa

markin

Przesadzasz. Większość aktorów gra, bo to ich pasja. Wszystkim zależy na pieniądzach, bo to normalny zawód, jak każdy inny i muszą za coś kupować. Jest to show-biznes, czyli każdy jest produktem i co z tego? Jest dobrą aktorką a porównywanie do Mroczków jest śmieszne.

BozekVooDoo

bynajmniej

markin

Więc oświeć nas szare masy które aktorki hollywood należy uważać za te zdolne.

W dzisiejszych czasach wszystko kręci się w show biznesie dzięki marketingowi. O każdym można powiedzieć że został wypromowany bo pokazanie się szerokiej publiczności zawsze będzie związane z marketingem.

julcia2805

Hollywoodzkie uuu to ciężko
Eva Green jest dobrą aktorką oczywiście nie hollywoodzka

markin

zgodzę się z Tobą ze to co działo sie z nią wokół Oscarów w tym roku to kampania idealna. ale na nic nie zdałyby się jej plecy gdyby nie jej chryzma, rozbrajający sposób bycia i talent, bo to ta dziewczyna ma! już w swoim debiucie "Poker House" rozwala wszytsko! jest popularna, jest ogromne BOOOM na nią. szczeze to dawno takiego BOOM na aktorkę nie widziałem. sądzę że trzeba jej życzyć jak najlepiej, bo jesli takie osoby mają być promowane to jestem ZA!

Spaniell

to zwykły marketing tak samo jak się w mediach mówi o Kayah, że jest utalentowaną piosenkarką i artystką niestety ale tylko i wyłącznie z tego powodu, że jest żydówką i tak o niej mówią w mediach żydowskich.
Tak samo jest z tą laską ona nie ma talentu.

markin

no sorki ale dla mnie płyta Kayah z Bregovicem to jedna z lepszych polskich płyt. i tam pokazała że umie śpiewać.
I mówienie że nie ma talentu trochę się gryzie z tym że ludzie ze świata filmu na prawdę cenią jej gre. Oscar nie był wypadkiem, dziewczyna zgarnęła wszytskei wżniejsze nagrody z wyjątkiem BAFTY. promocja promocją ale jak ktoś jest drewnem to nawet z P.Hilton nie zorbili aktorki ani piosenkarki, a marketing miała.

Spaniell

nagrody są dziełem Boskim. Kayah i Bregowicz to kicha jakich mało posłuchaj sobie Brego z Igi Popem to jest płyta. Kayah umie śpiewać no proszę cie

markin

Troszkę przesadziłeś z tym zrównaniem do Mroczków. Ale najzabawniejsze, że przesadziłeś tylko troszkę.

WhiteDemon

faktycznie Mroczki nie takie złe ;)

markin

To ty chyba nie widziałeś żadnego filmu z nią. Jako osoba jest kompletnym trollem, podczas wywiadów przez większość czasu zachowuje się jak średnio rozgarnięta nastolatka, ale na ekranie potrafi zrobić zwrot o 180 stopni (Winter's Bone, Igrzyska Śmierci), grać bardzo oszczędnie, ale jednocześnie emocjonalnie. Jeśli twoim zdaniem Mroczki robią to samo, no to czekam na ich nominacje do Oskara. A że promowana? No trudno żeby ładna dziewczyna obsypywana nominacjami i nagrodami jeszcze przez 25 rokiem życia nie była pokazywana w mediach.