Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

ty animeholic ty uwazasz sie za moraliste który grzecznie uprasza innych komentujacych o wyrozumiałe
podejscie do rzeczy.spójrz prawdzeie w oczy .jennifer jest obiektywnie przecietnej urody.co do kunsztu
aktorskiego -jest zdolna ale mało wyrazista.brak jej tej ,nazwe to ,,mimiki''scenicznej.nie mówie by była jak jim
carey ale już był taki jeden o kamiennej twarzy.nazywał sie buster keaton.dla mnie i pewnie nie tylko-drewno
aktorskie.aczkolwiek jjej role są na swój sposób interesujace,choć brzmi to jak sprzecznosc.może na
tympolega jej fenomen i jej star explosion.pozdro:)

Ronwrat

Proszę o nie zakładanie tematów w których poruszania jest moja osoba. Ja tutaj nikogo nie proszę o wyrozumiałość, denerwuje mnie tylko trolling i krytyka bez uzasadnionej argumentacji. Tak szczerze to mało mnie interesuje co ty o niej sądzisz, ale każdy ma prawo mieć inne zdanie. Ty w przeciwieństwie do niektórych potrafisz uargumentować swoje stanowisko, chociaż kompletnie nie rozumiem tych porównań. Pozdro :)

P.S. Nie pisz o obiektywizmie, jeżeli przedstawiasz tylko i wyłącznie swoją opinie co do jej urody.

Ronwrat

Obejrzyj Silver Linings Playbook i American Hustle, jeżeli nadal będziesz sądził, że Jennifer nie jest wyrazista i nie ma mimiki to idź do okulisty. Nie wszędzie potrzebna jest mimika Jima Carreya, chociaż po tym co widziałem, to Jennifer może próbować się mierzyć z Jimem w konkurencji wykręcania twarzy.

PS. Jennifer to śliczna dziewczyna, a zajdzie taka potrzeba to potrafi być piękna.