wie ktoś coś o jej nadchodzących projektach ?? wiem, że w tym roku ma wyjść serena i american
hustle, ale może ktoś się orientuje w tych bardziej wybiegających w przyszłość oprócz igrzysk
oczywiście, bo to wiadomka
The Glass Castle
Ends of the Earth
Rules of Inheritance
Wszystkie będą ekranizacjami literatury. Wszystkie są we wczesnych fazach, więc nie ma wielu szczegółów. Czytałem 2 z 3 książek (The Glass Castle i Rules of Inheritance) i wiem, że potencjalnie są tam do zagrania bardzo ambitne i ciekawe role.
The Glass Castle - Jen wykupiła prawa do ekranizacji książki i to chyba wszystko co wiadomo na temat tego filmu.
The Ends of the Earth - Według osób które czytały scenariusz (w tym Jennifer) jest on rewelacyjny. Produkcją zajmie się Weinstein Company. Kilka dni przed wręczeniem Oscarów, Harvey Weinstein ogłosił, że reżyserią zajmie się David O. Russel, ale była to ściema.
Rules of Inheritance - Jennifer będzie jedną z producentek, reżyserią zajmie się Susanne Bier.
Jennifer wystąpi niemal z pewnością we wszystkich tych filmach, choć oficjalnie potwierdzono to tylko w ostatnim przypadku.