Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

http://filmy.newsweek.pl/jennifer-lawrence--piekna-i-oscar,102270,1,1.html

Neshlihan

dzięki, naprawdę fajny artykuł

użytkownik usunięty
Neshlihan

Tak. Wspaniały artykuł. Idealny przykład grafomańskiego lizania dupy typowy dla wielu krytyków, którzy jak nie mają co pisać to piszą dużo, byle były ochy i achy. Przyprawiająca o odruch wymiotny pseudo apoteoza.

Zgadzam się.
A ten cały Ross się pogrąża, jeśli to faktycznie jego słowa - "...nigdy nie widział podobnego talentu, choć pracował z wieloma gwiazdami kina."
Gdzie tacy się rodzą pytam. Rozumiem że szcza w gacie bo jego filmik zdobył ( moim zdaniem niesłusznie ) to co zdobył, ale mimo to lepiej byłoby se wstydu nie robić i nie gadać bredni...

WhiteDemon

A co niby takiego Igrzyska Śmierci zdobyły (twoim zdaniem niesłusznie). Jakoś sobie spektakularnych nagród na koncie tego filmu nie przypominam

julcia2805

Zdobył wątpliwą popularność.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Business to business. Trzeba dbać o znajomości w branży i reklamę, stąd takie frazy. Przypomina mi się tekst piosenki Marillion "they call you a genius, cause it's easier to sell". W tych pochwałach Lawrence jest tyle samo szczerości, co w wypowiedziach aktorów po każdej premierze; zawsze plotą to samo "I was very exciting", nieważne czy zagraliby w szmirze, czy czymś naprawdę wartościowym. Tak bełkocze pop kultura i tyle. Dzięki temu na przykład w ciągu kilku lat znaczenie słowa "kultowy" rozszerzyło od "kultowych" artystów do "kultowych" trampek, butów i kiełbasek na grilla :), przez cały ten czas jednocześnie... nic nie znacząc :D

Nic dodać nic ująć, sama prawda płynie z Twoich słów:)

WhiteDemon

Z całym szacunkiem, ale nic nie rozumiem. Jeden człowiek wyraził swoją opinię. Może on naprawdę nie widział większego talentu?

Ty też zapewne mógłbyś coś takiego powiedzieć o jakimś aktorze. I co? Czy ja też mogę wtedy zapytać gdzie rodzą się tacy, jak ty?

NIEWIARYGODNIE wysoka pogarda dla opinii innych niż własne jest jedną z najbardziej przerażających mnie cech narodu polskiego. dlaczego tak trudno ci zrozumieć, że ktoś ma zdanie odmienne od twojego?

daniell_p

To nie jest pogarda. Nie przesadzaj. Ja z kolei nie rozumiem ignorancji tamtego pana lub też prób populizmu;)

daniell_p

No i pomijając wszystko, nigdy tego faceta moje słowa nie zabolą, nawet mu nie mrugnie powieka, bo ich nie przeczyta. Ten pojedynczy komentarz zginie w otchłani internetu, gdyż nie sądzę że kiedykolwiek siądzie i przetłumaczy sobie opinie z polskiego portalu także już tak nie przeżywaj.

daniell_p

Eh zawsze widziałam twoją piękną 10 dla Jennifer a teraz przez to poj.... zmiany nie widać.... Filmweb spada na psy.