Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

bardzo utalentowana dziewczyna, glob się jej należał, ale za najgłupszą aktorkę też powinna dostać
to co tam odwaliła było takie żałosne......

kowboj_ztczewa

Powinna dostać nagrodę w kategorii "Najlepiej wypromowana kreacja aktorska roku".

Qba23_filmweb

nie zgadzam się, Lawrence promowała się na tyle ile trzeba było, jak każda aktorka, to też jakaś część ich pracy. Na Globa zasłużyła i moim zdaniem z nominowanych aktorek drugoplanowych była najlepsza. Chodzi o jej zachowanie na scenie. Wbiła tam jak jakaś rozhisteryzowana nastolatka i poleciała jej wyuczona na pamięć mowa. Dla przykładu Blanchett w swojej przemowie była mądra i zabawna, a ta zrobiła z siebie jakąś idiotkę.

kowboj_ztczewa

To już raczej standard w jej wykonaniu. Na początku wydawała mi się normalna, zabawna i wyluzowana na tle sztywnych hollywoodzkich gwiazdek, ale teraz uważam , że jest po prostu głupia i stara się być fajna na siłę.

HuntressOfDreams

Niestety, mam dokładnie takie same odczucia. A szkoda, bo bardzo dobra aktorka, ale swoim zachowaniem zaczęła mnie już irytować. Było fajnie, ale do czasu.

HuntressOfDreams

Hugh Jackman, Sandra Bullock, normalni ludzie z poczuciem humoru. Nie potrzebują odstawiać szopki, aby ludzie ich lubili.

kowboj_ztczewa

moim zdaniem ona kompletnie nie umie opanować tremy przy publicznych wystąpieniach i musi nad tym mocno popracować

julcia2805

Nie przesadzaj.

WhiteDemon

a w jakim punkcie przesadziłam? Że nie potrafi panować nad tremą czy że powinna nad tym popracować?

użytkownik usunięty
julcia2805

Chodzi o to ze to nie trema tylko po prostu jej glupie zachowanie,ktore obecnie zaczyna juz draznic ludzi, a nie przyczyniac sie do zyskiwania fanow. Troche szkoda, ze to wszystko zaczelo zmierzac w te strone, ale niestety Jennifer sama jest sobie winna.

A mi się wydaje,że to jest tak,że ludzie po prostu zaczynają życzyć źle osobom,którym wiedzie się coraz lepiej. Tak jest za każdym razem, uwzględniając sportowców,gwiazdy kina,muzyki...jak kogoś jest za dużo,bo odnosi sukces to zaczyna się zaraz nudzić i za 5 minut znajdujemy sobie nowy obiekt westchnień,który prędzej czy później będzie przez nas skrytykowany.

użytkownik usunięty
panienka_2

Fakt, co tylko pojawi sie ktos nowy w showbizie od razu dziennikarze szukaja jakichs skandali, grzebia w przeszlosci i takie tam, byle moc kogos oczernic. Potem antyfani to podlapuja i przekazuja dalej. To niesprawiedliwe, ale niestety takie zycie i tacy ludzie. Tyle ze sa gwiazdy, ktore robia wokol siebie szum, byle tylko bylo o nich glosno (chocby Kardashianki) i tacy, ktorzy mimo wszystko pilnuja sie. Lawrence ma juz troche filmow za soba, wiec swiezakiem w showbiznesie nie jest i wie, ze warto zbudowac sobie dobry wizerunek. Na poczatku jej sie to udalo - pokazala, ze mozna miec do siebie dystans, ze kazdy jest tylko czlowiekiem, moze sie powyglupiac i zaliczyc jakies wpadki (jak chocby oscarowa gleba, ktora byla na swoj sposob urocza). Ludzie pokochali ja sposob bycia i spontanicznosc. Teraz, gdy minal juz rok, Lawrence sie co prawda nie zmienila i o zadnym wiekszym skandalu nie slyszalam, wiec reputacja jej nie ucierpiala, tyle ze nastoletnie zachowanie, wyglupy, nieprzemyslane wypowiedzi (jak chwalenie sie sikaniem do wody z Joshem w trakcie krecenia Igrzysk) zaczynaja irytowac, a wrecz wkurzac, przy czym nie daje to o niej dobrego zdania. W sumie skoro i tak jej nie lubie, to powinno mi to byc obojetne, ale nie umiem jej ignorowac, skoro non stop gdzies sie na nia natykam.

użytkownik usunięty

WhiteDemon ma racje piszac, ze dziewczyna nie ma wylacznika emocji, ale mnie to juz bardziej przypomina pozerstwo niz spontanicznosc.

julcia2805

Daj żyć dziewczynie. To nie jest jakiś robot, nie ma wyłącznika emocji.

kowboj_ztczewa

Co się działo na Złotych Globach? Jaką miała przemowę?