Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jak aktorka jej pokroju może zajmować tak wysokie miejsce w tym rankingu?? Nie wiem co jest grane z ludźmi głosującymi na nią ale chyba nie jesteście w pełni władz umysłowych. Dajcie się jej wykazać jako aktorce ( trzymam kciuki choć jak na razie to na tym się kończy) ocenie nie może podlegać tylko ładna buzia, ale przede wszyatkim zdolności aktorskie których u niej nie zauważyłam..

lollii

Dobrej sprawy?? Możliwe, ale przecież sama postępowała nie inaczej. Talent to Alba ma. Joern podtrzymuje to, że Alba w niczym nie zagrała. A jak się zapytamy co Ci trzej faceci zroibli?? Powiem Ci. Gra Christensena to największa wada nowej trylogii Star Wars, Willing grał w Smallville(tak jak Alba w Dark Angel) i HICIE, KTÓRY ZASŁUZYŁ NA OSCARA POD KAŻDYM WZGLĘDEM „MGŁA”, Zakościelny w Kryminalnych. Alba osiągnęła więcej w swojej karierze niż każdy z nich. Może mogła by konkurować z Haydenem, ale jak wspomniałem, jak ktoś zawalił nowe GW to tylko i wyłącznie Christensen. Ale dla was oni grają genialnie tak?? No cóż mogę powiedzieć. …(n\c) A ja po prostu jestem pamiętliwy i nie bawię się w żadnego inspektora. Jak ktoś się czepia(w tym przypadku Joern), że Alba jest na x pozycji to nie mogę nie wspomnieć o tym, że dała „10” tym Panom, którzy w swojej karierze osiągnęli mniej niż ta osoba, której się czepia.
Pozdro dla wszystkich wojowniczek.

lollii

Chyba żartujesz?? Ja się zgadzam z nim :/ jak ona tak moze pisać jak sama tak robi....I będę dawała jej 10 i innym też...To juz jest moja sprawa jak ja oceniam:/ Więc wam nic do tego...W ogóle Zakościelny jest niby atrakcyjniejszy?? hehehehe Jak można porównywać faceta do dziewczyny :/ Ona jest piękną kobietą i podoba się facetą,za to on podoba się babeczką...Co to za porównanie Polskiego aktora z Amerykańską aktorką...:/????
Już same nie wiecie co pisać byleby tylo zmieszać Albe z błotem...dajcie sobie spokój,bo i tak wam to nic nie da...I nie za bardzo wychodzi...
Po co tu w ogóle wchodzicie jak jej tak nie lubicie,idzcie sobie na forum o Angelinie :/

Sky_Angel

ojjj...my jesteśmy bardzo łagodne, dopiero mozemy pokazac pazurki..ale tylko dlatego, bo Szajbuś kocha zadziorne wojowniczki,-).....juz nic nie piszę na temat tej plastikowej wiecheci...a cyc ma sztuczny, co nie znaczy , ze jędrny i zgrabny....w moim odczuciu jest nieforemny i za mały....po prostu przy kaloryferze robi wielkie psssssssssss...( tak mi podpowiada wyobraźnia)...o grze juz nie wspomnę....faktycznie tooooooooootalna żenada!!!!!!....zdjęcie tez kwalifikuje się do zmiany...bo cos mi się zdaje, że nadmiar testosteronu objawił się w postaci wąsa pod nosem tej pani.. ,-))))) pozdrawiam Szajbę

lollii

gorące , bardzo ciepłe pozdrowienia dla wielbicielek dobrego kina...zapraszam do naszego zaułka, pora omówić co nieco w neutralnym miejscu ...papapapapa

lollii

"Totalna żenada" nie wątpliwie nie jeden określi tak grę waszych trzech idoli...

Szajba

No to lolitka daj sobie spkój i nie obrażaj jej:/ tylko dlatego,że chcesz się zemścić...:/... jest jak najbardziej naturalna i "bez plastikowego cyca" :/ czy co kolwiek...
Dajcie temu spokój...:/ Bo to lekka przesada i chamstwo z Twojej strony...:/

Sky_Angel

Szajba, Szajba,Szajba...

1. Boże drogi przyznałam się że KIEDYŚ!!!!! wystawiłam im takie oceny, jednak przemyśliwszy sprawę stwierdziłam że jest to kompletnie nie adekwatne do wymienionych przez was panów!! Mógłbyś już skończyć z powracaniem do tego tematu bo po prostu robisz się nudny...powiedz po prostu że brak Ci argumentów więc wywlekasz sprawę o której jak sam przyznałeś nie będziesz już poruszał..

2. Na moim blgu wpisujesz mi się ni z gruszki, ni z pietruszki...abstrachując kompletnie od tematu..wybacz więc ale jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia w danej kwestii Twoja wypowiedź najprościej jest usuwana..

3. Sky Angel zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie..Ja nie porównywałam Zakościelnego z Albą...jak można wogóle porównywać kobietę i mężczyznę pod względem urody?? To wielka niedorzeczność...

4. Szajba - jak dorośniesz, czyli będziesz potrafił przyznać się do błędu i ponieść konsekwencje własnych czynów, opinii czy nawet zdania które nie będzie się zgadzało z większością to pogadamy..

Pozdrawiam i życzę udanego boju :)

Szajba

Idoli?? A gdzie wyczytałeś że to moi idole?? Z resztą w tych czasach pojęcie idol nacechowane jest raczej negatywnie ja osobiście wolę termin AUTORYTET...i bynajmniej autorytetu nie stanowi dla mnie żadna gwiazda zamieszkująca tereny Hollywood, tudzież zaangażowana do pracy w przemyśle filmowym.

Ps. Jeżeli masz zamiar mnie ośmieszyć, to próbuj dalej bo jakoś mało efektywnie Ci to wychodzi...

Joern

No i jak tu z wami, wojowniczkami rozmawiać, które się połączyły i będą się bronił razem i mają takie samo zdanie na każmy temat.
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia…
Nie wiem jaki sens miała ta cała twoja wypowiedz…

1 – No nie wiem, czy się tak przyznałaś… Ewentualnie do Haydena i Willinga. Bo co do Zakościelnego to doczytałem się tylko tyle, że twoja ocena jest inna niż „10”. Eh mogłem tego Screena zrobić(czego żałuje, że nie zrobiłem). To jest jak najbardziej argument na to, że nie powinnaś się wypowiadać, bo postępowałaś nie inaczej jak Ci, których teraz tu osądzasz i mówisz, że są „niespełna rozumu” Ty piszesz piękne argumenty co nie?? Mam powtórzyć o który chodzi?? Chyba wiesz. I wiesz(powinnaś przyznać się do błędu – dorośnij), że to żaden argument i niepotrzebny wpis, który miał mnie wkurzyć. Nic więcej

2 – Może być i usunięta, ale to tylko potwierdziło to, że oceniałaś ich na „10” za buziulke jak tutaj Ci co oceniają Albe na „10”(bez mnie) za urodę.

3 - …

4 – Ty dorośnij dziewczyno. Jakichh błędów?? To, że ty nie lubisz Alby i uważasz ją za jakąś tam aktorke to znaczy, że tak jest naprawdę i, że ja(albo kto inny) jest w błędzie i musi z niego wyjść??

Nie mówiłem tego bezpośrednio do Ciebie(kłania się tutaj twój punkt 3 w poprzednim poście czyli „czytaj wyraźnie a potem pisz”) Pani „Temporary change” jedna z wojowniczek mocy, postanowiła Cie bronić i zaczęłą pisać, pozytywne rzeczy w ich stronę. I głównie do niej było to co napisałem.
Pozdro.

P.S Bronisz się jak jakieś niewiniątko, jak na razie to ja ci wytykam błędy a nie ty mi, do których niby mam się przyznać.

Szajba

Aha. :) Mam nadzieje, że to poprawna polszczyzna, którą zdołasz doczytać.
Pozdro :)

Szajba

Wszyscy wymienieni przez Ciebie panowie dostali u mnie 6, więc nie próbuj mi wmówić że oceniam ich niesprawiedliwie.

Nie powiedziałam nigdy że nie lubię Alby!! Nie znam jej, jak więc mogę oceniać jej osobowość? Chyba że Ty masz jakieś zdolności nadprzyrodzone i uchylisz mi rąbka tajemnicy.

Ps. Moje argumenty były wystarczające pani Alba nie zagrała w wielu filmach, zwłaszcza ról pierwszoplanowych, nie przekonała mnie także swoimi rolami drugoplanowymi, a jej występ w Sin City utwierdza mnie w przekonaniu że tekst "nigdy nie rozbiorę się przed kamerą" to czysty zabieg marketingowy, który zostanie anulowany gdy podpisze kontrakt na sumę z dwoma czy trzema zerami większą..

Ps.2 natomiast argumenty Twoje i Sky Angel są niesamowicie przekonywujące..jest ładną dziewczyną, z dużym talentem i świetnym warsztatem - hehehe jasne.

To by było na tyle robaczki, żegnam się bo staliście się monotematyczni :) pozdro :)

Joern

Nie mówię, że oceniasz ich niesprawiedliwe. Już nie. Już jesteś „w pełni władz umysłowych”

Wiedziałaś, co mam na myśli pisząc „nie lubisz jej” jak nie to wyjaśnię… Chodziło, o to, że jako aktorka Ci nie pasuje(to dla sprostowania, ale myślałem, że nie będzie problemu z odczytaniem tego, co chciałem powiedzieć).

„Moje argumenty były wystarczające pani Alba nie zagrała w wielu filmach, zwłaszcza ról pierwszoplanowych”
nie zagrała wielu, to prawda, ale ja już Ci wyjaśniłem, że nie zagrała dal tego, że sławę przyniosła jej dopiero rola Nancy. A taniec to też sztuka. Dla twojej niewiedzy, jej rola na tym polegała i przygotowywała się do niej obserwując striptizerki przez miesiąc i ucząc się tańca. Nie jest to rola wybitna, ale odegrała ją jak miała. I tak dla ciekawości Ci powiem, że powinnaś przemyśleć swoje „2” dla arcydzieła, jakim jest Sin City.

„, nie przekonała mnie także swoimi rolami drugoplanowymi”
Mnie tak.

„" to czysty zabieg marketingowy, który zostanie anulowany gdy podpisze kontrakt na sumę z dwoma czy trzema zerami większą..” – No i znowu… Angelina Jolie i jej skandale Ci pasują, więc uznam to za żaden argument…

„natomiast argumenty Twoje i Sky Angel są niesamowicie przekonywujące..jest ładną dziewczyną, z dużym talentem i świetnym warsztatem - hehehe jasne.” Ja ze Sky Angel mam tyle wspólnego, co widzisz. Mamy podobny pogląd, nic więcej. Twoja drużyna Power Rangers Girls poprze Cię bez względu, co napiszesz. Ja nie dziele talentu na kategorie. Utrzymuje się w przekonaniu, że go się ma albo się nie ma. Dla mnie Alba go ma, natomiast warsztat cały czas udoskonala.

„To by było na tyle robaczki, żegnam się bo staliście się monotematyczni :) pozdro :)”
Nie wiem, kto tu jest monotematyczny, ale na pewno nie ja(pewnie chodziło to te „10” dla Zakościelnych hehe) myślę, że ktoś tutaj, podtrzymuje ciągle to, że się nie rozbierze.

Pozdrawiam.

Szajba

Szajbo, czy ty nie masz nic lepszego do roboty tylko badanie jak kto kogo ocenial? To jest prywatna sprawa danej osoby. Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowales, ze Alba ma talent. Na podstawie tanca w Sin City? Na podstawie tanca w Honey? Na podstawie paradowania w bikini w Blekitnej Glebi?
Nawet panna Alba to potwierdzila. "Narazie nie pokazalam co potrafie. Musze udowodnic, ze potrafie grac a nie ladnie wygladac, bo inaczej po mnie". Czyli ty jestes jasnowidzem, bo nawet Jess stwierdzila ze narazie nie pokazala swojego talentu, jesli takowy posiada.

flexia

"Szajbo, czy ty nie masz nic lepszego do roboty tylko badanie jak kto kogo ocenial?"
Dla czego nie piszesz do Joern podobnej kwestii?? Przecież to ona zaczęła...

"To jest prywatna sprawa danej osoby."
Skoro tak, to, dlaczego Joern założyła post, który wyraźnie mówi, że jej się nie podoba to, że ludzie oceniają ją na "10" i(powtórzę pytanko) dla czego mnie się czepiasz, a nie jej skoro to ona zaczęła??

"Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowales, ze Alba ma talent. Na podstawie tanca w Sin City? Na podstawie tanca w Honey? Na podstawie paradowania w bikini w Blekitnej Glebi?" Widziałem dużo więcej filmów i serial. I uważam, że swoje role, odgrywała jak trzeba. Raz rewelacyjnie, raz słabiej, a zazwyczaj bardzo dobrze. Jej role wymagały tyle ile pokazała w danej produkcji. Nie dostała, żadnej roli, którą by mogła tak rozwinąć, by zasłużyła na Oscara. Kwestia czasu, zanim zasięgnie po trudniejszą rolę.

"Nawet panna Alba to potwierdzila. "Narazie nie pokazalam co potrafie. Musze udowodnic, ze potrafie grac a nie ladnie wygladac, bo inaczej po mnie"."
Nawet Panna Alba to powiedziała mówisz. Ludzie widzą w niej piękną kobietę, bo jej role charakteryzowały ją na taką. Prawda, że nikt nie będzie krzyczał do niej GENIALNA, jak jest tak piękna jak jest i tym bardziej, że jak powiedziałem nie miała roli, w której mogłaby się wykazać. Nie pokazała tego co potrafi. Jak mówię z czasem zasięgnie po trudniejszą rolę i jestem przekonany, ze udowodni, że grać role dramatyczne umie. Bo fakt faktem, że na razie w filmach kreuje się ją na piękność.

"Czyli ty jestes jasnowidzem, bo nawet Jess stwierdzila ze narazie nie pokazala swojego talentu, jesli takowy posiada."
Wiesz kto to Roger More?? On twierdzi, że grać nie potrafi. Czy tak jest?? Ja twierdze wręcz odwrotnie. Samokrytyka ze strony aktorów jest dla mnie mało znacząca. Zdefiniowałem to co myślę na temat cytatu, który podałaś.

Pozdrawiam.

Szajba

Joern zapytala sie, dlaczego oceniacie ja na 10. Ale ty szperasz, szperasz i szperasz. Prawie wszystkie twoje argumenty sa zaczerpniete z ocen jakie ktos wystawia danej osobie.
Jak mozna nie wiedziec kto to jest Roger Moore? I wiesz, zgadzam sie z nim. Dobrze gra, bo gra siebie. W Bondzie, Swietym i innych filmach zagral poprostu siebie, i zrobil to niesamowicie.
"Prawda, że nikt nie będzie krzyczał do niej GENIALNA, jak jest tak piękna jak jest i tym bardziej, że jak powiedziałem nie miała roli, w której mogłaby się wykazać."
wiec sam przyznajesz, ze sie nie wykazala. Jednak uwazasz ze jest dobra i utalentowana aktorka.
Dobra, ja juz daje spokoj. Ocenija sobie Albe jak chcesz, jest idealna aktorka, i ok. Nie mam juz ochoty sie z toba spierac...

flexia

Bardziej stwierdziła niż zapytała. A stwierdziła, że Ci co oceniają ją na "10" nie są "w pełni władz umysłowych". Wstawione oceny filmowi bądź aktorowi świadczą najlepiej o naszej wiedzy. Jak ktoś będzie najeżdżał na Pacino, że to cienki aktor i wstawi mu „1” a oceni na „10” Afflecka to jest coś nie bardzo co?? I czy to nie świadczy?? Świadczy. Dla tego, też wstawione oceny biorę pod uwagę. Nie różniło by się niczym to, jak bym napisał, że Sin City to arcydzieło i ci co oceniają go słabo mają coś z garem, od wypowiedzi Joern.
Uważam ją za utalentowaną i bardzo dobrą aktorką, bo bez talentu nie odegrała by tego co miała. Nie miała roli typu Brando w Ojcu Chrzestnym, gdzie mógł pokazać swoje umiejętności.
Jednak jak już po raz enty mówiłem, że Alba to co miała odegrać odegrała jak to trzeba było odegrać, a bez talentu nie zrobiła by tego. …
„Ocenija sobie Albe jak chcesz, jest idealna aktorka, i ok.”
Zawsze wstawiam ocenę filmowi czy aktorowi taką na jaką uważam, że zasługuje, no może, z małymi wyjątkami. A dla mnie Idealna aktorka to Sandra Bullock.
Pozdrawiam.

Szajba

Co prawda, ja tez uwazam ze nie powinno oceniac sie Alby na 10 bo nic nie pokazala, zeby zapracowac na taka ocene.
Z Pacino to byla aluzja do mnie? Mowilam juz, ze nie wiem jak to sie stalo, ze taki genialny aktor ma u mnie taka niska ocene. I do dzis nie wiem jak to sie stalo... Wiec bylam ci wtedy wdzieczna, ze zwrociles na to uwage i moglam z czystym sercem zmienic jego ocene na calkowicie zasluzone 10.
Ja np wogole nie oceniam Sin City, bo mam mieszane uczucia do tego filmu. Z jednej strony jest genialny, a z drugiej nie podobal mi sie. Wiec go nie oceniam.
"Uważam ją za utalentowaną i bardzo dobrą aktorką, bo bez talentu nie odegrała by tego co miała."
no rzeczywiscie, tyle talentu bylo potrzebne do jej rol ze oh... Ale to twoje zdane...
Dla ciebie idealna aktorka jest Sandra Bullock, a dla mnie Nicole Kidman. Do Sandry nic nie mam, jes mi obojetna ;). A co do aktora, to mam mieszane uczucia. Val Kilmer, Johnny Depp...

flexia

Absolutnie nie była to żadna aluzja. Nie pomyślałem, a wręcz zapomniałem tą sytuacje. Ja też uważam, że Alby oceniac na "10" się nie powinno. Nie lubie się powtarzać, ale dziele talentu na katygorie. Jest albo go się nie ma. Alba mi dała do zrozumienia, że go ma. Czemu? Już to powiedziałem.
Pozdrawiam.

Szajba

Dobra, dla ciebie Alba ma talent, a ja nie zauwazylam zeby miala jakas role, w ktorej mogla by chociaz POKAZAC ze ma talent. Wiec ty masz swoje zdanie, a ja mam swoje. I pokoj.

flexia

Postanowilam wyprobowac twoja taktyke i zobaczyc jak oceniales. Zalamalam sie widzac ze postawiles Albie taka sama ocene jak Salmie Hayek, Danny'emu DeVito i Valowi Kilmerowi (co dla mnie jest poprostu smieszne). Tylko tak dalej...

flexia

Nie dziwie Ci się, że odczułaś coś jak zestawiłem twojego ulubionego aktora z kimś, kogo nie uważasz, za utalentowanego. Jednak dla mnie nie ma znaczenia, kto w ilu filmach zagrał, ale jak zagrał. Val Kiler to bardzo dobry aktor. Trochę zapomniany i niedoceniony moim zdaniem. Widziałem z nim około 7 filmów i nie zagrał w żadnym genialnie, tylko dla mnie bardzo dobrze i stąd to „8”. Salma Hayek to bez wątpienia utalentowana piękność. Ale to, że jej filmy są robione przez takich jak Rodrigez, nie znaczy, ze gra genialnie. Filmy ma wspaniałe. Ale mogę powiedzieć, że w nie jednym filmie „grała siebie” Danny DeVito. To Ciekawa postać. Bądźmy szczerzy. To jest brzydal. Ale ma na koncie słabsze role i genialnie. Jest fajny, lubię go, ale stać go na więcej. Takie mam zdanie. Zanim zaczniesz się czepiać mnie, to się zastanów, czy ty lepiej oceniasz… Zestawiłaś Toma Cruisea i Keanu Reevesa(mojego ulubionego aktora) z Danielem Radcliffelem i Sarah Michelle Gellar. Piotr Cyrwus… bez komentarza.
P.S Wydawało mi się, że miał być pokój?? Jak chcesz o tym dyskutować dalej to wpadnij do mnie na bloga, bo robi się z tego bajzel, który nie ma nic wspólnego z tematem.
Pozdrawiam.

Joern

Coś ci powiem po prostu szkoda mi słów na ciebie jesteś chora na czerep i idź na detox to ci pomoże.
a tak w ogóle ta aktorka gra bardzo dobrze.tak na prawde to ty jestes po prostu zazdrosna bo jestes gruba spasła potrzebujesz mapy żeby sie podrapać po dupie.

jack_18

No niestety nie jestem ani gruba, ani zazdrosna, próbuj dalej..może kiedyś trafisz, jak nie to powiem od razu: oceniam ją obiektywnie! The end :)

Joern

SZAJBO,

Czepiasz się o Sin City więc Ci powiem:

Poszłam z koleżankami do kina na film, wyszłyśmy we 3 skrzywione, żadnej się nie podobało. Dialogi oklepane, wręcz banalne, przesłanie zerowe, jedny plus tego filmu to kontrast kolorów : czarny i czerwony, i ciekawa obsada aktorska. Nie jestem fanką komiksów, jak Ty więc nieco inaczej patrzę na tę ekranizację.

Joern

Dobra nie ważne zresztą. Możesz się zapoznać z moją opinią http://www.filmweb.pl/Chyba%2Bnajlepsza%2Bekranizacja%2Bkomiksu%2B%2B%2B8211%2B% 2B10%2B10%2Btemat,Topic,id=459112 [www.filmweb.pl/Chyba%2B...]

Mógłbym się wykłucać dalej, ale to właściwie nie miejsce od tego.

Szajba

do Jacka...najchętniej bym ci przyłożyła tą ciężką zagipsowaną nogą, której stałam się nieoczekiwaną właścicielką...i przyłożyłabym raz a porządnie...za brak gentelmańskiej postawy względem jednej z napiekniejszych kobietek pod słońcem - Joern. Znam ją doskonale i słysząc te Twoje brednie pod jej adresam chce mi się wyć do księżyca...
dobrze, ze jej nie znasz osobiście....choc to mnie akurat nie dziwi...tacy jak Ty nie spędzają wolnych chwil w otoczeniu urodziwych panien, tylko siedzą w fotelu, napełniają pokaźne brzuchy chipsami i czekoladkami, popijają piwem z sokiem ( fuj), dłubią w nosie i marzą o przecietnej albie....po co im pozostało??...pozdrawiam wszystkich. .. :-))))))))))

lollii

Lolliu :)
możemy sobie podać ręce z tymi złamaniami :P

Nie warto przejmować się obelgami tego typu, bo w sumie niewiele one znaczą :) co do tych "najpiękniejszych kobietek pod słońcem" to wybacz o Pani ale Twe słowa są zbyt piękne aby mogły być prawdziwe. Prostując więc Twą jakże miłą wypowiedź :) i jednocześnie dziękując za obronę mej skromnej osoby, muszę przyznać iż jestem bardzo zwyczajna. pozdrawiam :)

Joern

Straszna aktorka. Zero talentu i umiejetnosci aktorskich.

se7ev_halloween

Mój szacun idzie do Jack'a za trafną i uszczypliwa uwagę. A skoro Joern jest taka 'pikna" to czemu marnuje czas przed kompem zamiast brylować gdzieś na parkiecie? Co do jej krótkiej aczkolwiek wymownej recenzji Sin City do spóły z koleżankami to niech Bóg mnie broni bym przed trafienem na takie osoby. Twoje zarzuty co do filmu można psu o kant d**y rozbić. Ja komiksu nie czytałem przed zobaczeniem filmu a spodobał mi się i tak.

Aizen

Są gusta i guściki Ambrose..Ty lubisz jak aktorka odprawia taniec erotyczny i to Ci już wystarcza do osiągnięcia stanu satysfakcji, ba może nawet Cię to kręci..Ja wolę jak pokaże swoje zdolności aktorskie na ekranie, a nie swoje ciałko.. Bóg z pewnością obroni i oby bronił dalej wszystkich ludzi którzy mają styk z ludźmi takimi jak ty...Z resztą nie wiem o co te całe zarzuty do Sin City film ma u mnie notę 5/10 czyli OK..Co do tego rozbijania o pieska to bądź tak łaskawy i oszczędź biednego zwierzaka..

A jeśli chodzi o twoj tekst w stylu : "A skoro Joern jest taka 'pikna" to czemu marnuje czas przed kompem zamiast brylować gdzieś na parkiecie?"

Po pierwsze nie czuję takiej potrzeby, po drugie prosiłabym abyś mnie nie obrażał podważając moją atrakcyjność skoro nie miałeś nigdy okazji jej uświadczyć..

Pozdro :)

Joern

Wiesz co !!!??? Widac ze jej bardzo zazdroscisz ! J. Alba jest bardzo utaletowana i nie widzialem lepszej aktorki od niej. Dziwie sie ze w rankingu Maxima byla chyba na 3 ale to i tak dobrze. Pewnie ty jestes niezlym downem ze tak o niej piszesz. Nie ma lepszej od Jessici. Jesli jest ktos zemna niech o tym napisze. ALBA GORA !!!

Spizzy

Spizzy-Ziom. Dobrze dayesz do tey zazdrosnej paniusi. Nie każdy ma tak jak by chciał a jak już ma to czemu nie może grać w filmach. Czy takie osoby yak Alba mogą grać w filmach tylko jak będą już stare? A tak poza tym to jest zayebysta. albaalbaalbaalbaalbaalbaalbaal baalbaalbaalbaalbaalbaalbaalba albaalbaalbaalbaalbaalbaalbaal baalbaalbaalbaalbaalbaalbaalba

ZiEL

Ranoooo kiedy budzee sie ranoooooo

Yasiu

Tak macie rację zazdroszczę jej tylko specjalnie nie wiem czego...

Joern

dość długi czas byłam w rozjazdach i jak widze..niewiele się zmieniło...zakompleksione piętaszki płci męskiej nadal uprawiają bezdennie prymitywny słowotok....hymny pochwalne na cześć Alby -naprawdę nieutalentowanej i mdłej niczym nadpsuta ostryga (..hihihi..ostatnio miałam takową okazję spożyć i od razu przyszły mi na myśl wszystkie pseudo aktorskie padliny)mogą wytrącić z równowagi ...
...pomyślałam, ze niewarto pisac już dłużej o kimś, kto naprawdę nic nowego nie wniósł do sztuki aktorskiej i estetyki gry oraz kanonu aktorskiego piękna..ciągle sie mówi o zazdrości pryszczatych i grubych fanek spędzających każdą wolną chwilę pzred komputerem, obgryzających ze złości i rozpaczy paznokcie, wyrywających sobie włosy tam i ówdzie ,-)..jest to trochę zabawne musze przyznać..dla Joern, Lolli i dziesiątek innych niezakompleksionych koneserek dobrego kina mało gentelmeńskie uwagi( żeby mocniejszego słowa nie użyć)są zapewne jedyną okazją by usłyszeć nieco podłości pod swoim adresem....w życiu realnym doświadczamy tylko komplementów, czci i uwielbienia..
...nie miało byc już o Albie stąd zeszłam z tego nudnego tematu...na temat prawdziwych gwiazd..czyli NAS.
..........POZDRAWIAM WOJOWNICZKI ...hasta la vista... :-* * *

Joern

ludzie proszę nie mówcie nic złego na jessice ona na to nie zasługuje. Popatrzcie na nią człowiek może życie dla niej oddać. Ona jest sensem życia. Groziłem już, wyklinałem teraz pozostaje mi tylko błaganie...

Joern

Joern, stąpasz po wąskim gruncie. Pełno tu fanatyzmu i ślepoty. Przepraszam, że być może kogoś obrażam, ale jestem ciekawa czy wszyscy tak naprawdę uwielbiacie panią Albe za aktorstwo czy "ładną buzię"? Bo ja osobiście lubie ją i uważam, że dziewczyna ma bezkompromisowo oryginalną i ciekawą urodę i przyciąga, o ile się nie myle szczególnie tą męską część widowni. Oczywiście ja to rozumiem, bo ja sama czasami sterczę przed monitorem tylko po to, żeby zobaczyć ulubionego aktora. Tylko, że... No Alba nie miała się za bardzo czym popisać... Gdzieś na początku p. Szajba napisał o SinCity - o, ekranizacja to była zadziwiająca nie powiem, ale gdzie tu mogła się popisać Alba, tańcząc na rurze, albo udając starganą i sfatygowaną panienkę, porwaną przez żółtego świrusa? Albo choćby "Fantastyczna Czwórka", która powiela rolę komiksowej bohaterki?! Mnie się wydaje, że w dzisiejszym świecie rola pani Alby jest mniej więcej "być i ładnie wyglądać". Przykro mi jak uraziłam jej fanów, ale moje zdanie jest takie i nie inne.

Joern

I jeszcze jedno... Zazdrosna? Zazdrosną to można być o Meryl Streep, a taka kąśliwa uwaga, ze strony jednego z panów(chyba, że jednak cham a nie pan), że ktoś jest "gruby, spasły i potrzebuje mapy żeby podrapać sie po tyłku" świadczy tylko o nim samym. A może to ty jesteś, gruby i spasły i potrzebujesz mapy, żeby podrapać się po tyłku i ... dobra tu też obowiązuje cenzura, więc nie dokończe, bo byłoby to raczej niegrzeczne z mojej strony.

czasozachlanna

No i w końcu ktoś kto wie o co mi dokładnie chodzi, Irys zgdzam się w 100% z tym co napisałaś. Pozdro :)

Joern

JOERN!!!!!!!!(wyluzuj, bo ja nie na temat:PP, nie będzie kolejnej awantury)Chciałem tylko poznać twoją odpowiedz na pytanie, które zadałem u Ciebie na blogu u Panny Theron ;PP
Pozdrawiam.

Szajba

moi drodzy.....stawiam kropkę nad i....w temacie alba...o jej przeciętności swiadczy nieprzeciętnośc pięknych aktorek indyjskich....zapraszam wszystkich na mój blog...

lollii

Gdzieś mam czy jej zazdrościcie czy to poprostu jakaś zwykła antypatia. Ale zaczynanie tematu o kimś takim od "totalna żenada" to pomyłka. Wy same dajecie różnym Bloom'om, Pitt'om, Zakościelnym po 10/10 to czemu my nie możemy tak robić w stosunku do Alby, Angeliny i innych? Gra w filmach? Gra. Podoba się nam w nich? Podoba. Ciekawe ilu z tutaj wypowiadających się widziało niedawne rozdanie MTV Movie Awards 2005 które prowadziła i poradziła sobie tam wspaniale. To nie my tworzymy badziewne rankingi na forum typu "Kto ma ładniejsze oczka" itp. oślizgłe tematy. Myślę więc, że jest z nami jak najbardziej w porządku

Aizen

Przed chwilą zaóważyłem swój poprzedni wpis na tym temacie o któym już dawno zapomniałem. Jeszcze od "zakompleksionych" mi się dostało. Miało być kulturalnie ale cóż...

Joern:
Nie zaprzeczam - lubię jak jest na czymś oko zawiesić w kinie ale nie ślinię się widząc takie akcje jak Alba w Sin City. Zakład o wszystko, że odstaję od tych z którymi się zadajesz i którzy wpłyneli na twe zdanie o mnie.

Ps. Nie obraziłem cię. Od tej strony jeszcze mnie nie poznałaś.

Lollia
"...nieutalentowanej i mdłej niczym nadpsuta ostryga..."
Daj Panie Boże bym trafił choć jedną TAKĄ ostrygę w swym życiu. Na ulicach, i forach głównie same flądry.

Aizen

skocz na mój blog i pooglądaj sobie prawdziwe perły.. ,-)

lollii

perły sa w obu tematach na moim blogu ..;-))))))))))))))))))

Joern

Uważam ten temat za skończony, gdyż jak sądzę wątek został wyczerpany..

Ps. Ambrose nie obraziłeś mnie, żeby to zrobić trzeba o wiele więcej.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników walczących w obronie aktorstwa tej jakże wątpliwej gwiazdki Hollywoodu :)