Kto lubi Jima?Odpiszcie bo mam wrażenie, że jest więcej osób które go nie lubią od tych którzy go uwielbiają.Jim jest super!.Czy ktoś podziela moje zdanie?
Lubie Jima. To czy taki typ humoru sie podoba czy nie to kwestia gustu, ale mysle ze zdolnosci aktorskich nie mozna mu odmowic. Ten gosc potrafi zrobic doloswnie wszystko ze swoja twarza :) Z reszta nie wszystkie filmy, w ktorych gral sa glupkowate. Wezmy np swietny "Truman Show", albo komedie "Bruce Wszechmogacy" w ktorej obok typowego carreyowskiego humoru mamy tez troche zyciowej madrosci - choc niektorzy ogladajacy nie chcieli tego dostrzec.
ja uwielbiam Jim Carreya za talent, wrażliwość,inteligencje i filmy takie jak
"Zakochany bez pamięci","Człowiek z Księżyca","Truman show".
Dzięki za wasze odpowiedzi:)Niezależnie od tego czy lubicie Jima czy nie,możecie o tym napisać.Pozdrawiam
Myślę, że jest jednym z najlepszych aktorów swojego pokolenia. Tylko... trochę z repertuarem mu nie zawsze wychodziło ;) Poza tym ujął mnie. Coś w nim jest takiego. Inteligentny to facet jest, bardzo utalentowany i sympatyczny. Ma coś w sobie, choć nie wiadomo dokładnie co i wzruszyć potrafi do łez... Tak, zdecydowanie za Carrey'em przepadam :)
Jim jest świtnym aktorem, nie rozumiem dlaczego ludzie utożsamiają go z jego rolami. On nie jest głupkiem poprostu bardzo dobrze gra rolę głupka i nie tylko głupka, był świetny również w Truman Show i Człowieku z Księzyca.
Uwielbiam tych głupków których gra.Jeśli chodzi o Truman Show i Człowieka z księżycza to myślę,że zagrał tam na miarę oscara.
ja lubię jima. ma dużo talentu i wspaniały warsztat. rozumiem ludzi, którzy go nie trawią, ale oni po prostu nie widzieli tego, co trzeba zobaczyć, żebyzacząć podziwiać go jako aktora.
on jest the best co prawda mam mnustwo znajomych co go uwielbiają (jest cool) go to--) www.jimcarreyshow.blog.onet.pl pozdrawiam
Ci co mówią, że Jim Carrey jest głupkiem i jest kiepskim aktorem, po prostu nie znają się na dobrym kinie. Ja uważam, że Jim jest świetnym aktorem i jestem jego wielkim fanem
on nie odgrywa glupka on nim jest. potrafi tylko zachowywac sie jak palant ocena 2\10 2 za to ze czasem smieszny
Jim nie jest debilem!!To dzięki niemu(i wielu innych aktorów)istnieje gatunek filmu zwany komedią.Jeśli uważasz,że Jim to debil to świetnie!ponieważ masz prawo do własnego zdania.Mam kilka rad dla ciebie
1.Naucz się pisać
2.Nie stwierdzaj,że nie znam się na kinie,bo wcale mnie nie znasz.
3.Skoro myślisz,że Jim to debil,to znaczy,że według ciebie ja i wielu jego fanów jesteśmy w błędzie.Oglądaj uważniej filmy filmy z Jimem.Nie muszą ci się podobać,ale one nie są zjebane.
Aha!Dlaczego uważasz,że Jim jest głupkiem?Nie znasz go,a twoja opinia nie ma uzasadnienia,Prosze o uzasadnienie.
Miom zdaniem Jim Carrey to wspaniały aktor, nie tylko komediowy. Prawdziwy aktor powinien umieć zagrać każdą role, nie tylko w jednym wybranym gatunku. Uważam że Carrey jest w tym mistrzem, i za to go uwielbiam..........
Bez wątpienia wspaniały aktor. Jeśli ktoś ocenia go po filmach takich jak "Ace Ventura" to radzę mu żeby obejrzał "Truman Show", "Telemaniaka" (film słaby, ale Jim rewelacyjny), czy "Człowieka z księżyca"... Ostatnio miło mnie zaskoczył w "Zakochanym bez pamięci". A tak w ogóle to lubię go jak się wydurnia w takich filmach jak "Głupi i głupszy" czy "Kłamca, kłamca"... W sumie warto dla niego obejrzeć każdy, nawet najgłupszy film.
Ale głupie pytanie...Kogo to obchodzi w ogóle...kolejny pretekst, do wywołania kłótni przeciwko przeciwnikami i zwolennikami...Dajcie sobie spokój.. w CAŁYM forum tak jest.
Ewentualnie to możemy porozmawiać o wyższość keczupu nad majonezem.... :] Chodzi o to, że takie pytania sa prywitywne i beznadziejne...co to da? co zmieni? przestanie go lubić, bo jest więcej osób, które go nie lubią?
Bezsens i tyle
Pozdrawiam...
Chciałbym bardzo zobaczyć tego gościa w roli jakiegoś totalnie chorego psychopaty,zabójcy,maniakalneg o świra.Tylko na poważnie oczywiście.Myślę że wyszło by zajebiście.
Nie uwazam zeby pytanie bylo prymitywne czy beznadziejne... prymitywne i beznadziejne moga byc jedynie odpowiedzi niektorych ludzi. Dla mnie ten temat to po prostu miejsce na dyskusje, ale niestety filmweb jest pelen prymitywow, dla ktorych prowadzenie dyskusji polega na ublizaniu rozmowcy.
JAk napisałam kiedyś tam:] :
Z tego co tu widze dużo ludzi twierdzi że Jim jest beznadziejny bo gra samych "głupków". No i co z tego że gra głupków skoro wychodzi mi to nad wyraz dobrze. Zresztą nie zawsze przyjmuje role tzw głupków, bo grał też w kilku dramatach i nie przesadzajcie już z tymi waszymi opiniami. Potrafilibyście zagrać "chociaz" takiego głupka ? Wątpie.
On ma naprawdę wielki talent, a wy go lekceważycie, bo nie wykorzystuje go do śmiertlenie poważnych filmów. Ludzie opanujcie się.
Ja go lubie. Nawet bardzo. Jest super i mało kto potrafi zagrac w komedii tak dobrze jak on (no moze Jas Fasola:D-choc nie zawsze). Ja jestem Za Jimem! :):)
oczywiście że go lubie!!!
od pierwszego filmu który z nim obejrzałam,a był to chyba ace ventura. spodobał mi sie jego sposób grania, on sam (przystojniak);), no i oczywsicie komedia. potem poszły kolejne komedie, ale nie tylko.
był truman show, człowiek z księżyca no i nareszcie zakochany bez pamięci. eternal sunshine of the spotless mind, jest zdecydowanie najpiękniejszym filmem jaki kiedykolwiek w życiu widziałam.
jim potrafi znalezc sie nie tylko w roli świetnego komika, ale również aktora którego słowa, zachowanie i perfekcyjna gra porusza... porusza aż do łez..
Uwielbiam Jima! Nie wszystkim musi się podobać Jim "komediowy", ale Jima "dramatycznego" polecam każdemu! Stworzył niesamowite kreacje w:
"Człowieku z księżyca"- nawet nędznej nominacji do Oscara mu nie dali!
"Truman Show"- to było moje pierwsze spotkanie z Jimem "dramatycznym" i bardzo współczułam głównemu bohaterowi
"Zakochany bez pamięci"- Jim nie do poznania! Absolutne zaprzeczenie jego ról!
Role komediowe Jima też uwielbiam, bo oglądając "Głupiego i głupszego" po raz 50 z kolei wciąż mam łzy ze śmiechu. "Maska" to klasyk :)
Wg mnie Jim Carrey był kołem ratunkowym dla filmu "Batman Forever".
Pozdrawiam fanów i antyfanów (którym naprawdę polecam trzy pierwsze wymienione filmy)
Zgadzam się z Tobą w 100% . Właściwie napisałaś wszystko to, co ja bym napisała! "Człowiek z księżyca"- niesamowity płakałam i smiałam się, tak samo w "Zakochanym bez pamięci" i "Truman show" -lubie Jima komediowego ale "dramatyczny" Jim jest jeszcze lepszy! Pozdrawiam :)
Ja także go bardzo lubię,umie co pokazał nieraz stworzyć dramatyczne kreacje pełne autoironii.Potrafi rozbawić i wzruszyć.Nie czuje się,że gra.Identyfikuje się z odtwarzaną przez siebie postacią w 100 %.
Jim to aktor uniwersalny.Jego mocną stroną są nie tylko komedie.Chyba większość filmwebowców lubi Jima.I dobrze.Pozdrawiam.
ja uważam, że Jim Carrey jest świetny. nie wiem czemu czepiają się jego ludzie, że w domu i w ogóle nie jest taki humorystyczny, ale przecież nie zawsze chce się każdemu śmiać albo ma prawo mieć zły dzień! ludzie, opanujcie się! Jim jest świetnym aktorem komediowym i w ogóle ( np. Truman Show, genialnie tam zagrał ) a pozatym wygląda zawsze szykownie i przystojnie.
Ja go strasznie lubie na sam jego widok mi się chce śmiać te jego miny wszystkie ruchy i w jaki sposób mówi mnie powalają z nóg on jest nie do podrobienia. Najlepsza i najśmieszniejsza jego rola była chyba w Ace Ventura.
HAHAHAHAHA on jest śmieszny HAHAHA
Ja też go lubię. Bardzo!!! Jest niesamowity i jedyny w swoim rodzaju. A to, że prywatnie nie jest taki jak jego bohaterowie - przecież nie można cały czas robić z siebie debila. Mówcie co chcecie, ale on ma niezwykły talent. pozdroofki =)
Ja go wo mordę lubie i zawsze lubiłam i będę lubić!!!! jest przezabawny i uroczy... Jim na prezydenta!
W.
Jim jest super fajny;))) myśle że teraz jest najlepsza pora żeby odstawił na jakiś czas komedie, tak jak to kiedyś zrobił Tom Hanks no i całkiem nieźle na tym wyszedł....