Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 991 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Kto lubi Jima?Odpiszcie bo mam wrażenie, że jest więcej osób które go nie lubią od tych którzy go uwielbiają.Jim jest super!.Czy ktoś podziela moje zdanie?

orkosky

Jak widać jednak da się nie lubić Jima.Faktem jest,że fanom Jima(w tym także i mi)jest w to trudno uwierzyć.Mimo wszystko większość użytkowników lubi Jima(przynajmniej z Waszych wpisów tak wynika).Pozdrawiam wszystkich:)

Ace_Ventura

Oczywiście, żę większość go lubi! Bo większość zna się na kinie :-P Ja osobiście go uwielbiam!!!! The best! Ace Ventura 1,2 czy Głupi i głupszy to filmy stworzone dla niego! Super aktor! pozdro dla wszystkich jegoo fanów! ;-)

Ace_Ventura

Jim jest spox. Utalentowany, z niezwykle plastyczną twarzą. Zdecydowanie za nisko na liście filmwebu, ale wiadomo jak to jest :/.

Ace_Ventura

Jim Carrey to kwintesencja humoru w spółczesnym kinie. I dlatego właśnie go bardzo lubię. Ten aktor to majsterszczyk jeśli chodzi o postacie pod które sie podszywał. Jeszcze nie widziałem drugiego takiego jak on :-)

Ace_Ventura

Boże, a te jego miny! Po prostu zwalają z nóg! Jest świetny, tak uważam. Podobał mi się w "Głupim i Głupszym" i w "Kłamca Kłamca". Super aktor!!! Tylko moglibyście dać jakieś ładniejsze jego zdjęcie.

Panda

znakomity, ale nie kazdy wie o co mu chodzi ;)

nazgul_nazgul

Humor Carreya nie wszystkich bawi. Czasem przegina i przestaje to być śmieszne, ale przez większość czasu jest zabawny. Nie można mu odmówić talentu komediowego i naśladowczego, mnie takie filmy jak 'Maska' czy 'Kłamca Kłamca' bawią nawet za dziesątym razem, a w filmach 'Truman show', 'Zakochany bez pamięci' czy 'Człowiek na księżycu' pokazał, że nie samą komedią człowiek żyje. Daje radę!

Ace_Ventura

Jim Carrey to świetny aktor grał w wileu filmach
jednak najbardziej podobały mi się "głupi i głupszy" oraz obie części "Ace`a Ventury" choć są to głupkowate filmy chyba każdego potrafią rozbawić

Ace_Ventura

Jim?? przecież Jim jest najlepszy uwielbiam jego poczucie humoru jest świetny tylko sztywniaki go nie lubią, super człowiek szaleje za nim!

Ace_Ventura

Ja tez bardzo lubie jego gre aktorska!! Swietnie gra!!!! Widzialem z nim wiele filmow, melodramaty, romantyczne, komedie, dramaty i wszystkie byly swietne!!! Potrafi zagrac KAZDA ROle!!!! Wedlug mnie to jeeden z najlepszych aktorow swiata!!!! Carrey! Trzym sie !! :)

Ace_Ventura

ja go bardzo lubię :) Jest bardzo utalentowanym aktorem :)

Ace_Ventura

on jest ZAJEBISTY !! Uwielbiam Ace Venture i Kłamce,kłamce

JoAska

Ja go bardzo lubię, wprawdzie zwykle gra totalnego głupka, ale przynajmniej robi to świetnie, a jak mu dać szansę to potrafi porządnie zagrać takie role jak w "Truman show" czy w "Człowieku z księżyca".

Ace_Ventura

Ja tam Jima lubię :). Jeden z moich ulubionych aktorów, super gra (''Truman Show'', ''Bruce Wszechmogący'', ''Seria Niefortunnych Zdarzeń'' i wiele innych mu się udało). Niektórzy myślą, że nadaje się tylko do komedii (no fakt, za te głupie miny trochę), ale jak przystopuje, to w dramat pasuje jak ulał.

Ace_Ventura

JIM CARREY ! dla mnie świetny gdy widze jego nazwisko pod filmem to wiem, że czeka mnie świetna zabawa. Nie spotkałem jeszcze aktora z taką mimiką i kocimi ruchami :)) poprostu mistrz komedii!!! Mój ulubiony film z jego udziałem to :Man on the Moon :)))