Który jest lepszym aktorem, który jest prawdziwym królem westernu?
Ja oczywiście oddaje swój głos na Wayne i czekam na wasze opinie
Co wy macie nasrane wchodzić na filmweb żeby sobie cisnąć to ja nie mam pytań. Temat o Johnym Waynie a wy sobie wyzywacie od kaczarów ja pierdziele wy chyba na serio nie macie co robić i siedzicie cale dnie w domu nigdzie nie wychodząc. xD
4 : 2 dla Wayne
Chyba nie myślisz że głosy gimbusów, którzy nie widzieli ani jednego filmu z Wayne będą brane pod uwagę
Haha
wciąż 4 : 2 dla Wayne
Dość niska frekwencja, jak zwykle są i tacy którzy chcą sfałszować wybory.
Powinienem zostawić to bez komentarza, ale jednak zabiorę głos.
Jesteś żałosny. Naprawdę, żałosny. Wmawiasz innym fałszerstwo a tak naprawdę sam chcesz fałszować wybory. Przypomina mi to metody stalinowskie.
Każdy zresztą może sobie głosy policzyć i stwierdzi z łatwością jaką podłą kreaturą jest smiczolek.
Brak słów. Jesteś pewnie jednym z tych, co mają na półce 20 tomów leninowskich dzieł i uczą się ich na pamięć, by zabłysnąć w towarzystwie. Każdy ma prawo do głosu. Jako obalenie twojej teorii, że tylko wybrani mogą głosować, przytoczę cytat B. Russella "W demokracji wolno głupcom głosować, w dyktaturze wolno głupcom rządzić". Biorąc pod uwagę pierwszą część tego cytatu i wasze zdanie o tym, że tylko inteligentni mogą głosować, mogę powiedzieć 8:2 dla Eastwooda. Jednak szanuję zdanie głupców i jest 8:4 for mister (master) Eastwood.
Nie zamierzam uznawać takich ohydnych komunistycznych metod jakie reprezentujesz smiczolek popierając założyciela tego tematu. Nie zamierzam godzić się na to jak łamiesz demokrację. Głosowanie jest głosowaniem i musi być demokratyczne. W ogóle to co z tego, że Łoker tak mówi skoro kłamie? Popierasz kłamstwo? Może niech każdy założy sobie jakiś temat (głosowanie) a jak nie będą mu się podobać wyniki bo głosujący nie będą się z nim zgadzać to niech ma prawo uznać tylko te głosy, które mu się będą podobać. Coś jak Aleksander Łukaszenko w ostatnich wyborach i prawdopodobnie PO w nadchodzących. Wtedy będzie ok według ciebie? Do tego dążysz. Dla mnie jest to ostre łamanie demokracji i nie godzę się na to. Pokazałeś w ten sposób jakim jesteś człowiekiem. Niebezpiecznym człowiekiem z zapędami antydemokratycznymi w dodatku jesteś trollem.
Dokładnie Lebron. Brak słów na to co robi ten troll smiczolek. Brak słów jeśli chodzi o jego nie-wychowanie.
Nie chwaliłem ich polityki tylko to, że dbali o cokolwiek w przeciwieństwie do obecnych rządów. No i obaliłem twoje kłamstwa o kartkach żywnościowych, bo one nie wszędzie były. Na śląsku ich nie było.
Jednak Walker dobrze zrobił że nie uznał waszych głosów, bo jesteście trollami.
Gdyby trollom pozwolono głosować wtedy dopiero wybory byłyby sfałszowane,
jeden użytkownik oddałby z 15 głosów, bo tutejsze trolle mają czasami po tyle kont.
"Zło trzeba skarcić"
Trollami są osoby takie jak ty, ktoś tu wchodzi i głosuje na Eastwooda albo Łejna a taki ktoś jak ty mówi mu czy jego głos jest ważny czy nie bo to jego temat a głosy mają być dla Łejna i koniec, to jest trolling w czystej postaci i ty jesteś tu naczelnym trollem smiczolek.
Liczyć nie potrafisz?! Gdybyśmy tu mieli alterkonta, byłoby 100 :5 dla Eastwooda, idioto. A nie 8:5. W ogóle napiszę do admini, by zamknęli wszystkie te tematy smiczolka i Walkera, bo jest to esencja ich (jego?) głupoty i zaśmiecanie forum niepotrzebnymi postami. Ty naprawdę uważasz, że kogoś tu przekonasz do swojego zdania?
Nie uważam, już dawno straciłem nadzieję że do was może coś dotrzeć.
Chcesz to pisz do admina, skończy się wam trollowanie
bo to troll, który zaśmieca tematy Leone i Łejna, do tego próbuje być sprytny i wmówić wszystkim, że on jest ok., ale na szczęście mu nie wychodzi, ja bym na to nie liczył nawet że ten smiczolek kiedyś skończy z tym trollowaniem, zauważyłem, że nie tyle go to podnieca co jest po prostu osobą typu Jarosława Kaczyńskiego, choćby nawet nie miał racji, nawet gdy widzi, że został wgnieciony w piach i pokonany argumentami (przezemnie na przykład) to i tak nie odpuści i nie skończy swojej obłąkanej krucjaty, próbując wmówić wszystkim, że on jest święty i że jest tak jak on myśli (choć tak nie jest) a Łejn jest ....
według mnie nie ma co liczyć na to, że smiczolek zaprzestanie tego procederu, bo on nie ma w zwyczaju przegrywać, uznawać, że się myli itp. to po prostu taki nędzny typ i tyle... uważający siebie i swoje zdanie za zdanie wszystkich ludzi na Ziemi, który posunie się do wszystkiego, każdego podłego kłamstwa(będzie fałszował głosowania) aby tylko postawić na swoim....
i jeszcze obraca jak zwykle kota ogonem, niewiniątko z rogami...
zobaczysz, że odpisze, bo ten człowiek nie znosi jak ktoś jest mądrzejszy od jego głupiej osoby...
Mam milczeć na takie teksty _mosquito_ obrażające świetnego aktora, mojego ulubionego
Na jakie teksty? Ten, że Łejn lubił jak mu chłopcy obciągają? Ten z autobiografii Franka Zappy (przecież to prawda, która jak widać cię boli i chciałbyś ją ocenzurować)
PS. Trolluj dalej, powodzenia....
Zrobiłem kopie zapasowe tych wszystkich tematów, w których ośmiesza się smiczolek, jakby jakiś został osunięty to wstawię, żeby ludzie mogli sobie poczytać i się pośmiać z tego trolla...
Mi szkoda, że Łejn ma takich fanów jak ty, którzy nie chcą policzyć głosów, które im nie odpowiadają, bo nie są za jego idolem Łejnem.
Jest 8 do 5 dla Clinta Eastwooda
i każdy kto policzy sobie głosy będzie wiedział co myśleć na temat takich żałosnych osób jak ty smiczolek.
Od godziny ma 5 głosów... spójrz na datę mojego posta (dzień temu) wtedy jak to pisałem miał 4 głosy, ok? tak wiec się nie spuszczaj......
To trollowanie chyba doprowadza cię do orgazmu, bo robisz to strasznie starannie.