John WayneI

Marion Robert Morrison

8,0
8 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Wayne

Który jest lepszym aktorem, który jest prawdziwym królem westernu?
Ja oczywiście oddaje swój głos na Wayne i czekam na wasze opinie

nie, w końcu rozmawiam z jarosławem kaczyńskim

użytkownik usunięty
_mosquito_

nie, z góralem

który brzmi jak kaczyński

użytkownik usunięty
_mosquito_

możliwe ale tak nie jest

CordellWalker

Co wy macie nasrane wchodzić na filmweb żeby sobie cisnąć to ja nie mam pytań. Temat o Johnym Waynie a wy sobie wyzywacie od kaczarów ja pierdziele wy chyba na serio nie macie co robić i siedzicie cale dnie w domu nigdzie nie wychodząc. xD

Citizens88

uspokój się chłopczyku

CordellWalker

Może nie mam racji ??

CordellWalker

na razie 4 : 2 dla Wayne

CordellWalker

póki co jest 7 : 4 dla Clinta, naucz się liczyć nieuku

_mosquito_

głosy dzieciaków należny banować

CordellWalker

sam jesteś dzieciakiem, pewnie mógłbyś być moim synem czy wnukiem

użytkownik usunięty
_mosquito_

Skoro nie jesteś dzieckiem to musisz mieć coś z głową

A ty musisz nie mieć mózgu.

użytkownik usunięty
_mosquito_

A wierzysz w to dzieciaku

To była przenośnia wacku

użytkownik usunięty
_mosquito_

Dobrze że mnie oświeciłeś

Ja pier dolę...

NIkomu, Walker je bańcu, nie możesz zabronić głosować.

7:4 dla Eastwooda.

B_janek

4 : 2 dla Wayne

Chyba nie myślisz że głosy gimbusów, którzy nie widzieli ani jednego filmu z Wayne będą brane pod uwagę

CordellWalker

8:4 dla Eastwooda.

Tj. wyżej, nikomu nie zabronisz głosować, by twój słit łejn wygrał.

użytkownik usunięty
Lebron_Rezza

Nie zauważyłem żebyś gdzieś oddał głos. Wayne górą !

Naprawdę. Jesteś chory człowieku.
8:4 dla Eastwooda...

użytkownik usunięty
_mosquito_

Haha
wciąż 4 : 2 dla Wayne
Dość niska frekwencja, jak zwykle są i tacy którzy chcą sfałszować wybory.

Powinienem zostawić to bez komentarza, ale jednak zabiorę głos.
Jesteś żałosny. Naprawdę, żałosny. Wmawiasz innym fałszerstwo a tak naprawdę sam chcesz fałszować wybory. Przypomina mi to metody stalinowskie.

Każdy zresztą może sobie głosy policzyć i stwierdzi z łatwością jaką podłą kreaturą jest smiczolek.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Założyciel tematu mówi że jest 4 : 2 dla Wayne, ja to uznałem ty też musisz.

Brak słów. Jesteś pewnie jednym z tych, co mają na półce 20 tomów leninowskich dzieł i uczą się ich na pamięć, by zabłysnąć w towarzystwie. Każdy ma prawo do głosu. Jako obalenie twojej teorii, że tylko wybrani mogą głosować, przytoczę cytat B. Russella "W demokracji wolno głupcom głosować, w dyktaturze wolno głupcom rządzić". Biorąc pod uwagę pierwszą część tego cytatu i wasze zdanie o tym, że tylko inteligentni mogą głosować, mogę powiedzieć 8:2 dla Eastwooda. Jednak szanuję zdanie głupców i jest 8:4 for mister (master) Eastwood.

Nie zamierzam uznawać takich ohydnych komunistycznych metod jakie reprezentujesz smiczolek popierając założyciela tego tematu. Nie zamierzam godzić się na to jak łamiesz demokrację. Głosowanie jest głosowaniem i musi być demokratyczne. W ogóle to co z tego, że Łoker tak mówi skoro kłamie? Popierasz kłamstwo? Może niech każdy założy sobie jakiś temat (głosowanie) a jak nie będą mu się podobać wyniki bo głosujący nie będą się z nim zgadzać to niech ma prawo uznać tylko te głosy, które mu się będą podobać. Coś jak Aleksander Łukaszenko w ostatnich wyborach i prawdopodobnie PO w nadchodzących. Wtedy będzie ok według ciebie? Do tego dążysz. Dla mnie jest to ostre łamanie demokracji i nie godzę się na to. Pokazałeś w ten sposób jakim jesteś człowiekiem. Niebezpiecznym człowiekiem z zapędami antydemokratycznymi w dodatku jesteś trollem.

Dokładnie Lebron. Brak słów na to co robi ten troll smiczolek. Brak słów jeśli chodzi o jego nie-wychowanie.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Aleś się antykomunistyczny zrobił, a w innym temacie ich chwaliłeś.

Nie chwaliłem ich polityki tylko to, że dbali o cokolwiek w przeciwieństwie do obecnych rządów. No i obaliłem twoje kłamstwa o kartkach żywnościowych, bo one nie wszędzie były. Na śląsku ich nie było.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Jednak Walker dobrze zrobił że nie uznał waszych głosów, bo jesteście trollami.
Gdyby trollom pozwolono głosować wtedy dopiero wybory byłyby sfałszowane,
jeden użytkownik oddałby z 15 głosów, bo tutejsze trolle mają czasami po tyle kont.
"Zło trzeba skarcić"

Trollami są osoby takie jak ty, ktoś tu wchodzi i głosuje na Eastwooda albo Łejna a taki ktoś jak ty mówi mu czy jego głos jest ważny czy nie bo to jego temat a głosy mają być dla Łejna i koniec, to jest trolling w czystej postaci i ty jesteś tu naczelnym trollem smiczolek.

8 : 4 dla Clinta Eastwooda...

użytkownik usunięty
_mosquito_

5 : 2 Dla Wayne, trochę mi szkoda Eastwooda że ma takich fanów.

Liczyć nie potrafisz?! Gdybyśmy tu mieli alterkonta, byłoby 100 :5 dla Eastwooda, idioto. A nie 8:5. W ogóle napiszę do admini, by zamknęli wszystkie te tematy smiczolka i Walkera, bo jest to esencja ich (jego?) głupoty i zaśmiecanie forum niepotrzebnymi postami. Ty naprawdę uważasz, że kogoś tu przekonasz do swojego zdania?

użytkownik usunięty
Lebron_Rezza

Nie uważam, już dawno straciłem nadzieję że do was może coś dotrzeć.

Chcesz to pisz do admina, skończy się wam trollowanie

TO PO CHOLERĘ PISZESZ?!

Lebron_Rezza

bo to troll, który zaśmieca tematy Leone i Łejna, do tego próbuje być sprytny i wmówić wszystkim, że on jest ok., ale na szczęście mu nie wychodzi, ja bym na to nie liczył nawet że ten smiczolek kiedyś skończy z tym trollowaniem, zauważyłem, że nie tyle go to podnieca co jest po prostu osobą typu Jarosława Kaczyńskiego, choćby nawet nie miał racji, nawet gdy widzi, że został wgnieciony w piach i pokonany argumentami (przezemnie na przykład) to i tak nie odpuści i nie skończy swojej obłąkanej krucjaty, próbując wmówić wszystkim, że on jest święty i że jest tak jak on myśli (choć tak nie jest) a Łejn jest ....
według mnie nie ma co liczyć na to, że smiczolek zaprzestanie tego procederu, bo on nie ma w zwyczaju przegrywać, uznawać, że się myli itp. to po prostu taki nędzny typ i tyle... uważający siebie i swoje zdanie za zdanie wszystkich ludzi na Ziemi, który posunie się do wszystkiego, każdego podłego kłamstwa(będzie fałszował głosowania) aby tylko postawić na swoim....
i jeszcze obraca jak zwykle kota ogonem, niewiniątko z rogami...
zobaczysz, że odpisze, bo ten człowiek nie znosi jak ktoś jest mądrzejszy od jego głupiej osoby...

użytkownik usunięty
Lebron_Rezza

Mam milczeć na takie teksty _mosquito_ obrażające świetnego aktora, mojego ulubionego

Na jakie teksty? Ten, że Łejn lubił jak mu chłopcy obciągają? Ten z autobiografii Franka Zappy (przecież to prawda, która jak widać cię boli i chciałbyś ją ocenzurować)
PS. Trolluj dalej, powodzenia....

_mosquito_

Zrobiłem kopie zapasowe tych wszystkich tematów, w których ośmiesza się smiczolek, jakby jakiś został osunięty to wstawię, żeby ludzie mogli sobie poczytać i się pośmiać z tego trolla...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mi szkoda, że Łejn ma takich fanów jak ty, którzy nie chcą policzyć głosów, które im nie odpowiadają, bo nie są za jego idolem Łejnem.

Jest 8 do 5 dla Clinta Eastwooda

i każdy kto policzy sobie głosy będzie wiedział co myśleć na temat takich żałosnych osób jak ty smiczolek.

8 : 4 dla Clinta Eastwooda...

użytkownik usunięty
_mosquito_

Jakbyś niezauważył Wayne ma już 5 głosów.

8:5.Happy?

8 : 5 dla Eastwooda...

Od godziny ma 5 głosów... spójrz na datę mojego posta (dzień temu) wtedy jak to pisałem miał 4 głosy, ok? tak wiec się nie spuszczaj......

użytkownik usunięty
_mosquito_

To trollowanie chyba doprowadza cię do orgazmu, bo robisz to strasznie starannie.

Nawzajem

Bardzooo słaba riposta, zanim zaczniesz próbować ripostować, naucz się tego.