Który jest lepszym aktorem, który jest prawdziwym królem westernu?
Ja oczywiście oddaje swój głos na Wayne i czekam na wasze opinie
Wiedziałem że wtrącisz tu swój nos bo jesteś trollem, ale jakbyś nie zauważył ten post napisałem do Lebron_Rezza w odpowiedzi na jego oszczerstwa. Jak widać nie ma nic do powiedzenia, jest krótko mówiąc spalony.
Przeczytaj jeszcze raz uważnie jego post i dopiero moją odpowiedź na to.
Na temat twoich powyższych kłamstw nie zamierzam się wypowiadać.
Domyślam się, że wiesz o co chodzi..... i że znasz regulamin.......
Póki co trolluj sobie trollu smiczolek, już niedługo to potrwa... zobacz jak zaśmieciłeś ten temat...... założony przez jedno z twoich alterkont na dodatek.... trollu smiczolek vel _filmen_ vel CordellWalker.......
Nigdy nie miałem żadnego alterkonta, możesz sobie pisać te brednie ale nie robią one na mnie wrażenia.
Regulamin znam i jestem raczej spokojny, bo ja niczego nie zaczynałem tylko broniłem świetnego aktora, to wy rozwikłaliście to całe zamieszanie.
Myślę że admin może wiedzieć czy mam jakieś alterkonto, wtedy twoje kłamstwa wyjdą na jaw.
No tak, myślisz, że ja mam tyle czasu i mam wakacje, jak ty, by wchodzić na filmweb co pięć minut i patrzeć, czy mi nie odpisałeś?
Nie jesteś wart dalszych moich odpowiedzi, w razie czego pomogę _mosquito_ tworzyć temat o tobie, a odpowiedni administrator dostał moją prośbę o usunięcie tych twoich wypowiedzi.
Twoja gramatyka i ortografia mówi sama za siebie. "PRZYSZŁEŚ na forum WAYNE z zamiarem trolowania i świetnie ci się to udało.
Pierwszy zaczepiałeś, a jak PRZYCISŁEM cię argumentami to wziąłeś się za obrażanie i wyzywanie."
Haha, przyszełdeś, jeśli już, i przycisnąłem, a Wayne w dopełniaczu to "Wayne'a", wiesz, dlaczego? Bo dopełniacz odpowiada na pytania kogo? czego?. Ale nie martw się, masz prawo nie wiedzieć, za 4 lata, w piątej klasie podstawówki, będziesz to przerabiał. Pozdrawiam i życzę szybkiego umierania z głodu (bo ja cię karmił nie będę).
"Kordel ty parszywy, nikczemny trollu posprzątaj ten syf który tu narobiłeś. To po pierwsze
A po drugie ten twój ''król'' łajn nie dorównuje Clintowi do pięt, musisz się z tym pogodzić syfiarzu"
W tej wypowiedzi nie ma oddanego głosu.
Za to ty prostaku wyrażasz się jak polonista.
Ehh Desperacko się ratujesz chłopaczku.
Jak bym chciał to bym cię tu zgnoił prędko ale wiem,że na takich chamów jak ty nie ma rady.
Po twoich tekstach widać że na niewiele cię stać. Szkoda klawiatury na ciebie dzieciaku.
Nadal nic nie rozumiesz trollu jeden? Skończ z tym swoim trollowaniem. Wypad z tego forum, rozumiesz? Niczego nie zrozumiałeś. Powtórzę ci jeszcze raz, skończ waść i wstydu sobie oszczędź userze smiczolek.
PS. Twój język nie kwalifikuje się nawet na 13-stolatków, jesteś perfidnym trollem, albo po prostu nie potrafisz czytać, wiec pora ci iść do zerówki i opuścić to forum razem ze swoim przydupasem CordellemWalkerem, kolejnym trollem.
Tamten post nie był do ciebie, pisząc tylko udowodniłeś że jesteś żenującym trollem który wszędzie musi wtykać swój noc żeby powiększać tylko swoje terytorium do trollowania.
Wystarczy tylko że ty trollu stąd znikniesz i będzie spokój
Miałeś już nic nie pisać. Widzę jednak, że twoje chore uzależnienie i chęć obrażania ludzi, którzy mają inne zdanie niż ty wygrało i zrobiłeś tu wielki powrót. Setny apel do ciebie smiczolek: PRZESTAŃ JUŻ TROLLOWAĆ!!!!
Nie zgrywaj się trollu.
Siedzisz na tym i innych forach tylko po to by obrażać ludzi.
Jesteś po prostu "nołlajfem" i zwykłym trollem.
W przeciwieństwie do twoich kłamstw mam na to dowody.
Proszę bardzo:
http://img854.imageshack.us/img854/6284/duybdwfilmiespoilertema.png
i najważniejszy link
http://img15.imageshack.us/img15/455/sergioleoneniejestwcale.png
Jak widać na załączonych screenach siedzisz na forach filmów Leone głownie, choć tutaj też i obrażasz wszystkich, którzy maja inne zdanie niż ty a szczególnie fanów Leone oraz Eastwooda.
Twoje posty są jeszcze z zeszłego roku kolego, wiec ty zacząłeś ten bajzel.
Zasłużyłeś na umieszczenie twojej marnej osoby w temacie o najwredniejszych trollach na tym portalu.
W tych tematach co podałeś wyraziłem tylko swoje zdanie na temat Leone, nie było żadnego trollowania, w przeciwieństwie ty i fani Leone trollowali na forum Wayne na całego.
Nie zamierzam z tobą dyskutować. Zgłoszę wszystkie twoje nadużycia do administracji. Będę monitował o zbanowanie twojego konta (twojego alterkonta czy też przydupasa CordellWalker również).
I jeszcze jedna prośba. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Przeliteruję ci jeszcze raz.
N-i-e o-d-p-i-s-u-j m-i!
Jeśli nadal będziesz tu pisał i odpowiadał mi na moje posty (czego sobie nie życzę trollu) oraz prowokował ,nie będę ci odpowiadał inaczej niż ostrzegawczo, bo szkoda na ciebie czasu marny trollu i na dyskusję z tobą. Jeśli mi odpiszesz, nie będę się z tobą cackał jak dotychczas. Od tego momentu będę odpowiadał ci jednoznacznie, na każdą twoją prowokację jedyną możliwą odpowiedzią:
"Nie karmić trolla!".
Wtedy wszyscy będą wiedzieć kim jesteś i zdechniesz z głodu prowokatorze.
PS. Twoją sprawę zgłoszę do moderacji. Nie popuszczę tego. Miejsce takich osób jak ty smiczolek jest na onecie, ale na pewno nie na filmwebie.
Głos takiego śmiecia jak ty nie powinien być brany pod uwagę, ale ponieważ jest to demokratyczne głosowanie, to jest 14:5 dla Eastwooda, tak trudno ci się pogodzić, że jesteś w mniejszości?!
Mam gdzieś twoje głosowanie chamski sznurku. Próbuje ci tylko uświadomić jakim to jesteś nędznym szkodnikiem, którego trzeba się pozbyć raz na zawsze.
Odezwał się troll nr 2 i przydupas trolla smiczolka. Było już w miarę normalnie gdy was tu nie było. Niestety jak widzę macie słabą wolę jak każdy troll i nie możecie usiedzieć na tyłkach bez rozwalania forum. W ogóle jak po raz kolejny się odezwaliście po przerwie, o której myślałem już, że będzie ostateczna i że w końcu przestaniecie trollować, zaczęliście oczywiście od wyzywania osób, które zagłosowały na Clinta Eastwooda. Jesteście zwykłymi trollami, praktycznie każdy już to zauważył. Nie ma sensu was tykać, bo jak to mówią lepiej nie grzebać w gównie, bo będzie śmierdzieć.
" zaczęliście oczywiście od wyzywania osób, które zagłosowały na Clinta Eastwooda"
Kolejne kłamstwo
PRZESTAŃ JUŻ TU TROLLOWAĆ
Przestań mi odpisywać, rozumiesz trollu?! Kto tu trolluje? Miałeś tu już nie pisać, jednak piszesz i to odpowiedź na posta, który nie był skierowany do ciebie tylko do CordellWalkera i to tylko po to by rozwalać to forum. Powiem ci czemu tak robisz... robisz tak bo jesteś zwykłym trollem. Jeśli mi znowu odpiszesz uznam cię za nienormalnego, nie umiejącego czytać, do tego pierwszorzędnego trolla.
Do tego nie kłam, bo się ośmieszasz.
Constantin69 nie pisał do ciebie, wyraził swoje zdanie, zagłosował a ty musiałeś się tu wpierniczyć i go zwyzywać. Jesteś wręcz żenujący dzieciaku. Zaczepiasz tylko innych. Jesteś po prostu klasycznym trollem.
Nie pisz tu, rozumiesz? W przeciwnym razie zgłoszę prośbę do administracji o zrobienie z tobą porządku!
Mydlisz tylko oczy żeby być na wierzchu trollu, wszystko co napisałeś jest bezczelnym kłamstwem
To ty miałeś już nie trollować!!
Chyba powinienem wstawić screeny do twoich wyczynów z lutego 2011 i tych popisów jak obrażasz i wyzywasz wszystkich fanów Leone, marny prowokatorze.
Poza tym nie pisz tu, bo każdym swoim postem udowadniasz, że jesteś marnym TROLLEM.
Zresztą udowodniłeś to.
Napisałem ci, że jeśli mi odpiszesz (czego sobie nie życzę) to potwierdzisz w 100 procentach to, że jesteś TROLLEM.
No i odpisałeś mi.
Sam się więc przyznałeś do swojego uzależnienia od obrażania i zaczepiania innych oraz do tego, że TROLLEM jesteś i to wyjątkowo zgniłym TROLLEM.
"Napisałem ci, że jeśli mi odpiszesz (czego sobie nie życzę) to potwierdzisz w 100 procentach to, że jesteś TROLLEM."
No i co z tego że tak napisałeś, trolle nie będą mi rozkazywać.
Taki post jest tylko dowodem na to że chodzi ci tylko o prowokacje .
"Szkoda klawiatury na ciebie"
Jeszcze ku rwa bezczelnie kopiuje moje teksty. Smiczolek, zamilcz na wieki, wredny półdupku.
Zobacz na to
http://img716.imageshack.us/img716/7599/powrtdoprzyszociiiitema.png
Naprawdę nie ma sensu niszczyć klawiatury na tych trolli. Będę systematycznie zgłaszał ich prowokacje do administracji, tak długo aż zbanują im konta, albo zaczną blokować większość ich zaczepnych wypowiedzi. Może to poskutkuje, bo inne metody i prośby na pewno nie poskutkują. Nie wiem skąd oni się urwali, ale to mi wygląda na onet. Dosłownie starają się niszczyć każde forum tylko dlatego, że nie chcą do siebie dopuścić myśli, że większość ludzi myśli inaczej niż oni. Wątpię by apele do smiczolka i ColderWallkera coś dały. To są, albo dzieci neostrady, z pewnością nołlajfy, może osoby z problemami psychiczno-umysłowowymi, bo jak widać mimo apeli o nietrollowanie nadal trollują. Co by o nich nie pisać są po prostu żałośni i tyle. Co do tego, że smiczolek odpowiada ci na twój post twoim postem, tzn. cytując go, to nie jest to dla mnie nowość. Ja napisałem mu, żeby skończył pisać. Zgadnij co mi odpowiedział? Dokładnie to co mu napisałem. To jest jakiś zgniłek. Bynajmniej jeszcze nie widziałem takiego czegoś na filmwebie. Nawet troll z forum Stathama, chyba Villain jest mniej zgniły.
Znów odezwało się alterkonto smiczolka, sławny ColderWallker i do tego zebrało mu się na wyznania.
Proszę bardzo.
http://img14.imageshack.us/img14/7599/powrtdoprzyszociiiitema.png
Jakim padalcem trzeba być prywatnie by być takim zgniłym trollem w sieci?
Nie ważne. Wyszło szydło z worka i prawdziwe zamiary panów smiczolek i CordellWalker (choć i tak to na 90 procent ta sama osoba, zresztą _filmen_ też).
http://www.filmweb.pl/film/Dobry%2C+z%C5%82y+i+brzydki-1966-5103/discussion/Powr %C3%B3t+do+przysz%C5%82o%C5%9Bci+III,1719053
Znowu kłamiesz .
W przeciwieństwie do ciebie ja zrobię screen z całego tematu.
Na twoje prowokacje będę teraz odpowiadał DZIEKI ZA MATERIAŁ
Może wtedy skończysz trollować.
"panów smiczolek i CordellWalker (choć i tak to na 90 procent ta sama osoba, zresztą _filmen_ też)."
Ha ha ha
Rzeczywiście jesteś psychiczny.
http://img196.imageshack.us/img196/5016/szkodatylkohenregofondy.png
ten osobnik jest z pewnością nienormalny (a kiedyś miałem go za przynajmniej zdrowego umysłowo), zobacz ile razy mi odpowiedział, jakbym ja mu odpowiadał, pisałby to samo w kółko, szkoda na niego mojej i nie tylko mojej klawiatury, trzeba to zgłosić do administracji i tyle.
http://www.filmweb.pl/film/Pewnego+razu+na+Dzikim+Zachodzie-1968-4406/discussion /Szkoda+tylko+Henrego+Fondy,1718659
zauważ gamoniu ze ostatnie zdanie należało do ciebie
Zauważ, że specjalnie ci odpowiadałem a ty tym samym wpadłeś, odkryłeś swoje prawdziwe oblicze trollu! I dobrze się stało teraz każdy wie z kim ma do czynienia trollu CordellWalker.