jako przykład
http://www.filmweb.pl/film/Appaloosa-1966-10156
film nie jest idealny, ale i tak lepszy praktycznie od każdego przereklamowanego łesternu z Łejnem w roli różowego szeryfa....
Lepszy od filmów Leone i Peckinpaha ale do klasycznych westernów mu brakuje zwłaszcza tych z Wayne
Nie to ty mów za siebie, ja mówię za siebie i 8 osób, które oddały już głos na Eastwooda też mówi za siebie, tylko ty smiczolek i CordellWalker próbujecie mówić za wszystkich i uznajecie głosy jakie się wam podobają, tak wiec nie kłam tak bezczelnie, bo oliwa sprawiedliwa i zawsze wypływa na wierzch, wystarczy poczytać twoje posty
Wszystkim?
Może tylko trollom. Dla was ktoś mądry z zrgumentami działa jak czerwona płachta na byka.
nie tyle był homo co lubił jak mu chłopcy robią dobrze ustami, nie wiem jak się to zboczenie nazywa, ale pewnie jest na to jakieś określenie, to nie musi się równoważyć z byciem od razu homo, może był bi, może to dewiacja, podstawy są z życia wzięte, biografie innych aktorów, autobiografia Franka Zappy, opinia o nim w Hollywood
zresztą to nie ma nic wspólnego z Dżonem łejnem jako aktorem, tu oceniamy Duke'a jako aktora a nie jako człowieka...
ja dałem mu 5/10 ale jest to moja ocena, ktoś inny może mu dać nawet 10/10... nie mam nic do Łejna, do jego psychofanów i psychotrolli smiczolka i CordellWackera już tak, bo nie toleruje takich psychozjeebów... a Łejn był dobry w paru filmach (wpasował się tam coś jak Schwarzenegger w Terminatorze), nadawał się, były to role dla niego, właściwie on tam nie grał, on tam był, dlatego jednak nigdy nie powiem, i nikt mnie nie przekona, że był dobrym aktorem, bo nie był, większość jego ról to poziom złotej maliny, niestety, ale do samego Łejna powtarzam nic nie mam.......
''ktoś inny może mu dać nawet 10/10... nie mam nic do Łejna''
Jak narazie to wszystkich którzy dali mu 10 nazywasz trollami.
Trollami nazywam trolli bez względu na to jaką ocenę wystawili Łejnowi. Póki co nazwałem tu tak trzy osoby CordellWacker który ocenił Łejna 10/10 ciebie smiczolek 10/10 i VincentVanGlock, który dał Łejnowi pałę 1/10...
Oceny się tu nie liczą. Liczy się podejście. Wy jesteście trollami bo chcecie narzucić swoje zdanie innym a to jest tylko wasze zdanie..... madziam2 dała 9/10 i wcale nie nazwałem ją trollem, bo jak ktoś nie jet trollem to nie napiszę, że jest nazywając rzeczy po imieniu, więc skończ waść z tymi swoimi podłymi kłamstwami i wstydu sobie oszczędź.
Nie jest i nie będzie tak, że TROLL decyduje kto jest trolem a kto nim nie jest.
Jeśli chodzi o trollowanie na tym forum to ty jesteś zdecydoweanie najlepszy. Tylko tak dalej.
Nie jest tak, że TROLL taki jak ty będzie wmawiał ludziom kto jest trollem a kto nie.
Dobrze wiesz, że to ty jesteś tu największym trollem smiczolku.
Nie ośmieszaj się i nie zwalaj odpowiedzialności na innych (w tym na mnie).
Wystarczy poczytać twoje posty na temat głosowania by się o tym przekonać jak bardzo zakłócasz porządek na tym forum. Nie będę cię dziecko dopingował, ale wiem że na to liczysz, na tego typu poklask.
Nie martw się jednak. Pokarmie cię jeszcze trochę, żebyś się znudził. Wtedy może ci przejdzie ten zapał na trollowanie.
Tobie powoli przechodzi zapał trollu, bo starcia na forum Pewnego razu... usunięte.
a z tego, że forum Pewnego razu na dzikim zachodzie jest puste to bardzo się cieszę, w końcu ktoś mądry zablokował wpisy tego trolla CordellWallker'a no i twoje wyzwiska na fanów Leona :)
Wymyśl coś lepszego
PS. Ja myślę, że żałujesz smiczolek, że zablokowali tam trollownicze tematy CollderWalkera, w których mogłeś umieszczać swoje trollownicze posty.
Pamiętaj, że to ty tasm wchodziłeś i wypisywałeś obraźliwe rzeczy na Leone a nie ja, bo ja próbowałem usunąć stamtąd twoje posty i tematy Czaka/Walkera, które zaśmiecały tamto forum.
I udało mi się. Wygrałem. Póki co 1 :0 dla mnie i dla fanów Leone.
NIE MA CIĘ NA FORUM LEONE
NIC JUŻ TAM NIE NAPISZESZ BO CIE ZABLOKUJA
wiadomo jaki był na ekranie, mnie interesuje jako człowiek, dlatego ponawiam pytanie co do książek o nim dostepnych u nas. Zwracam sie głównie do Ciebie smiczolek, bo widze że jesteś fanem Wayne'a, skąd wziąć o nim info i jaka literatura jest dostepna. Wiem że książek o nim napisano mnóstwo - ale chodzi mi o te obiektywne i dostepne