"CZŁOWIEK, KTÓRY PŁAKAŁ" z Johnnym Deppem i Christiną Ricci- będzie we wtorek na TVP 2 o godzinie 22:40.
"CZŁOWIEK, KTÓRY PŁAKAŁ" z Johnnym Deppem i Christiną Ricci- będzie we wtorek 31 MARCA na TVP 2 o godzinie 22:40
wielkie dzieki za informacje może obejrzę ;)
Powinniśmy radować film z Johnnym wreście jest w tv!! xD
"CZŁOWIEK, KTÓRY PŁAKAŁ" z Johnnym Deppem i Christiną Ricci- będzie we wtorek 31 MARCA na TVP 2 o godzinie 22:40 z daty wnioskuje że za tydzień czyli po zmianie czasu na letni. To znaczy nie zapomnijcie przestawić zegarków W bo nie zdążycie filmu obejrzeć.
Dzię ku ję.
Z tego co wiem, to film jest trudno dostępny, tak?
Ale telewizja polska wzięła się za siebie i zamiast wyświetlać dwudziesty raz "Na żywo", załatwiła sobie "Człowieka...". I nawet godzina taka w miarę normalna.
aktórat godzina im wyszła chociaż jakaś nawet przyzwoita jest bo to co puszczali z Deppem zawsze leciało późno. Ciekawa jestem tylko jak nasza kochana telewizja polska da lektor do tego filmu. Bo nie które wrecz są okropne, mam nadzeje, że tu tak nie bedzie ;))
Dzięki za info :*
Ja nie oglądałam tego filmu, sama nie wiem dlaczego :) Godzina nie tak późna w porównaniu z innymi filmami (z Johnnym oczywiście), które "puszczali" w tv.
Pozdrawiam ^^
Fajnie, że chociaż coś puścili z Deppem i to nawet o przyzwoitej godzinie ;)) Oczywiście jak mnie dopuszczą do tv to obejrze :P
Godzina emisji dla ludzi... hm
TVP więc brak reklam... hm hm
Taki film... hm hm hm
Gdzie tu haczyk? To zwyczajnie zbyt piękne żeby było prawdziwe ^^
No wszystko pieknie, ale jednak haczyk jest :P nie wiadomo czy to bedzie aż taki haczyk, ale bardzo mnie ciekawi lektor do filmu telewizji polskiej oni raczej daja kiepski lektor, ale może tym razem bedzie jakiś w miare dobry, zresztą się zobaczy ;)