w koncu zrozumiales/as (nie wiem jak sie zwracac, gdyz nick nie jest jednoznaczny, a w profilu nie ma zaznaczonej plci)
no nie w końcu bo jak trafnie wyżej zauważyłeś twa wypowiedź pierwsza była nie jednoznaczna
jest zaznaczona, musisz się bardziej przyjrzeć kobietko :*
heh,jak widzę rozumienie czytanego tekstu sprawia ci problemy :)
niejednoznaczność mojej pierwszej wypowiedzi:
"heh, odroznijmy fanatyzm od sentymentu :)
ps. ja akurat Piratów nie lubie :P"
nie odnosiła się do fanatyzmu :)
po drugie to akurat ty nie masz zaznaczonej płci, a ja tak się składa mam (i w nicku i na profilu)
a po trzecie niejednoznaczna piszemy łącznie :)
"hmm, trolle na forum i nastoletnie fanki :d "
to była pierwsza wypowiedź :D możesz sam/a sobie zarzucić także problemy w rozumieniu czytanego tekstu
mam zaznaczoną płeć i avie i nicku i na profilu.
dobrze, zapamiętam na przyszłość kobietko :*
ale czego dawno nie piłaś, alkoholu, czy piwa bezalkoholowego? (zastanów się dobrze zanim odpowiesz)
no widzisz i tu się skompromitowałeś :)
ponieważ piwo samo w sobie nie jest alkoholem, dlatego są dwa rodzaje, alkoholowe i bezalkoholowe (i nie pisz mi, że piwo bezalkoholowe to po prostu piwo, bo wtedy uznam, że nie wiesz co znaczy rodzaj)
piwo to nie alkohol dlatego nie mozna go rozpatrywac w kontekscie bezalkoholowego/alkoholowego. z zalozenie to absurd.
ehh, mamy dwa rodzaje piwa: ALKOHOLOWE I BEZALKOHOLOWE, podobnie jak możemy mieć piwo jasne lub ciemne,
jeszcze jeden przykład:
sok nie jest z założenia jabłkowy, sok to po prostu sok (z jakichś tam owoców), ale może być akurat jabłkowy, może być pomarańczowy itp. TO JEST RODZAJ
jak mozna dzielic na rodzaj alkoholowy lub bez cos co z definicji nie jest alkoholem?
sok to nie alkohol i ma rozne rodzaje: jablkowy pomaranczowy kaktusowy etc.
piwo to rowniez nie alkohol i ma rozne rodzaje: ciemne jasne niepasteryzowane niefiltrowane etc.
ehh, po pierwsze piwo najczęściej występuje Z alkoholem (czyli z dodatkiem alkoholu) i takie piwo nazywamy alkoholowym!
to tak samo jakbyśmy dodali do soku alkohol, byłby to wtedy sok ALKOHOLOWY (wiem, że ładniej brzmi sok Z alkoholem, ale to jedno i to samo)
jak cos moze wystepowac z alkoholem skoro nie jest alkoholem?
zgadzam sie jesli dodamy do soku alkohol (spirytus etc.) bedziemy miec drink pod postacia soku ze spirytusem. jesli dodamy do piwa alkohol (spirytus etc.) bedziemy miec drink pod postacia piwa ze spirytusem.
wystepowac w pierwotnym roztworze. piwo jako pierwotny roztwor nie jest alkoholem natomiast jesli dodamy do niego spirytus bedzie to smaczny drink alkoholowy.
co tu się DZIEJE?co to za alkoholowe dyskusje?to był temat o Deppiszonie<obrażona>
Apeluję o spokój!!!!!!!
muhehehe
"co tu się DZIEJE?co to za alkoholowe dyskusje?to był temat o Deppiszonie<obrażona>
Apeluję o spokój!!!!!!!
muhehehe"
w kontekscie tej wypowiedzi, tak :)
aha, czyli alkoholu w ogóle nie tknęłaś? (po części to wynika z twoich dwóch wypowiedzi, ale można to zinterpretować w inny sposób, stąd to pytanie)
Czyli mniej piję????!!!!
nie zgadza się<śmiech>
Ale być może tak jest,od wypowiedzi "pachnie" młodym wiekiem