Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
Mad_Lover

Największa znawczyni twórczości Deppa, czyli Deppomaniaczka twiardzi, że jeden z lepszych filmów. Sama jeszcze nie widziałam.

Nie największa,film mam na 8,ale gdybym dała 7,to bez krzywdy.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Ty dałabyś 7 ? Nie oglądam.

"Lot nad kukułczym gniazdem" - dobry?

użytkownik usunięty
Allende_

Świetna fabuła i genialna rola Nicholsona. Nawet, jak średno się za nim przepada, bo jest bardzo specyficzny, to na pewno warto porównać go do jego samego sprzed lat. Patrząc na niego miałam cały czas uśmiech na twarzy z podziwu. Inni w filmie też rewelacyjni. Nie widziałaś jeszcze?

No jakoś tak wyszło, że chyba tego nie oglądałam, chyba, że o tym jeszcze nie wiem.

Twoja ocena to 1??

użytkownik usunięty
Allende_

Za Lot... 10.

Mam na myśli J.D

użytkownik usunięty
Allende_

Te wszystkie 10-tki m.in. Twoja i tak dają mu wysoką pozycję.

Mi ten ranking jest obojętny, ale nie rozumiem tej 1.

użytkownik usunięty
Allende_

Mi twoja 10 jest obojętna, chociaż ją rozumię.

To specyficzny klimat,stary Londyn.Ale ogólnie film ok,ma oczko wyżej,gdyż wole J w normalnych rolach.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Stary Londyn>Deppa? Dobrze rozumiem? Co się z Tobą dzieje?

Bo rzecz się dzieje w Londynie,rok...nie pamietam,ale zaraz sie dowiem,a to normalna rola.
Chodzi mi,że nie dziwak.

Proszę bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=CEiAGAx7TLA
Moj film,mój Londyn 1888,moj kochany "E.S.Posthumus"
heheh

Mad_Lover

Ja uwielbiam ten film (8/10), ale to moje klimaty więc sama zdecyduj. Sam widziałem z 3 razy.

neo_angin

siemka.Oglądałeś ten film,co dziś z Bale'm na polsacie?Bo zamierzam paczeć.

Deppomaniaczka

Całkiem spoko. Dobra rola.

neo_angin

ok,godzine Deppa można obejrzeć.W tym czasie nic nie ma.
Wczoraj ogladałam monstery...alez świetna bajka.
I mam Rango z dubbingiem,muszę też obejrzeć.Dla Paszkowskiego,tylko i wyłącznie.

Deppomaniaczka

"Wczoraj ogladałam monstery...alez świetna bajka."

Strasznie przeciętny jak dla mnie. Ogólnie Dreamworks robi przeciętne filmy jak dla mnie z wyjątkiem "Shreka" (jutro chyba zobaczę ten ich mega chwalony "Jak wytresować smoka.). Ich styl animacji jest ogólnie beznadziejny, a dowcipy w każdym filmie na jedno kopyto.

neo_angin

Ale "monster inc"jest ekstra.swietny pomysł z tymi dzrzwiami i straszeniem maluchów.Teksty tez niczego sobie,jedna z moich ulubionych animacji.

Deppomaniaczka

"Monster Inc." jest Pixara i to rzeczywiście świetna animacja.

neo_angin

pixar ma najlepsze bajki,choc i tak moja ulubiona to "epoka...".Mega teksty.

Deppomaniaczka

Epoka też mnie jakoś nie urzekła. Pixar jest troszkę przereklamowany moim zdaniem. Ja bym chciał żeby Disney wrócił do klasycznej kreski, ale z nowymi scenariuszami, a nie kolejnymi sequelami starych tytułów.

neo_angin

Ja jednak wole wspólczesne,ze względu na dialogi właśnie.Są pod humorek i swietna zabawa.Za Shrekiem nie przepadam,ale same teksty właśnie skłaniaja mnie czasem do obejrzenia w tv.
Widziałam ostatnio Twoje ogladane,suniesz po Disney'u równo:]]
Paczyłes "Rango"z dubbingiem?

Deppomaniaczka

TV PULS mi ułatwia zadania bo w weekendy puszczają jeden klasyk Disneya i jedną nową produkcję. Już widziałem prawie wszystkie kinowe. Teraz w ostateczności zostają mi te wyciskające kasę Sequele średniej jakości wydawane prosto na VHS/dvd.

neo_angin

To obejrzę.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

tak, dobry film. Kilka naprawdę mocnych scen

:)

Mad_Lover

Zależy od Twojego pochodzenia etnicznego i czy długo mieszkasz/mieszkałaś w Polsce.

Troublesome

Nie kumam,co to ma do filmu?