Zależy od tego ile masz pieniędzy i czy Twoja fascynacja Deppem jest na poziomie "Zabiję, jak źle o nim powiesz" czy wyższym ;)
Przeczytałam, warto.....
Chociaż rozważ'za' i 'przeciw' bo to bardzo ważna decyzja w Twoim życiu ;)
Może są tam rzeczy, o których wiedzieć byś nie chciała... ;P
np. jak Johnny poznał Iggiego Popa... (czyta Piotr Fronczewski)
Film przygodowy by mogli na jej podstawie nakręcić, a roli Johnny'ego Deppa mógłby wystąpić sam Johnny Depp i nie byłoby problemów z obsadą
kto wie...kiedyś może takie czasy nastaną...
powstał film biograficzny "Ed Wood", powstanie i "Johnny Depp"
Ja bym kupił za to dokładnie 30 par skarpet:/
serio, u nas na rynku sprzedają w promocji 5 par za 5 zł:)))
właśnie czytam tą książkę, ale myślę, że nie dotrę to końca, bo jest bardzo obszerna i jest w niej dużo szczegółów z życia Deppa...
...na pewno, (jeżeli Depp to jeden z twoich ulubionych aktorów), warto ją kupić, bo można się dowiedzie rzeczy, których nie piszą w gazetach, czy w internecie. Jest też bardzo ciekawy wstęp o tym jak Johnny zaczynał karierę ;)
uuuu to przepłaciłeś ;P strasznie mi przykro, a przynajmniej warto udać, że mi przykro
do "współczesnego buntownika" dodają 50 par skarpet gratis ;P
cholerka!!!!!!!!!!!
lubię gościa (znaczy Deppa ;))
jego powinno się cytować w szkole ... rozważam nad napisaniem do ministra edukacji... hmmm
Ta, to taka wyższa matematyka: "mieć milion i nie mieć miliona, to razem dwa miliony"' ^^
Skąd ja to znam? ^^
Nie nie szkoda mi trzech dyszek, ale poprostu nie chciałm kupic jakiegos
chłamu i pluc se w brode, ze mogłam sobie np.ksiązke pana Cejrowskiego
kupic:))
dzieki wszystkim za odp.:D
No cóż- wybieraj. Mi się biografia podobała i to bardzo, bo jest strasznie szczegółowa. Niektóre fragmenty czytałam po kilka razy ;).
Ach- tamten post to był tak pół żartem pół serio, żeby było jasne ;)
Naprawdę warto bo nieważne czy to cała prawda czy tylko kawałek jest ciekawie napisana i do tego dotyczy twojego ulubionego aktora jak się wydaje a to zawsze warto bo coś na pewno Ci się rozjaśni.
+ 50 par skarpetek nie zapominajcie!!!!!!!!!! ważne!! (dla niektórych)
no i oczywiście + VAT
no ja bym bardzo chętnie przeczytała ale póki co nawet tej książki nigdzie nie widziałam, jak sie na nią natknę to może kupię ;D
Jakby co to w bierniku liczby pojedynczej rodzaju żeńskiego zaimka wskazującego 'ta' pisze się "tę" a nie "tą" ;] tak na przyszłość... ;] (mówić można [kogo, co] tą)
Ja też mam tą książkę i naprawde warto wydać trochę kasy, raczej nie pożałujesz :D
A tak przy okazji jestem tu nowa więdz Siemka wszystkim ;]
tsaa, siemka...
...i jesteś jedną z pierwszych, nowych osób, które nie założyły oddzielnego tematu, żeby ich "powitać". Niech Bóg Ci to wynagrodzi, dobra kobieto.
Szkoda co nie? :)
Czuje się natchniona wypocinami w poprzednim wątku, musze cos nagryzdac
na forum Orlando Chruma....;]
no to co Mada, przenosimy się? Orlando jest taki boski, taki cudowny, taki wspaniały, taki świetny, taki przystojny, taki MĘSKI, taki słitaśny, taki koffany, taki interesujący, taki zabawny, taki piękny, taki seksowny, taki gustowny, taki śmiały, taki ambitny, taki niezwykły, taki oryginalny, taki niepowtarzalny, taki zadziwiający, taki troskliwy, taki niebywały, taki...
(ja już nie mam więcej przymiotników).
http://www.filmweb.pl/topic/1070509/Jeśli+jesteś
+fanem+wspaniałego+Orliego,+musisz+to+przeczytac!!!.html
zapraszam serdecznie!!!!!
ja przeczytałam fragment na stronie i... chciałbym, chyba kupię, 30 zł ale chyba warto jeśli ktoś naprawdę lubi tego aktora i jest zainteresowany jego życiem
To może ja założę temat, żebyście mnie mogli powitać (przyznam, że na tak genialny pomysł wcześniej nie wpadłam) i zjechać, ja was wtedy też pozjeżdżam i będzie wesoło. Jeszcze chyba za nową uchodzę, no nie? ;p
heh, jak chcesz to zakładaj, aczkolwiek ja moge Cie zjechac nawet bez
zakladania oddzielnego tematu :)
jakoś nie odczuwam czy ty nowa czy stara :D
Ta, to jak rozumiem zaraz się mnóstwo takich tematów pojawi ^^
To mnie zjedź Mada, przynajmniej będzie ciekawie ;p
Ja też mogę kogoś zjechać, ale lepiej by było kogoś nowego i mądrego inaczej...więc wy tutaj to się nie nadajecie :/.