eee...zjechanie osoby, która chce być zjechana nie jest zjechaniem...
...a i jeszcze coś: nie jesteś śmieszna. O zjechałam cie, no to uciekaj.
ooo czyżby mój ;>
tee taa co chciała być zjechana Ty.. mam dla ciebie tylko jedno słówko:
pffffffffffff
Twój twój :)
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś chciał być zjechany i to na poważnie...
Nie ufam Ci. Wolę nic nie pisać na twój temat, bo to pewnie pułapka... ;p
No to co Lady ? teraz będziemy sobie prawić wzajemnie komplementy?????
TAK, Ty też masz piękny avatar ;)) hehe
a tyy taa tee taaa co chciała być zjechana... ta Ty co to jej Lady nie ufa..
słuchaj uważnie:
pffffffffff
Dziękuję :)
Dobra starczy tej przyjaźni ;p
A ta co ja jej nie ufam a ty jej mówisz "pffffffffff" to chyba zwiała...może na inne forum, bo tu jej nikt zjechać nie chce?
Podejrzana sprawa, trzeba to zgłosić do "Malanowski i partnerzy" ;pp
e tam, myślę, że po prostu "uciekła" (jak sama zapowiadała)...
...a żeby Wam nie było tak miło: obydwie macie beznadziejne, brzydkie, ohydne, okropne, obrzydliwe avatary.
Boże, obserwuje ostatnio (i udzielam się oczywiście), na forum Heatha Ledgera. Jacy tam są wszyscy (i wszystko) miłe. Żadnych sprzeczek, konfliktów. A nowych witają jak Polacy wracających zza granicy powstańców listopadowych!
...muszę chyba przestać tam zaglądać, bo będę miła ;00
i tak powinno być. ludzie powinni być mili i uprzejmi. ja nie wiem co się na tym forum dzieje. jakaś nieprzyjemna aura.
może i by trafił ale brak uprzejmości też ma swoje granice. a zreszta.. chyba racja że tam jest tak milutko i cieplutko bo on nie żyje. hm ;)
ciepłe kluchy.... weź idź.....
śmieszne.. ..
'jest milutko i cieplutko' <<--->> 'bo on nie żyje'?
że jak??
no taa aktor umarł, sorry ale śmierć jakoś śmiesznie wygląda z tym "milutko i cieplutko" i padłam...
weź inaczej dobieraj przymiotniki bo normalnie idzie się załamać.........;PP
jej no to nie miało tak zabrzmieć.. źle się wyraziłam. po prostu o zmarłych się źle nie mówi i nie dziwota że na tamtym forum nie robią żadnej propagandy itp. itd.
oczywiscie. przeciez nikt nie bedzie na nikogo bluzgał na forum niedawno
zmarłego, swietnie zapowiadajacego sie aktora, który na dodatek nie
dozył swojej ostatniej premiery.:P
Ja np.: nie chcę, żeby tu było "milutko i cieplutko". Mi się podoba jak jest, bez jakichś atm zbędnych uprzejmości "Ach, ty tez uważasz, ze Depp ma piękne oczęta? Nom. A jak myslisz- szczęśliwy był z Winoną? Niee, z Vanessa bardziej. Zgadzam się! Ja też ;** !!! "
A jak przyjdzie ktoś nowy i naskoczy na ten nadmiar słodyczy to od razu foch i "nie wtrącaj się!".
Fuj! Ohyda!
A ten.
a tyy taa tee taaa co chciała być zjechana... ta Ty co to jej Lady nie ufa..
dobrze, że zwiałaś. frajer.
wj ty taa tee Ty oo właśnie Ty, co chciałaś być tralalala, w każdym razie Ty UWAŻAJ teraz UWAGA: Uważasz???
pffffffff
Na forum Ledgera zapanował (s)pokój.... po prostu
Ok sory! Muszę jeszcze trochę poćwiczyć nad byciem pussy. Powrócę niedługo z nowym nickiem i wtedy będę jak pussy!
okej! Wiecie co? Już nigdy więcej tu nie przyjdę! Filmweb to gówno, a Dżohny Deppu$ powinien być pierwszy w rankingu i każdy o tym wieee! :<:<:<
okej! Wiecie co? Już nigdy więcej tu nie przyjdę! Filmweb to gówno, a Dżohny Deppu$ powinien być pierwszy w rankingu i każdy o tym wieee! :<:<:<
:( Naprawdę stąd pójdę :( A myślałam, że będziecie mnie zatrzymywać... no trudno :( filmweb to szit i tyle! :< niemiło tutaj. żegnajcie na zawsze.
wartało na nią wydać 30 złotych. jestem zadowolona. a skarpetki? wolę lepszej jakości niż 30 par w cenie 7. ; P