Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Helooołł Johnny Depp zanim zagrał w Piratach, to mial wiele rol, ktore przyniosly mu ogromny sukces i sławę np"Edward nożycoręki" czy tam jeszcze wczesniejsze? ;o

Karla__90

wcześniejsze raczej nie, po Edwardzie zdobył popularność

TODDka_2

No właśnie.. wiec nie gadajcie, ze od razu po piratach ;/

Karla__90

a kto gada że po piratach?

Karla__90

a kto tak twierdzi?
(tak właściwie to idolem nastolatek stał się po 21 Jump Street i to właśnie ten film przyczynił się do zdobycia popularności)

cathi

wcześnieszy temat tego dotyczył.. ktos skomentował, ze gdyby nie "Piraci z Karaibów" to nie odniosl by sukcesu, a ta rola wiele mu dała.. moze i tak, ale sądzę ze o wiele wczesniej osiągnął sukces :) Postać Jacka tylko udowodniła po raz któryś, to jak świetnie gra ;DD pzdr..

Karla__90

Ten ktoś widać nie obejrzał wcześniejszych filmów z Deppem i pisze bez sensu.

TODDka_2

chyba na to wygląda... zupełnie sie z tym nie zgadzam ;/

Karla__90

Jaki był pierwszy film, który obejrzałaś z Deppem?

TODDka_2

Był to "koszmar z ulicy wiązów" czy jakoś tak? i calkiem przypadkowo ;p muszę przyznać, ze od razu wciągnął ;pp

Karla__90

Wxcześniej jeszcze EDwarda widzialam, ale szczerze to balam sie oglądać, bo postac Johnnego mnie przerazila ;p ale teraz jest to jeden z dobrych filmow wg mni of korss ;PP

Karla__90

Mnie też osobiście przeraziła postać Edzia jak go pierwszy raz zobaczyłam. Z całego filmu pamiętam tylko jak na początku przedziurawił łóżko Kimby i w ostatnich minutach jak zbił jej chłopka.

TODDka_2

:) ale teraz całkiem przyjemnie się ogląda :)więcej takich ról xD

Karla__90

W Toddzie bardzo fajnie zagrał, wcale nie jest aż taki krwawy ten film, spodziewałam się bardziej drastycznych scen.

TODDka_2

No tak, zeby nie wyszlo, ze taki calkiem bezkrwawy to powiem, ze raz odruchowo zaslonilam oczy i wtedy uslyszalam glos kolezanki "Patrz patrz krew trysla w kamere!" xD Ale mimo wszystko nie rozumiem dlaczego jest od 18 lat. Dobrze, ze w wiekszosci kin wpuszczaja wszystkich jak leci :)

Astartte

Szara, wyraz twarzy Todda - bezcenny ^^

Uwielbiam ten film, tak jak i Helenę, Burtona i oczywiście Deppa. I założyłam z koleżankami anty-klub Toby'ego. Jak on mógł! :P

Makabresca

Mysle ze pozwole soebie na
SPOILER

No wiec ja bylam w szoku, ale z drugiej strony Sweeney nie potrafilby Dalej zyc. Mysle, ze predzej, czy pozniej popelnilby samobojstwo (zauwazylas jak podniosl glowe odslaniajac szyje, gdy Toby byl juz za nim?) Szkoda tylko, ze nie dowiedzial sie, ze jego corka jest juz bezpieczna...
Strasznie tez zal mi bylo Pani Lovett ona naprawde go kochala, nie wiedziala jakie konsekwencje bedzie mialo jej klamstwo. Zestawiajac jej marzenia w "By The Sea" i ostatnia scene doznaje sie, ze tak powiem szoku termicznego... Pasowaliby do siebie... Ot takie dwa popaprance ;P Ale Happy end moglby tu wszystko popsuc :)

KONIEC SPOILERU ;)

Astartte

...a mi jej właśnie nie jest żal zasłużyła sobie na ten los moim zdaniem:) bo tak według mnie to ona myślała tylko o sobie...

Madame

Racja szczęśliwe zakończenie było by nieporozumieniem, Mr T musiał umrzeć...

Madame

A dla mnie lepiej by było jakby przezyl... :( Świetny film tylko ktos do kitu zrobil krew z filmie... Sztuczna taka, a tak to swietny film!

xXKruczeQXx

ta krew taka miał być i taka też była.

xXKruczeQXx

Wiecie co, nie widziałam tego filmu, ale jak słyszę, jak ktoś mówi, że w filmie Burtona jest <cytuję> " do kitu zrobił krew z filmie... Sztuczna taka, a tak to świetny film!" to mam ochotę rozwalić komputer.
Jeśli oglądałaś Jeźdźca bez głowy to powinnaś wiedzieć, że taka krew była zamierzona- w wielu filmach Tima tak jest

Lady_From_Burton_World

To było oczywiście do KruczeQ

Lady_From_Burton_World

Hallo ludzie przecież ta krew jest dokładnie taka sama w Sleepy Hollow a jeszcze wcześniej w Edwardzie nożycorękim!!!

Madame

to oczywiste, że taka miała właśnie być...

Madame

O Winona już to napisała hehe z emocji nie zauważyłam :)

Madame

Co za problem, to bylo specjalne :/ Z reszta Burton nawet moglby ich wszystkich polac ketchupem pudliszki, a film i tak bylby genialny ;P

Astartte

a ja lubię "kepucz" pudliszki;)

Madame

Nie oszukujmy się. Przed ''Piratami'' Depp był duuużo mniej popularny niż teraz.

tomek141991

Zależy dla kogo:) dla mnie był popularny dużoooooooo wcześniej przed piratmi :)