Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ludzie!!! w którym filmie według was Johnny wyglądał najlepiej????? tak tak wiem , że w każdym jest super..ale spróbujcie WYMIENIĆ MAX) 3 FILMY...!!!! no moim zadniem super wyglądał... w człowieku który płakał; jako pirat z dredami;)) ; no i może w żonie astronauty .. boże co za oczy......; a wam jako kto najbardziej się podobał?????????????//
P-I-S-Z-C-I-E!!!!!!!!!!!!!!

Don Juan DeMarco, Czekolada i Donnie Brasco :)

użytkownik usunięty
Angel_a

oo.. świetny wybor..- wyglądał na prawdziwego Don JUana.... czekolada też super.. ale w Donnim Brasco no nie wiem..może po prostu to nie jest moj ulubiony typ filmów..;)

Angel_a

Zgadzam się w stu procentach, był super w tych filmach, ale przede wszystkim to doskonały aktor

Angel_a

jeździec bez głowy, dziewiąte wrota, arizona dream :)

użytkownik usunięty

Naprawdę trudny wybór... ja bym postawiła na Dziewiąte Wrota, Piratów i Czekoladę... ale naprawdę to mu wszędzie ładnie.. :)

użytkownik usunięty

no jasne ze w piratach z karaibow wyglądal the beeest!!! :))

w jeźdzcu bez głowy oczywiście obok pięknej Christiny Ricci

użytkownik usunięty

Fakt..Jeździec bez głowy..chyba moj ulubiony film z Johnnym ( a wiem co mowie bo widziałam z nim ok. 25 filmów) wygląda super w tych czarnych włoskach..trochę poplamiony krwoą;) i bez przerwy mdlejący... cudo;)!!!

Hmmm... Baaardzo ciężki wybór....hmm.. Piraci, to oczywiste, Czekolada, Don Juan DeMarco...no i nie moge się powstrzymać Jeżdziec bez głowy...

sadasdxdcsc

piraci!!!!!!!!!!!!!! bo miał tak pięknie podkreślone oczy...

użytkownik usunięty
Nuriko

Zgadzam się Piraci a pozatym dodałabym Arizona Dream, Desperado2.
Ola

1.Czekolada,
2.Jeździec bez głowy
3.Truposz

użytkownik usunięty

Edward Nożycoręki ;-) miny miał boskie ;-)
i piraci oczywiscie ;-)

ooo zdecydowanie w:
1.Dziewiąte wrota
2.Czekolada
3.Piraci z Karaibów
:)

kosmitka_

On wszędzie wygląda świetnie. Ale mnie bardzo podobał się w Sekretnym oknie. Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Oczywiście, że w Edwardzie nożycorękim.Później w Gilbercie i w piratach.

Ożesz kurdesz, nie wiem co wybrać ;-)
najbardziej to:
Jeździec bez glowy
Ed Wood (taaaak!)
Edward Nożycoreki
Piraci z Karaibów

Tender_L

- Blow
- Donnie Brasco (sorx jeżeli pop. błąd)
iiiiiiiiiiiiiii oczywiscie............
-Beksa (sweet)

PIRACI Z KARAIBOOOOOOW!! ŚLICZNY!! Qmpela mi go tam pierwszy raz pokazaała !! ;) (a jak go jeszcze nie znalam to widzialam go w NA ŻYWO, ale wtedy... nie byl taki cudooowny ) BUZIAKI 4 aLL ;*

użytkownik usunięty

To jeszcze raz ja!Johnny wyglądał też super w "BEKSA".Był tam taki przystojny(teraz też jest).To była moim zdaniem jego najlepsza rola z początków kariery(super kariery).Miał tam super tatuaż i ekstra wyglądał kiedy płakał.Fajowo i słodko wygladał ze łzami w oczach.Jednocześnie bezbronnie i twardo(był sierotą i chodził w skórze)!!!UWIELBIAM TEM FILM!!!Pozdrawiam wszystkich fanów Beksy i nie tylko!PA

Moim zdaniem Depp to Depp i w każdym filmie prezentował się cudownie. Ale skoro mam wybrać 3... Cholera! To trudny wybór... No dobra.
Don Juan De Marco
Co gryzie Gilberta Grape'a
Jeździec bez głowy
i wiele, wiele innych - rzecz jasna ;)

Jak dla mnie to:
1. Arizona Dream
2. Truposz
3. Piraci z Karaibow

mi się na przykład podobał w desperado 2 [szczególnie jak strzelał do tychtamtych, już po tym zabiegu haniebnym], oczywiście Don Juan deMarco i Piraci z karaibów. To moi faworyci, ale on piękny jest zawsze, czyż nie?

Piraci, Don Huan, Jeździec bez głowy :D ta mimika :D sweeeet :D

Zdecydowanie "From Hell". W tym gajerze...:)

Alucjush

1.Arizona Dream
2.Sleepy Hollow
3.PzK/From Hell ;P
No i jeszcze Sweeney Todd :)

Harl

Piraci z Karaibów :)
Czekolada jako Roux
Blow~~ Odważny

beacia46

W "Czekoladzie" i jako Gilbert Grape... No i oczywiście w "Marzycielu"... :)

mrs_robinson

Czekolada

Don Juan De Marco ;D

Dziewiąte wrota

Edward Nożycoręki

Don Juan...
Czekolada...
Blow...
Corpse Bride x]

Gehenn

Jeździec bez głowy
Sweeney Todd
Ed Wood (śliczny miał sweterek ;p)

Lady_From_Burton_World

JAKIE WY GŁUPIE BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!JAKI GŁUPI TEMAT SPONAD 4 LAT!!!!!!
NASTĘPNIE...CO WAM ODBIŁO PODAJAC DZIEWIĄTE WROTA???? ON TAM BYŁ OKROPNY!!!!! TO JUŻ LEPIEJ DANNY DEVITO W BATMANIE WYGLĄDAŁ!!!!
W DODATKU W DW RZUCAŁ SIE W OCZY JEGO NISKI WZROST!!!!
A TE SCENY EROTYCZNE???? MASAKRA!!!!!

CZEMU NIKT NIE NAPSAŁ TOMA HANSONA???????????

MALA_BOO

TOMA HANSONA?! CHYBA NA GŁOWĘ UPADŁAŚ JAK BYŁAŚ MAŁA!!! TOM HANSON TO CHYBA JEGO NAJGORSZA ROLA, BLE, OHYDNY TAM BYŁ!!! NAJLEPSZY BYŁ W EDZIE WOODZIE I KONIEC!!!
I NIE PRÓBUJ TU PODSKAKIWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MALA_BOO

Ja wpisłama dziewiąte wrota.
W tym filmie jego kreacja aktorska bardzo mi się podobała.
Co do scen erotycznych.. to ekhm.. taak, były. Czy takie masakryczne?
Wiesz, jak człowiek osiągnie orgazm, bądź jest w trakcie to chyba prawdopodobne jest to, że mimika twarzy trochę się zminieni ;P
A ta jedna z ostatnich scen, którą zapewne masz na myśli - była nieco zbyt wyrazista, ja bym to "usubtelniła" ;D

Poza tym - to moja opinia, więc dla Ciebie był okropny - dla mnie nie.

PannaMartyna

Martyna, czy ty próbujesz wytłumaczyć coś Małej Boo w CYWILIZOWANY sposób? Cóż, życzę powodzenia.

Mała Boo: TY GŁUPIA PATRZ CO CI LADY NAPISAŁA, A NIE SIĘ WYMĄDRZASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W OGÓLE NIE MASZ RACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON BYŁ SEKSOWNY W KAŻDEJ SCENIE EROTYCZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA NIE WIEM, TY CHYBA PO PROSTU JESTEŚ ŚLEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gehenn

Ok, Gehenn :D Zrozumiałam zugestię.

Mała Boo : SPIEPRZAJ.

PannaMartyna

A JAK CIE ZAWSTYDZAJĄ SCENY EROTYCZNE TO ZAMYKAJ OCZY!!!!!!

tylko trzy???
To:
*Don Juan DeMarco
*Jeździec bez głowy
*Sekretne okno
tylko trzy?? :(:(
przecież w tylu filmach jest świetny...
ograniczasz mnie xD

Moim zdaniem Johnny najlepiej wyglądał w filmach:
Czekolada, Sekretne okno, Don juan demarco. Ale tak naprawde to we wszystkich filmach wyglądał świetnie;)

rose_22

najlepiej wygląda w kiblu k*Rwa pajace......

un_soleil

SPADAJTA!!!!! TOM HANSON RZĄDZI!!!

czekolada i piraci:D . <za krotki>

sweet_paradise1990

WYNOCHA MAŁA BOO!!! RAZEM Z TYM SWOIM HANSONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ED WOOD JEST NAJLEPSZY, A TAK W OGÓLE TO SOBIE POCZYTAJ CO NAPISAŁA DO CIEBIE GEHENN I MARTYNKAAA.
JUŻ?
NIE?
CIEKAWE DLACZEGO, PEWNIE NIE UMIESZ CZYTAĆ ;p
WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekretne okno,co gryzie gilberta grape'a?,truposz

no i oczywiście w las vegas parano hehehehe

Megi_29

GOŃ SIE ZAFAJDANA DZIWICO!!!!!!!!!!!!!!!!! UMIEM CZYTAĆ I TO NAWET LEPIEJ NIŻ MYŚLISZ!!!!
A DREWNIANY ED TO STARY NYGUS!!

MALA_BOO

I KTO TU JEST ZAFAJDANY!? ZNALAZŁA SIE TA, CO WSTYDZI SIE SPOJRZEC NA SCENE EROTYCZNA I CZUJE ZGORSZENIE. HAHAHA. MAŁA BOO TO POZERKA.

PannaMartyna

DZIWNE, ŻE "ZAFAJDANA DZIWICA" (chyba dziEwica ANALFABETKO) NIE WSTYDZI SIĘ OGLĄDAĆ DZIEWIĄTYCH WROT, A TY MUSISZ ZAMYKAĆ OCZY NA KAŻDEJ EROTYCZNEJ SCENIE! WRACAJ DO SMERFÓW I GUMISIÓW DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A JAK WSTYDZISZ SIĘ OGLĄDAĆ TAKIE FILMY JAK DZIEWIĄTE WROTA TO MOŻE RODZICÓW PRZED EKRAN ZAWOŁAJ. ONI CI WSZYSTKO PIĘKNIE WYTŁUMACZĄ, BO TY PEWNIE NADAL MYŚLISZ, ŻE CIĘ BOCIAN PRZYNIÓSŁ W WORKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady_From_Burton_World

MAłA BOO ile razy mam Ci przypominać o ryju???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????

un_soleil

Uważam ze najlepsze z Deppem filmy to Piraci z Karaibów,Edward Nozycoręki,i Chearlie fabryka czekolady.

gmonfils

I po co się kłócicie?:>

Ja naprawdę was nie rozumiem.Kłócicie się o takie pierdoły,że można śmiało pomyśleć że wszystkie jesteście idiotkami!...:(
Boże,Mała Boo ma własne zdanie no i chyba powinniśmy je uszanować,nawet jeśli w jakiś sposób obraża aktora czy rolę.
Matulku;(:(;(;(