Ludzie!!! w którym filmie według was Johnny wyglądał najlepiej????? tak tak wiem , że w każdym jest super..ale spróbujcie WYMIENIĆ MAX) 3 FILMY...!!!! no moim zadniem super wyglądał... w człowieku który płakał; jako pirat z dredami;)) ; no i może w żonie astronauty .. boże co za oczy......; a wam jako kto najbardziej się podobał?????????????//
P-I-S-Z-C-I-E!!!!!!!!!!!!!!
oo.. świetny wybor..- wyglądał na prawdziwego Don JUana.... czekolada też super.. ale w Donnim Brasco no nie wiem..może po prostu to nie jest moj ulubiony typ filmów..;)
Naprawdę trudny wybór... ja bym postawiła na Dziewiąte Wrota, Piratów i Czekoladę... ale naprawdę to mu wszędzie ładnie.. :)
Fakt..Jeździec bez głowy..chyba moj ulubiony film z Johnnym ( a wiem co mowie bo widziałam z nim ok. 25 filmów) wygląda super w tych czarnych włoskach..trochę poplamiony krwoą;) i bez przerwy mdlejący... cudo;)!!!
Hmmm... Baaardzo ciężki wybór....hmm.. Piraci, to oczywiste, Czekolada, Don Juan DeMarco...no i nie moge się powstrzymać Jeżdziec bez głowy...
Ożesz kurdesz, nie wiem co wybrać ;-)
najbardziej to:
Jeździec bez glowy
Ed Wood (taaaak!)
Edward Nożycoreki
Piraci z Karaibów
- Blow
- Donnie Brasco (sorx jeżeli pop. błąd)
iiiiiiiiiiiiiii oczywiscie............
-Beksa (sweet)
PIRACI Z KARAIBOOOOOOW!! ŚLICZNY!! Qmpela mi go tam pierwszy raz pokazaała !! ;) (a jak go jeszcze nie znalam to widzialam go w NA ŻYWO, ale wtedy... nie byl taki cudooowny ) BUZIAKI 4 aLL ;*
To jeszcze raz ja!Johnny wyglądał też super w "BEKSA".Był tam taki przystojny(teraz też jest).To była moim zdaniem jego najlepsza rola z początków kariery(super kariery).Miał tam super tatuaż i ekstra wyglądał kiedy płakał.Fajowo i słodko wygladał ze łzami w oczach.Jednocześnie bezbronnie i twardo(był sierotą i chodził w skórze)!!!UWIELBIAM TEM FILM!!!Pozdrawiam wszystkich fanów Beksy i nie tylko!PA
Moim zdaniem Depp to Depp i w każdym filmie prezentował się cudownie. Ale skoro mam wybrać 3... Cholera! To trudny wybór... No dobra.
Don Juan De Marco
Co gryzie Gilberta Grape'a
Jeździec bez głowy
i wiele, wiele innych - rzecz jasna ;)
mi się na przykład podobał w desperado 2 [szczególnie jak strzelał do tychtamtych, już po tym zabiegu haniebnym], oczywiście Don Juan deMarco i Piraci z karaibów. To moi faworyci, ale on piękny jest zawsze, czyż nie?
JAKIE WY GŁUPIE BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!JAKI GŁUPI TEMAT SPONAD 4 LAT!!!!!!
NASTĘPNIE...CO WAM ODBIŁO PODAJAC DZIEWIĄTE WROTA???? ON TAM BYŁ OKROPNY!!!!! TO JUŻ LEPIEJ DANNY DEVITO W BATMANIE WYGLĄDAŁ!!!!
W DODATKU W DW RZUCAŁ SIE W OCZY JEGO NISKI WZROST!!!!
A TE SCENY EROTYCZNE???? MASAKRA!!!!!
CZEMU NIKT NIE NAPSAŁ TOMA HANSONA???????????
TOMA HANSONA?! CHYBA NA GŁOWĘ UPADŁAŚ JAK BYŁAŚ MAŁA!!! TOM HANSON TO CHYBA JEGO NAJGORSZA ROLA, BLE, OHYDNY TAM BYŁ!!! NAJLEPSZY BYŁ W EDZIE WOODZIE I KONIEC!!!
I NIE PRÓBUJ TU PODSKAKIWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wpisłama dziewiąte wrota.
W tym filmie jego kreacja aktorska bardzo mi się podobała.
Co do scen erotycznych.. to ekhm.. taak, były. Czy takie masakryczne?
Wiesz, jak człowiek osiągnie orgazm, bądź jest w trakcie to chyba prawdopodobne jest to, że mimika twarzy trochę się zminieni ;P
A ta jedna z ostatnich scen, którą zapewne masz na myśli - była nieco zbyt wyrazista, ja bym to "usubtelniła" ;D
Poza tym - to moja opinia, więc dla Ciebie był okropny - dla mnie nie.
Martyna, czy ty próbujesz wytłumaczyć coś Małej Boo w CYWILIZOWANY sposób? Cóż, życzę powodzenia.
Mała Boo: TY GŁUPIA PATRZ CO CI LADY NAPISAŁA, A NIE SIĘ WYMĄDRZASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W OGÓLE NIE MASZ RACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON BYŁ SEKSOWNY W KAŻDEJ SCENIE EROTYCZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA NIE WIEM, TY CHYBA PO PROSTU JESTEŚ ŚLEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko trzy???
To:
*Don Juan DeMarco
*Jeździec bez głowy
*Sekretne okno
tylko trzy?? :(:(
przecież w tylu filmach jest świetny...
ograniczasz mnie xD
Moim zdaniem Johnny najlepiej wyglądał w filmach:
Czekolada, Sekretne okno, Don juan demarco. Ale tak naprawde to we wszystkich filmach wyglądał świetnie;)
WYNOCHA MAŁA BOO!!! RAZEM Z TYM SWOIM HANSONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ED WOOD JEST NAJLEPSZY, A TAK W OGÓLE TO SOBIE POCZYTAJ CO NAPISAŁA DO CIEBIE GEHENN I MARTYNKAAA.
JUŻ?
NIE?
CIEKAWE DLACZEGO, PEWNIE NIE UMIESZ CZYTAĆ ;p
WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOŃ SIE ZAFAJDANA DZIWICO!!!!!!!!!!!!!!!!! UMIEM CZYTAĆ I TO NAWET LEPIEJ NIŻ MYŚLISZ!!!!
A DREWNIANY ED TO STARY NYGUS!!
I KTO TU JEST ZAFAJDANY!? ZNALAZŁA SIE TA, CO WSTYDZI SIE SPOJRZEC NA SCENE EROTYCZNA I CZUJE ZGORSZENIE. HAHAHA. MAŁA BOO TO POZERKA.
DZIWNE, ŻE "ZAFAJDANA DZIWICA" (chyba dziEwica ANALFABETKO) NIE WSTYDZI SIĘ OGLĄDAĆ DZIEWIĄTYCH WROT, A TY MUSISZ ZAMYKAĆ OCZY NA KAŻDEJ EROTYCZNEJ SCENIE! WRACAJ DO SMERFÓW I GUMISIÓW DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A JAK WSTYDZISZ SIĘ OGLĄDAĆ TAKIE FILMY JAK DZIEWIĄTE WROTA TO MOŻE RODZICÓW PRZED EKRAN ZAWOŁAJ. ONI CI WSZYSTKO PIĘKNIE WYTŁUMACZĄ, BO TY PEWNIE NADAL MYŚLISZ, ŻE CIĘ BOCIAN PRZYNIÓSŁ W WORKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAłA BOO ile razy mam Ci przypominać o ryju???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????
Uważam ze najlepsze z Deppem filmy to Piraci z Karaibów,Edward Nozycoręki,i Chearlie fabryka czekolady.