Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ludzie!!! w którym filmie według was Johnny wyglądał najlepiej????? tak tak wiem , że w każdym jest super..ale spróbujcie WYMIENIĆ MAX) 3 FILMY...!!!! no moim zadniem super wyglądał... w człowieku który płakał; jako pirat z dredami;)) ; no i może w żonie astronauty .. boże co za oczy......; a wam jako kto najbardziej się podobał?????????????//
P-I-S-Z-C-I-E!!!!!!!!!!!!!!

Bodysnatchers

He he, nie bierzmy wszystkiego na poważnie ;). Mała Boo nie pisze tego serio, ja też nie i jest ok ;p.

Lady_From_Burton_World

W ''Sweeney Todd''

Drg_

GŁUPIE ZAFAJDANE DUPY!!!!!!!!!!!! W MOJEJ WYPOWIEDZI ANALFABETKI PIEPRZONE NIE MA ANI SLOWA O TYM, ŻE KRĘPUJE MNIE OGLĄDANIE SCEN EROTYCHNYCH!!!! GDYBY MATKA UCZYŁA WAS CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM TO BYŚCIE SIE DOSYŚLAŁY DEBILKI O CO MI CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZRESZTA NIE MA CO UKRYWAć, ZE SCENY EROTYCZNE ODTWARZANE PRZEZ DEPPA TO TRAGEDIA SAMA W SOBIE!!!! ŻONA ASTRONAUTY, DZIEWIĄTE WROTA, ARIZONA DREAM, BEKSA, ROZPUSTNIK...BEZNADZIEJA!

MALA_BOO

NIEPRAWDA! JOHNNY BYŁ I NA PEWNO JEST ŚWIETNY W TYCH SCENACH. MYŚLISZ, ŻE W REALU JEST INACZEJ? MYŚLISZ, ŻE LUDZIE TAK NIE WYGLĄDAJĄ JAK OSIĄGAJĄ ORGAZM? WSZYSCY AKTORZY, KTÓRZY SĄ SŁABI PO PROSTU ROBIĄ "ESTETYCZNE" MINKI, A JOHNNY JEST NATURALNY!!

PannaMartyna

MAŁA BOO TY IDIOTKO CHYBA KAŻDY KTO TROCHĘ MYŚLI WYWNIOSKUJE Z TWOJEJ WYPOWIEDZI, ŻE ZWYCZAJNIE SIĘ WSTYDZISZ SCEN EROTYCZNYCH!!!!!!!!!!!!!!! WIĘC NIE RÓB TERAZ Z SIEBIE WIELKIEJ DOROSŁEJ KTÓRA SIĘ ZNA NA RZECZY, BO W SUMIE TO SIĘ GÓWNO ZNASZ. I ZAMKNIJ SIĘ W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAFAJDANA ANALFABETKA!!!

Lady_From_Burton_World

1. Benny & Joon
2. Edward Nożycoręki
3. Charlie i fabryka czekolady

ale i tak najlepszy film z Deppem to Las Vegas Parano :)

użytkownik usunięty
MALA_BOO

JAK CIĘ KRĘPUJE OGLĄDANIE SCEN EROTYCZNYCH TO POPROŚ MAMĘ ŻEBY CI OCZKA ZASŁONIŁA!!! tRAGEDIA SAMA W SOBIE? A TY LEPIEJ BYŚ TO ZAGRAŁA? XD

1. Rozpustnik - genialny film, rola, wygląd - wszystko w tym filmie!
2. Jeździec bez głowy i Las Vegas Parano.
3. Marzyciel.

I tak uważam, że są jeszcze inne filmy, w których prezentuje się świetnie;]
Pozdrawiam.

PPG

hmm sama nie wiem :D
1.Sweeney T.
2.Edward
3.Jeździec
4.Rozpustnik
5.From Hell
Zresztą we wszystkich wygląda cudnie :) co ja bede wymieniać :)

BK_201

Czekolada
Edwart Nozycoreki
Blow
( Gnijąca panna młoda ) :) :)

KAOS_79

a i jeszcze :

Benny & Joon
Arizona Dream
Ed Wood
i
Żona astronauty