Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

oprócz wojny fanek Blooma i Deppa trwa wojna zwolenników i przeciwników Johnny'ego...
właściwie nie wiem dlaczego znalazł się on na pierwszym miejscu... zapewne znowu zatriumfowało tutaj ocenianie aktora po warunkach fizycznych, a nie aktorskich ;) no i doszedł do tego jeszcze marny, ale komercyjny film "Piraci z Karaibów" :/ ale to inna sprawa...
według mnie, gdyby w tym portalu oceniano TYLKO I WYŁĄCZNIE grę aktorów, to Johnny Depp miałby zagrzane miejsce w pierwszej piatce, no ewentualnie pierwszej ósemce... ale na pewno nie byłby na pierwszym miejscu... mimo, że jego gra porywa widza, mimo, że jest soczyście naturalny w większości swoich filmów, to niestety żyją jeszcze aktorzy, którzy mają o wiele więcej na koncie i ciut więcej talentu.... z całym szacunkiem oczywiście dla Johnny'ego, bo sama ukochałam go mi.in. za "Co gryzie Gilberta Grape'a", "Blow", "Czekoladę", "Donniego Brasco", "Koszmar z ulicy wiązów", "Pluton", "Arizona dream", "Edwarda Nożycorękiego", "Eda Wooda" i jeszcze więcej, i jeszcze więcej... :)

Integral_Wingate

oczywiscie wojny na forum to normalka:) ja sie oczywiscie nie zgadzam Johnny moim zdaniem jest geniuszem w swoim fachu i pierwsze miejsce mu sie nalezy i nie mowie tego ze wzgledu na "warunki fizyczne" jak to fajnie nazwalas gdyz wczesniej Johnny interesowal mnie TYLKO I WYLACZNIE jako aktor i nic specjalnie pociagajacego w nim nie widzialam dopiero nie dawno (sama w zasadzie nie wiem jak) zafascynowalam sie nim:P
wiec jak juz jestem tak na NIE to jeszcze nie zgodze sie z twoja opinia o "Piratach..." film owszem komercyjny ale nawet wsrod komercji zdarzaja sie perelki...

Integral_Wingate

Johnny to świetny aktor i jak dla mnie powinien mieć pierwsze miejsce. Oczywiście, że masz racje - jest sporo innych aktorów, którzy mają większy "bagaż doświadczeń", ale Depp ma w sobie to coś... Coś co sprawia, że jak pójdę do kina na film z jego udziałem przesiedzę cały seans z rozdziawioną gębą :) :) :) zawsze świetne kreacje i niezwykły styl... Johnny Depp to geniusz i tyle. A do tego jak dla mnie jest nieziemsko przystojny :* Ale to już tak na marginesie...hehehehe :) Pozdrófffka - Kaileena