Znam przypadki, w których w ogóle nie dają. Ludzie chyba za bardzo biorą sobie do serca te filmwebowe przypisy nad gwiazdkami.
Bardzo dobrze to ująłeś.10/10.Jesli film zrobił na Tobie bardzo duże wrażenie,powtarzam-NA TOBIE,to dycha sie należy.Ale niektórzy są cipami i nie dadzą,bo 90% nie dało.Żałosne.
to to juz sa dziwy jakies powaznie:P
szczegolnie ze np masz na 10 taki tytul jak scott to juz musi byc bardzo specyficzny gust albo pozowanie pod NIE-pozera xD
To jest bardzo specyficzny film i dlatego ma 10/10. Kino potrzebuje nietypowych pomysłów. To jest tak jak z "Drive" czyli albo kochasz, albo nienawidzisz. Tak powinno wyglądać kino komiksowe (czyli nie powinno silić się na quasi-realizm). Zresztą widziałem go masę razy i za każdym razem identycznie byłem zachwycony. Sekwencja w czasie koncertu to jedna z moich ulubionych scen ever i mistrzostwo montażu.
super jest seria z potterem xD
myslalem ze to gnioty a to serio calkiem dobre filmy, nawet przyjaciele krytycy tak twierdza hehe
Do książek trochę brakuje, ale jest naprawdę dobra. Jestem ciekaw "Igrzysk Śmierci" bo recenzje zbiera przednia, a w jednej na Rotternie krytyk stwierdził że to najlepsze amerykańskie sci-fi od czasu "Matrixa".
po prostu tego nie czujesz, nie widzisz
tej niezlyklej perfekcji, genialne przedstawionej historii
muzyka, gra aktorska, scenografia, charakteryzacja(!), kostiumy, R E Z Y S E R K A...aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
CZEEEEEEEEMU NIE WSZYSCY WIDZAAAAAAA, aleeeeeeeeeeeem nawalony hehehehehjeej
Wkurzało mnie m.in. bezustanne przerywanie historyjki no i przede wszystkim nie spodobała mi się na tyle by dać 10.