Jeszcze mi powiesz,że zakładając go,chciałeś merytorycznych odpowiedzi?
Wszystko mi pasi,ale potam płacz po banie jest zupełnie nie na miejscu
idz i pacz to najpaskudniejszy i najmocniej na mnie oddzialowywujacy film wojenny
z tego calego obrzydzenia w koncu dalem jedynie 9 bo juz nawet na plakat nie moglem patrzec
Właśnie trochę się go obawiam. Widziałeś ładunek 200. Też tak paskudyny, że nie potrafię ocenić.
Dzisiaj mam go w planie.
Masz super kino, że grają u ciebie Dawno temu w Anatolii. Nie mogę tego filmu namierzyć.
Z tego co widziałem, to ten film jest łatwo dostępny online. Chętnie zaserwuję linkami, chyba że coś się od miesiąca zmieniło...
nie mówie,że moga cois robić.Mówie,że bezsensowne jest pisanie postu,nie oczekując na niego odpowiedzi.
Brawo. Kolejne konto Marcina poszło do pieca. Byście chcieli samych pochwał w stronę deppa, psycho&pseudofani.
" Zaczyna się... "
Normalny temat to był... Wy wolicie się głaskać chu*ami po twarzy i wiecznie obsypywać deppa laurami, tak jakby inni nie mieli zdania.
a co to ma do Deppa?Czy ja go obsypuje laurami?
Napisalam tylko,ze temat jest bez sensu.Widzisz tu gdzies odpowiedź merytoryczną
Jak nie rozumiesz moich wypowiedzi,to mi tu nie wyjeżdzaj z psychofanami.
Temat bez sensu ? A jaki jest twoim zdaniem z sensem ? Tam gdzie piszą, że depp ma ładną buźkę ? Krytyka innych boli wiem. Przeraża was fanów ilość negatywnych wpisów, choć regulaminowych ;)
czaje, podobno wszystko przez to zderzenie głowami w 2 rundzie
swoją droga - kim jesteś , nie znam cię?
no, zrobilo sie rozciecie nie do zatrzymania i pozamiatane, a propos za 3 dni adamek ciekay jestem czy mu te zwiekszenie wagi wyjdzie na dobre, oby szybkosci nie stracil
paradoks
Adamek niewielka zdziała w ciężkiej, nawet jak przybierze na masie dopóki bracia K. nie zakończą kariery