Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Świetny Aktor ! :D

użytkownik usunięty

Extra gra , w wielu filmach zagrał ;3

To ty w avie?

użytkownik usunięty
Sparow5

Hahah.. nie to nie ja :D

Widziałem parę twoich wypowiedzi i muszę stwierdzić, że jak mało który user na tym portalu znasz się na aktorstwie i teraz se przypominam, ze te dwie w twoim avacie to naprawdę aktorki przez duże A. Nie rozumiem jednak czemu nie można poruwnac jej do Miley, przecież ona od nich poziomem nie odstaje, do tego w realu wypuściła swoje 2 pieski na wolność jak można wyczytać w pudelku, za co ma u mnie propsy.

Sparow5

Aha, fajnie.

tacyssup

Czemu nie oceniasz?

Sparow5

Aha to tu byłem na urodzinach...

użytkownik usunięty

Doprawdy? Niesłychane. Bardziej płytkiego komentarza nie czytałam już od dawna. A ile z tych filmów widziałaś oprócz Alicji w krainie czarów (która zresztą jest wielką pomyłką) i Piratów z Karaibów? Tacy użytkownicy jak ty utwierdzają mnie w przekonaniu, że dostęp do tego portalu winien być ograniczony.
Któryś raz się już natknęłam na twój pożal się boże "temat" i chciałabym Cię o coś prosić: Przestań śmiecić dobrze? Bo naprawdę nie masz nic wielkiego do powiedzenia w temacie filmu.

użytkownik usunięty

O.O jak masz coś z głową to nie komentuj wgl ;] a śmiecisz to ty , tylko się ośmieszasz w tej chwili :)

użytkownik usunięty

Skąd wniosek, iż mam coś z głową? Umiesz to poprzeć jakimś argumentem, choćby jednym? Bardzo lubię u ludzi ten rodzaj hipokryzji, kiedy ośmieszają samych siebie próbując inteligencji tego kraju wmówić, że to ona się poniża i na domiar jeszcze nie potrafią tego uzasadnić. Który rocznik? '95? Od tamtego rocznika zdaniem wielu mamy już to gorsze pokolenie.

użytkownik usunięty

Nie wiem szczerze mówiąc co jest bardziej poniżające ciebie - twój obleśny awatar, za którym się ukrywasz czy twoje mądrości, które prezentujesz na portalu, na którym takie osoby jak ty nie są zbyt szanowane.

użytkownik usunięty

Hahahah , skarbie jak masz tu zrzędzić jak babka klozetowa do muszli w kiblu to lepiej nic nie pisz ;]

użytkownik usunięty

Cóż za wyrafinowane słownictwo! Jakaż to cięta riposta!

użytkownik usunięty

Ach , tak wgl co ty do mnie masz ? nie podobają ci się moje wypowiedzi i mój styl to proszę nie komentuj :)

użytkownik usunięty

Sama wiesz, że masz fatalny gust filmowy. Jeśli w ogóle można mówić o czymś takim jak gust filmowy w tak beznadziejnym przypadku. Tylko nie rozumiem po co się tym chwalisz przed wszystkimi na forum, bo naprawdę nie masz z czego być dumna. Zwykle walczę ze śmieciarzami, którzy zamieniają fora w kubły na odpadki tak, że później ciężko trafić na normalny temat wśród tego szajsu. I tylko dlatego ci odpisałam. Ale to chyba normalne u naszych radaczków wypowiadać się na tematy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Nie ważna jest czy się znam czy nie, czy mam coś wartościowego do powiedzenia czy nie. A co mi tam, odezwę się. Przynajmniej poczuję się kimś ważnym. To chyba tylko u nas - w kraju gdzie każdy obywatel jest lekrzem, politykiem, trenerem piłkarskim, krytykiem filmowym i psychologiem. Zapewne nie zostawisz tego w tym punkcie, bo z doświadczenia wiem, że dzieciaki mają to do siebie, że w kłótni dążą do tego, by ich słowo było tym ostatnim choćby całkiem bez sensu bredzili, ale zapewniam cię, że ja głębszej dyskusji z tobą nie podejmę, bo nie wydajesz się być tego warta. Być może kiedyś zrozumiesz, że bezsensownym nieuargumentowanym klepaniem nie przekonasz nikogo, byciem wulgarnym nie obrazisz mądrzejszych od siebie, a emotikony nie wszystko potrafią wyrazić. Żegnam cię dojrzała miłośniczko szmiry.

Zuzanna, spokojnie. Nawet takich " WIELKICH FANÓW JOHNNEGO DEPPA, BO WIDZIELI "PIRATÓW Z KARAIBÓW" I "CHARLIEGO I FABRYKĘ CZEKOLADY" " trzeba akceptować. Nie wiem jak Ty, ale ja od razu czuję się lepiej :D

użytkownik usunięty
plegaria

Dlaczego?

Bo nie ma co się przejmować takimi ludźmi! Takie "fanki" będą zawsze, można się z nich tylko śmiać.

użytkownik usunięty
plegaria

Toteż to robię.

użytkownik usunięty
plegaria

Justyno, Twoja ocena filmu "Cztery pokoje" jest niezmiernie intrygująca. Dlaczego tak nisko?

Uwielbiam Tarantino, ale ten film był przeraźliwie nudny i nieśmieszny. Komedia, jak zakładam ma bawić. Tobie się podobał?

użytkownik usunięty
plegaria

Mi bardzo. Szczególnie scena w ostatnim pokoju.

Fajny film, szkoda tylko, że I pokój jest taki beznadziejny. Reszta bardzo fajna, czarny humor wręcz wylewa się z ekranu.

użytkownik usunięty
Sparow5

A co to było w tym pierwszym pokoju, bo już nie pamiętam dokładnie..? Te wiedźmy, tak?

Nom. Szczerze mówiąc to też szczegółowo nie kojarzę co tam się działo, pamiętam jedynie, że było to żenujące i nieśmieszne.

użytkownik usunięty
Sparow5

To w takim razie mi też się ten pierwszy pokój nie podobał. A tak poza tym to ok. Roth jak zwykle wspaniały.

użytkownik usunięty

No i jeszcze pokój Banderasa wymiata.

Nie no pokoje z Banderasem i Tarantino najlepsze były. Ta I część to chyba jakiś rytuał wiedźm, z Madonną na czelę ( ona w sumie nie potrzebowała do tego pomocy charakteryzatora ) słabe to było, a aktorki które tam grały to mocne drewna były. Roth - zgadzam się dobry, chociaż to nie ten poziom co w psach.

W ogóle to jakieś informacje były jakoby Depp miał zagrać u Quentina w jego najnowszym filmie, ale to pewnie ploty z zerowym odzwierciedleniem w rzeczywistości.

użytkownik usunięty
Sparow5

Depp u Tarantino to by było ciekawe.

Nom, chociaż z drugiej strony pewnie jakąś przerysowaną postać by dostał, a tych ma za dużo w ostatnim okresie, kopiuje je wręcz. Quentin miał robić też Kill Billa 3, ale chyba się nici z tego.

użytkownik usunięty
Sparow5

Smutne jest to, że tak dobry aktor jak Depp zawsze gra jakiegoś przebierańca i tak naprawdę w niewielu filmach można podziwiać prawdziwy kunszt aktorski w Jego wykonaniu.

Bo gra ostatnimi latami jak sam powiedział głównie dla kasy, a wiadomo, że w kinie rozrywkowym można najwięcej zarobić. Chociaż szansa na zagranie czegoś innego jest, a mianowicie u reżysera Diner. Mam nadzieję, że to będzie coś ciekawego.

użytkownik usunięty

Mhm. Każdy ma chyba swoją opinię, i się nie chwalę tylko piszę co sądzę o tym filmie , aktorze itp :)