Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 026 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

oscara!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
magda4194

Zamiast Oscara wolałbym aby Johnny zagrał jakaś porządną rolę - w przyzwoitym filmie. Ta nagroda żadnym miernikiem talentu nie jest. Wielu wielkich, którzy odeszli w chwale i sławie nie miało Oscara na koncie. Tak więc... ; )

Troublesome

Tak,w jakimś thrillerze.

Troublesome

zgadzam się, też czekam na jakiś normalny film. Może wtedy, gdy pokażę coś innego niż rolę wariata, znowu się do niego przekonam. W jego pierwszych filmach był znacznie lepszy.

Troublesome

Znawca od siedmiu boleści.

magda4194

komore!

revirdixat

a Tobie się jeszcze nie znudziło? Taksówkarz jest do dupy.

tacyssup

na pewno lepszy niż dużo słabsze pozycje z Pacino ,które oceniłeś wyżej

GeorgePatton

Oczywiście żartowałam z tym taksówkarzem, ale ty łyknąłeś. Te filmy z Pacino "Pieskie popołudnie", "Życie Carlita", "Człowiek z blizną", "Strach na wróble", "Serpico" są o niebo lepsze od taksówkarza, możesz się nie zgadzać, ale taka jest prawda.

tacyssup

wiem o tym . Patrząc na ocenę 8 widzę że tak naprawdę nie uważasz iż film do dupy ale sam fakt że gniot zapach kobiety i dobrego człowieka z blizną oceniasz wyżej niż arcydzieło Scorsese świadczy o tym ,że jesteś gorszym człowiekiem :)

GeorgePatton

Dlatego, że mam własne zdanie i nie oceniam jak wszyscy to jestem złym człowiekiem? Mi się Taksówkarz nie spodobał, wynudziłam się niesamowicie. Porównaj sobie zakończenie Taksówkarza z końcem Scarface.
A Robert de Niro zagrał w o wiele lepszych produkcjach niż taxidriver. Taka prawda.

tacyssup

ludzie nie dzielą się na dobrych i złych życie to nie "zielona mila" .
Miałem na myśli ,że pod względem intelektualnym należysz do ludzi niższej kategorii.

GeorgePatton

To nie wiedziałeś, wielki kinomanie, że nie ocenia się ludzi po guście filmowym?
Proszę o uzasadnienie ostatniego zdania, na jakiej podstawie tak mnie oceniłeś?

tacyssup

i chciałam dodać, że zapach kobiety nie jest gniotem, widocznie go nie zrozumiałeś.

revirdixat

- 10 panie kolego

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
revirdixat

słyszałam, że tęskniłeś, więc jestem

magda4194

ile razy mam wam mówić ,że Johnny Depp jest zbyt słabym warsztatowo aktorem na Oscara .