Jechałem na raz, serio. Ten film ma + - 3 godziny realnej treści, wystarczy dusić strzałkę w prawo poza dialogami, ew. czasem podziwiać klimatyczne sceny w stylu http://youtu.be/wA2APi0cTYY Niektórzy mówią że to zabija sztukę, ale patrzenie na siedzenie na ławce przez kwadrans to dla mnie głupota.
Powiedziałbym coś o znawcach kina i harmoniach, ale nvm, 9 też dobrze.
ten film jest na kilka razy przynajmniej więc mozliwe ze kiedys zmienie ocene bo to bylo cos wyjatkowego, poza tym dla mnie 10-9 to szczerze bez jakiegos wielkiego znaczenia juz;p
ty sie z 10 widze nie pie*dolisz hehe
polecam ci repulsion romka, bedzie nastepna 10 do kolekcji
Udaje skale na 5 gwiazdek, więc siłą rzeczy trochę się ich trafia. Avatar to wyjątek potwierdzający regułę, Dżony w sumie też.
Dobra wyświetl sobie te jego zdjęcie, pomasuj muszelkę i nie odzywaj się więcej recenzentko... ^^
chyba ty sobie znajdź zajęcie jak nie masz faceta:/ i naucz się jednego: każdy może mieć własne zdanie, a ja sobie zażartowałam
Rzeczywiście,masz rację.3 przykłady-Edward,Odważny,9 wrota.J.b twoju ...,są to tak podobne filmy,ze wystarczy obejrzec pierwszy,aby poznac trzeci.Jak polskie tasiemce.
100/10 za spostrzegawczość
W każdym filmie Johny kreuje tak zupełnie inne postacie i tak dobrze się w nie wciela, że aż trudno czasem go poznać. Moim zdaniem to najlepszy i bardzo specyficzny aktor :)
Zazdrość, zazdrość chłopaki :) albo chęć zauważenia bo jak napiszesz kolejny post o tym jaki to Deep jest cudowny nikt nawet nie zwróci uwagi, ale zjechanie osoby do której nie dorasta się do pięt to jest coś! Czujesz się lepiej, tak? ;)
hahaha. Porownaj sobie kilka filmów i spójrz choćby na sam wygląd i oceń charakter postaci np. Piraci z karaibów-śmieszny,tchórzliwy,a przy tym pociągający,a drugi film to Charlie i fabryka czekolady- nieśmiały, bardzo specyficzny , orginalny człowiek i teraz powiedz mi jakim spsobem On może być Twoim zdaniem aktorem jednej roli?
w dupie mam twoją uwage, nie wiem czy wiesz wlasnie obrażajac mnie od trolla... stałaś się trollem ^^
Johhny Deep nie jest moim idolem. Doceniam jego grę aktorską i dlatego go lubię, ale są aktorzy których lubię bardziej.
to przynajmniej moglabys jego nazwisko pisac poprawnie a nie tak jak to zrobili ludzie z tvp w jakims wywiadzie z nim...
John Christopher Depp nie jest moim idolem. Doceniam jego grę aktorską i dlatego go lubię, ale są aktorzy których lubię bardziej. Lepiej?
Idź jeszcze atakować Al Pacino, Roberta De Niro, tam też na pewno zwrócisz uwagę, a jak tego tak bardzo potrzebujesz, taka dobra rada / w sumie to trochę mi cię szkoda ;)
Ponawiam pytanie jakiej ?
Pierwsza część piratów wymiotka, ale nie ze strony Deppa, tylko Rush'a - epicko zagrał ;)
Po co następne części nakręcono "trudno" powiedzieć...