i zeby poprawic mu miejsce w rankingu dajesz 1 takim aktorom jak Hopkins ,De Niro i Pitt ? lekko to zalosne ale jak zauwazylem to 3/4 fanek Deppa daje 1 swietnym aktorom tylko dla tego ze sa przed ich idolem(min. prez to spadli Freeman czy Pitt) robcie tak dalej male idiotki
chojnas..zgadzam się z tobą.
Też uważam , że jest to bezmyślne , ale celowe działanie i niesłusznie spadł wspaniały Freeman oraz Pitt.
Dokładnie!!! Chciałem to napisać... Toć to nie "lekko żałosne" tylko żałosne od kwadratu. Hopkins jest o wiele lepszym aktorem niż Depp. Żal mi takich ludzi!!!
Mnie też jest przykro, ze spadał na 13 miejsce:((... Ale dlaczego napadacie na kompoos2 ??!! I mówicie, ze to jest żałosne!! Wy cenicie swojich aktórwy a m y swoich!! I przewpraszam WY także sie użalacie, ze WASI aktorzy sa tak nisko, a z nas sie smiejecie!!Mówicie, ze Freeman, Hopkins I Pitt sa lepsi, ale to jest wasze zdanie!! Kompoos'o napisł/a swoją opinię a wy na nią napadacie!! Po co wchodzicie wogóle na to forum??!! A i stawianie w jednym szerego Pitta'a z Hopkinsem i Freeman'em jest po prostu ,,żałosne" i ja osobiście nigdy nie daję 1 punku dla innych aktorów żeby pomóc;/;/ Johnny';emu , bo on się sam obroni:))
"Ale dlaczego napadacie na kompoos2 ??!!"
Dlatego:
"stawianie w jednym szerego Pitta'a z Hopkinsem i Freeman'em jest po prostu ,,żałosne""
Co gorsza... jest to stawianie tych trzech aktorów na DNIE(1\10). Bo na samej górze(10\10) to nie trzebabyłoby się czepiać.
A całe to stawianie jest związane tym, że aktorzy Ci byli bądz są wyżej w rankingu niż Depp. Innego wyjasnienia nie widze. Bo nie ma argumentu, który by powiedział, że Hpokins czy Freeman to DNO, do Pitta raczej też nie...
- ja nie napisalem ze zalosny jest smutek z waszej strony ze Depp spadl na 13 miejsce tylko ze zalosne jest dawanie 1 znakomitym aktorom(jakimi niewatpliwie sa Hopkins,De Niro,Pitt i wielu innych) tylko z powodu tego ze sa wyzej od niego w rankingu.
"Mówicie, ze Freeman, Hopkins I Pitt sa lepsi, ale to jest wasze zdanie!!"
- tu nie chodzi o to ze ktos jest od kogos lepszy tylko o to ze nie powinno sie tak dobrym aktorom zanizac sredniej oceny tylko zeby boski dzonny byl wyzej
Eee, nie kazdy musi lubic Brada Pitt'a wg mnie nie jest dobrym aktorem, a o to w tym wszystkim chodzi;/
A to, ze Johnny i Tom Hanks spadaja mowi samo za siebie o poziomie filmwebu :|
To, że Hanks czy Depp spadają nie znaczy, że spadają bo ktoś ich ocenia niżej, tylko może ktoś ocenia wyżej tych, co są na niższej pozycji i dlatego przeskakują??
Na to nie wpadło się, co??
Ale to świadczy o twoim poziomie.
I czemu odwołałaś się do przykładu najsłabszego z tych trzech aktorów?? Odwołaj się do Hopkinsa albo do DeNiro? Czy też do Seana Conneryego, kolejną ofiarę twojej głupoty.
Teksty typu ?Słabi aktorzy? możesz sobie darować, bo nikt, kto ma jakiekolwiek pojęcie o aktorstwie nie przyzna Ci racji. Oceniasz ich na ?1? bo są wyżej, niż Depp, bo zapewne nie widziałaś z nimi więcej niż 3 no może 4 filmy.
Zostali Ci jeszcze:
Brando, Nicholson, Mel Gibson, Louis de Funes, Freeman i Ben Stiller.
?Życzę? miłej zabawy !!!
Skoro tak(w co wątpie - to tylko linia obrony, bo Ci do rozumu to wszystki przemówiło) to wiedz, że wstawianie ocen "1" za to, ze kogoś się nie lubi jest głupotwem. A jeszcze większym gdy aktor jest zdolny.
jeju ale sie podniecacie! a czy to naprawde ma znaczenie na ktorym miejscu w rankingu jest johnny? dla mnie i tak jest najlepszym aktorem a to czy bedzie na 1, 12 czy w ogole nie zalapie sie do rankingu:p w ogole mnie nie interesuje.
ja uwielbiam depp'a ale wlasnie po pierwsze nie wazne na ktorym miejscu jest a po drugie nie mozna robic takich rzeczy ( jak opisały osoby pozyzej) innym swietnym aktorom:) pozdro
zgadzam się z tym że nie trzeba patrzeć na takie rankingi tylko mieć własne zdanie... ale do końca z dawaniem słabszych ocen tym po wurzej... no fakt jeżeli robi to się po to żeby twój ulubiony aktor był wyżej to to troche nie w porzątku... ale jeśli ktoś nie lubi naprawdę jakiegoś aktora i ten jest po wyżej to nie znaczy że on/ona to specjalnie zrobił/a...... a ja johnne'go lubie i dla mnie bez względu jak mu idzie w rankingu to mój ulubiony aktor
Witam!
A propos, nie to co dobre jest dobre ale co (kto) się komu podoba! Jeden lubi Pitta, inny Deppa a jeszcze inny ... ich obu!
Ja osobiście wolę Deppa ale nigdy nie dałabym Pittowi 1 punktu w rankingu tylko po to aby mój faworyt wskoczył o oczko wyżej. Kto tak robi jest ... !%&?!X>!/&!? i nic dodać nic ująć!
Dla mnie to Johnny nigdy nie spada i nie spadnie bo jego pozycja jest jak betonowe buciki, które utrzymają go niezachwianie na pozycji jednego z najlepszych i najciekawszych aktorów.
Pozdrawiam
Ludzie, ale skad wam się wzięło, ze ktos daje 1 punkt innym aktrom, żeby podwyrzszyc ocenę np.Depp'owi!!! Nie muszę sie przed jakims ,,szajbą" (hmm...jak to czasami ksywka odzwierciedla człowieka;/) czy dałam komus jeden punkt czy nie!! Osobiscie nie dałam, ale nawet gdyby to co to jest za oskarzanie!! Szajba ma z tym, problem bo jego ukochany Keanu nie jest w rankingu, ale pamiętajmy, ze Johnny był kiedyś na 20-kóryms miejscy i poddnósł się z powroetm na sam szczyt!!:)) I mysle, że wszyscy jesteście za tym, żeby wogóle nie podejmowac dyskusji z osobą która bedzie obrażac innych aktorów, bądz internautów....
"Ludzie, ale skad wam się wzięło, ze ktos daje 1 punkt innym aktrom, żeby podwyrzszyc ocenę np.Depp'owi!!!"
stad ze kiedy Depp byl kolo 20 miejsca to Freeman,Willis i Pitt byli w pierwszej dziesiatce i mieli wysokie noty a kiedy Depp zaczal piac sie w rankingu i zblizac do nich to nagle cudownym zbiegiem okolicznosci zaczely im te noty systematycznie spadac(nie mowie tu tylko o tych trzech aktorach ale tez o innych ktorzy byli przed Deppem)
z reszta mam uwierzyc ze kempoos2 dal/dala 1 hopkinsowi i de niro ot tak bez zadnego powodu? rozumiem ze mozna kogos nie dazyc sympatia ale nie mozna byc az takim dyletantem .
Z reszta jak pisalem wczesniej przegladam czasmi oddane glosy niektorych fanek Deppa i note 1 maja dokladnie ci aktorzy ktorzy byli przed nim w rankingu
a zeby nie bylo ze klamie to przedstawie ci tu tylko kilka przykladow takich "fanek"
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=701722&rate=1
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=762870&rate=1
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=249767&rate=1
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=645789&rate=1
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=691941&rate=1 - prawdziwy rarytas
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=637077&rate=1
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=481483&rate=1
zajelo mi to okolo 15-20 minut gdyby mi sie chcialo szukac dluzej byloby tego duuuuuzo wiecej
I jakby nie było mamy czarno na białym ale ... może te osoby naprawdę nie lubią tych aktorów ... hmmm ;).
Nie wiem co napisać.
Smieszne to deczko, nie uważacie?
Po co komus wlepiać 1? Sympatyczniej jest przecież jeżeli głosuje się tylko na tych, których się lubi!
Ale po co ja to piszę???
Domarka do bardzo kiepskiego wniosku doszłaś. Pozycja Keanu nie ma tutaj najmniejszego znaczenia.
Swoją drogą to Reeves był kiedyś na 1 miejscu. Wyprzedził Deppa i Depp tym samym spadł na drugą pozycje. To aż żal było czytać co wy(fanki Deppa) na forum Reevesa i na forum Deppa o nim wypisywałyście.
Mi tutaj chodzi teraz o Hopkinsa, który jest również moim idolem.
Poza tym nie wiem po co się do mnie przyczepiasz skoro nic do Ciebie nie mam?? Tu chodzi o osoby takie jak, wymienił chojnas.
Pozdrawiam.
aha chcialem jeszcze dodac ze te fanki ktore zapodalem laczy jeszcze to ze wszystkie daly 1 Benowi Stillerowi ktory pojawil sie na liscie 2 dni temu na miejscu 6(teraz juz spadl na 10) i wyprzedzil Deppa, to jakby ktos mial watpliwosci
Aha zapomniałem dodać o Reevesie to, że jak pojawił się na pierwszym miejscu to znienawidziła go niemała ilość fanek Deppa i jak już wspomniałem był wyzywany(podobnie jak i jego fani - ja, +) oraz jego #1 pozycja nie trwałą długo, a czemu?? To już chyba się domyślacie.
P.S Kocham jak ktoś, kto zemną rozmawia musi odwołuje się do Keanu, bo nie ma innych argumentów...
A może stanie się cud i wszyscy "oni/one" zaczną grać (głosować) fair ?
Czy słyszę, że to niemożliwe?
Podobno jak się chce to wszystko można tylko trzeba być uczciwym !
moze po prostu one/oni nie lubia tych, ktorym daja 1, i nie podoba im sie ich gra aktorska.. kazdy jest inny..
"moze po prostu one/oni nie lubia tych, ktorym daja 1, i nie podoba im sie ich gra aktorska.. kazdy jest inny.."
Pacino,Hopkins,Nicholson,Brando,Pitt,Freeman,De Niro,Norton,Cage,Spacey,Willis to sa aktorzy ktorym te fanki daly 1 . Mam uwierzyc ze daly im taka note bo nie podoba im sie ich gra aktorska ? a to ze sa/byli przed Deppem w rankingu to tylko zbieg okolicznosci ? nie badz smieszna
czytaj uwaznie , napisalem ze 1 daly Stillerowi(ktory notabene jest slabym aktorem ale nie o to tu chodzi)osoby ktore przedstawilem w poscie powyzej, jestes wsrod tych osob? nie! wiec naucz sie czytac ze zrozumieniem
Może ty Szajba nic do mnie nie masz, ale mnie to osobiscie obraża i mówienie, że ,,dajemy"-bo wynikło z tego, że uwzasz,ze wszystkie fanki Johnny'ego tak robia w tym JA- mnie obraża i nie oskarazaj ich bo nawet jeżeli one daja tylko po to, żeby(cz]ego nie pochwalam do końca) Depp był jak najwyżej w rankingu to robia to dlatego, aby Johnny był jak najwyzej,a wiec ma to swoje uzasadnieniue- robią to dla swojego idola, tak samo jak ty wściekasz się na nas, bo Keanu i Hopkin spadł nizej i nie mów, ze doszłam do złego wniosku, bo nie jest to do końca prawda;/ I spójrz jak ja daje punkty. Nie znajdziesz tam zadnego słabgo punktu dla jakiegoś wielkiego aktora( co prawda jestm tu w gruncie rzeczy nowa, ale to nic nie zmienia)...
Eh moja droga. Powtarzam ?po co się do mnie przyczepiasz skoro nic do Ciebie nie mam?? Tu chodzi o osoby takie jak, wymienił chojnas.?
Keanu tutaj nie ma raczej nic do rzeczy, choć nie ukrywam, że wg mnie jest lepszym aktorem od Deppa. Ewentualnie można tutaj, go zestawić z poszkodowanymi, bo jak wyprzedził go jakiś czas temu w rankingu to był pojazd na jego osobę i przez to te jedynki i spadek pozycji. Facet ma wpadki aktorskie, ale to wszystko przez to, że przeżył koszmarne tragedie życiowe, które wpłynęły na jego aktorstwo. Ale większość z was ma to gdzieś i nie bierze tego pod uwagi. Gdyby Depp stracił Vanesse i swoje dzieci też by nie grał dobrze. Sam Marlon Brando nie grał już tak dobrze gdy stracił córkę i syna. Jak Keanu wyprzedził Deppa to zaczęło się obrażanie fanów Keanu(w tym mnie) i jego samego. Przeprowadziłem tutaj kiedyś dyskusje właśnie na temat Keanu i tego jak Deppa wyprzedził. Poczytaj sobie http://www.filmweb.pl/topic/358054/Z+pro%C5%9Bb%C4%85+do+fan%C3%B3w+i+INTELIGENT NYCH+antyfan%C3%B3w.html z autorką tematu doszedłem do porozumienia i zrozumiała, że źle robi. Pozdrawiam Cie Kaileena_Farah
Napisałem, że nic do Ciebie nie mam, właśnie dla tego, że nie poniżasz innych wybitnych aktorów jak robią to ?fanki? które wymienił chojnas. Taką najprawdziwszą fanką Johnnego Deppa to nazwać mogę bez żadnych wątpliwości http://www.filmweb.pl/user/95606/From+Hell.html From Hell. Ona docenia kunszt innych i nie jeździ po tych choćby nawet najgorszych.
Dla mnie niedorzecznym jest by krzywdzić bezpodstawnie innych na rzecz ich idol miał jak najlepiej. Ciekawe co by sam Depp pomyślał?? Wyobrażasz to sobie?? Jakby przyszło co do czego to byście powiedziały ?Dżony KOCHAMY CIE na portalu internetowym stawiamy wszystkim jedynki, żebyś ty był najwyżej? ? hehe. Faceta by tylko ośmieszyły.
I szanuje osoby, które nie jeżdżą po innych tylko dla tego, że Deppa wyprzedziły. Deppa też bardzo szanuje za jego sztuke.
Pozdrawiam.
HAHAHAHHA...OMG!!!!to przeciez jakas paranoja!!!!!ja juz to pozostawie bez komentarza,zaznacze jednak,ze mnie totalnie zatkalo, a ta trzecia od dolu to faktycznie rarytas.dno dna.pozdrawiam
WIECIE CO- CHYBA ZGŁOSZE DO USUNIĘCIA TEN POST,BO TO CO TUTAJ SIE WYPRAWIA to w ogole jest bez sensu:] po co zakladac taki post,skoro jest on przyczyna sporów i najeżdżania na siebie,kłócenia sie i wyzywania:] jestescie beznadziejni:/
A więc dobrze Szajba skoro ,,nic do mnie nie masz" to sie cieszę, ale dlaczego wyszukujecie na innych blogach kto ile dał punktów aktorom;/ Ja osobiście dałam 1 punkt Paris Hilton i czy z tego powodu na jej forum mają na mnie najezdzac....;/ moze niech każdy daje tyle punktów ile uznaje za słuszne i dajmy temu spokój!!
"moze niech każdy daje tyle punktów ile uznaje za słuszne i dajmy temu spokój!!"
Nie damy spokoju.
Pozwole sobie zacytować chojnasa...
"Pacino,Hopkins,Nicholson,Brando,Pitt,Freeman,De Niro,Norton,Cage,Spacey,Willis to sa aktorzy ktorym te fanki daly 1 . Mam uwierzyc ze daly im taka note bo nie podoba im sie ich gra aktorska ? a to ze sa/byli przed Deppem w rankingu to tylko zbieg okolicznosci ? nie badz smieszna"
To nie może być zbieg okoliczności.
Ale dlaczego mamy kogokolwiek oskarzac!To tylko budzi złe emocje!! Nie widzę temu sensu. Jezeli chcesz prowadzić własną wojne to załóż własny temat na forum, bo ten mial co innego na celu...my-fanki Johnny'ego- miałysmy tutaj pałakc czemu on spada na 14 miejsce:PP...a ty zrobiłeś tutaj sobie włąśną ,,mini woijne"...a myślisz, że Johnny'emu nie dzieje sie tak samo!! Ten dyslektyk, który założył forum, ze niby Johnny powinien zagrac Davy'ego Jonsa tez dał Johnny'emu jeden punkt i jakos nie mamy osobnego forum na którym piszemy, jaki on jest głupi tylko go zlewamy...ty, a moze nawet wy dajcie juz temu spokój....
spokojnie!!nie ma sensu sie spierac o czyjes czyny!!jedni daja komus jeden pkt bo go nie lubia inni po to by ich idol byl wyzej !niewazne dla mnie nie ma sensu sie spierac i juz!!
ja dalam 1 pkt?? o ile pamietam to nic takiego nie zrobilam moze ktos z moich znajomych albo nie wiem ale H** tobie oceniac czy jestem tepa czy nie i wybacz ale nie mam zamiaru isc do garow a jesli h** cie strzela moze powinien strzelac mocniej????De Funes i Arronofsky= wybacz ale po nazwisku tych osob nie kojarze a jesli nie kojarze to nie znam a jesli nie znam nie glosuje to chyba proste a ty lepiej k**** sprawdzaj kto komu ile dal a po za tym h** ci do tego kto komu ile i za co??