ludzie? pogrzało was? Pink ma 8 a Depp 7?? żal mi was :( bez przesady, ale kto jak kto, ale on!! przynajmniej na 9 zasługuje! pomyślcie troche ;/
:) i tak trzymać!
ja tez mu oczywiscie 10 dałam.. ale naprawde mam załamkę ze taka niską note ma..
pozdrawiam :)
a ja uwazam ze depp powinien miec jedno wielkie 0, bo w ogole nie umie grac a jak juz gra to w zalosnych i beznadziejnych filmach... pozatym to ciebie chyba "pogrzało" i to ciebie mi jest zal, ze tak sie napalasz na tego deppa.. to jest juz nie smaczne co wy piszecie na jego temat...jedno i to samo...depp jest piekny, depp jest cudowny, kocham deppa, ahhh uhhh yhh i nie wiadomo co jeszcze... tez jestem dziewczyna i jakos ja nie widze w tym czyms nic interesujacego.. nie mowie juz o urodzie bo to nie jest istotne ale o tym w jakich filmach gra i ogolnie o jego grze... i na koniec to ty POMYŚL troche...
bozee... wierzyć sie nie chce! nigdy na deppa nie patrzyłam ze względu na wyglad! Osłabiają mnie takie komenty, bo nic nie napisałam, ze jest piekny, ze szczam na jego widok, nie pisałam rownież ze jest boski i ma piekną klate. Po prostu uważam ze jest wyśmienitym aktorem! Podoba mi sie jego gra i to bardzo (a moze ogladalas tylko 'piratow..' z jego udziałem i dlatego tak sądzisz: jest beznadzijny itp?) widzialam go w wielu filmach i uwazam ze zasluguje na uznanie, i ty najpierw CZYTAJ co inni napiszą, a nie wklejaj wszedzie to samo, co kiedys pewnie napisalas ;/ bo to jest dopieor żalosne. nie chce sie kłócić bo każdy ma prawo do własnej opinii, ale naprawde irytuje mnie, jak ktos potrawi przeinaczać to, co inny ktoś napisał, bzdury i tyle :///// pozdrawiam myślicielke ;/
nie mart sie Dona to co to napisalo jest przygłupem(mowa o abcd..) a ja daje Deppowi 20/10!!!!jest super
bać? a cóż to? Nikt nie chciał cię przestraszyć, więc wyluzuj porcięta.. jak chcesz sie wypowiadać w tym temacie, to sie wypowiadaj, wisi mi to :D patrzyłam na twoje lubione, i naprawde niektorych rzeczy stamtąd nie znosze, ale nie pisze nic u ciebie, bo nie chce kwasu ;/ nie lbuisz deppa, prosze bardzo, ale za to dobrze, ze nortona - bo to jest wielki gość - uwielbiam go (i zaznaczam: nie tylko ze wzgledu na urode..) pozdrawiam :]
Depp jest słodziutki mimo nieudanych ról w ostatnich filmach, a w zasadzie to nie jego gra, a filmy były zrypane (mało ambitne). Jednak w sumie należy mu się plus za wszechstronnosć. Jeden z moich ulubionych aktorów za kreację nie filmową, a za zachowanie w realu. Cudowny :). Więcej takich aktorów=ludzi, a nie pustych kenów!!!