Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Aktor taki sobie ale

użytkownik usunięty

to co kłuje mnie w oczy to jego przetłuszczone włosy, co również widać na avatarze, co za wstyd. Jeśli nie umie sie doprowadzić do porządku to niech się obetnie na łyso, na pewno tak i bardziej męsko będzie wyglądać a nie jak jakaś baba, prawdziwy facet nie powiniem nosić długich włosów. W dodatku ma twarz jakiegoś narkomana...

I odrosty. FU.

Gehenn

I rozdwojone końcówki. BLE

Yoko_ono

hi hi hi....

Yoko_ono

I nie nosi tipsów. FE.

wiesz co zalosna jestes albo slepa, chyba ze pisalas o sobie

TereNia123

hahaha dobre to było... :D
Jakby był łysy to by miał brudną łysinę i też by Ci się nie podobało ;D ah Ci aktorzy co za niechluje pfuuu tfuu haha ;D
ah ten Depp taki brudasek zaniedbany haha ale za to ile ludzi go lubi, żeby już nie mówić: "koffffffuuusiaa" haha
http://latimesblogs.latimes.com/photos/uncategorized/2008/09/25/depp.jpg <-- czasem zdarza mu się umyć i obciąć włosy do wiadomości, chyba, że akurat jest kolejka u fryzjera ;D to już nie może za to ;D

użytkownik usunięty

Eeee tam ciekawe ile czasu zajelo ci szukanie jednego zdjecia?
Przeciez wiadomo ogolem, ze zdjecia na avatarkach sa prawdziwa prawda, sa najbardziej autentyczne,
to nie jest tak ze znajdziesz jedno na ktorym pieknie wyglada,
a bo on jest taki czasem w swieta, pieknie wygladajacy.
No tak raz sie doprowadzil do porzadku to od razu, cykaja mu 5000 zdjec, bo to nowosc.
Trzeba autentycznosc szerzyc, a akurat te ktore najbardziej reprezentuje tego pana to juz jest wstawione na tej stronce, a to ze on taki nieumyty, no zwyczajny brudas, to chyba taki jego image, mozliwe ze kobieta sie podobaja mezczyzni z broda,cuchnacymi pachami, ciuchami ufajdanymi sprzed 3 dni, look z rynsztoka, jakiegos menela spiacego pod kartonami z tymi samymi gaciami od 8 lat.
To chyba panie lubia, to chyba mam juz znam recepte na milosc

Lecz się.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Sama sie lecz, idz do specjalisty, ale najpierw zalecam ci wizyte u okulisty.

haha ;D oooj na prawde się naszukałam tego zdjęcia. :D on może i wygląda czasem jak zaniedabny ale on ma taki swój własny oryginalny styl. i nie rozumię dlaczego twierdzisz, że śmierdzi? może pachnie lepiej niż niejeden facet, a przykre zapachy są naturą ludzką, każdy z nas czasem nieprzyjemnie pachnie. Zresztą sławna osoba to normalny człowiek taki jak my tylko, że ma kupe kasy i wszyscy go znają i dla niektórych musi zawsze perfekcyjnie wyglądać =/ a na pewno jakbyś go zobaczył na żywo to pierwszy polecisz zrobić sobie z nim zdjęcie.. THE END

ha ha ha zastosuj tę swoją receptę na miłość :) Idę o zakład, iż będziesz budził u kobiet uczucia i niekontrolowane odruchy:) Ale obrzydzenia:D:D:D

użytkownik usunięty
violet363

To prawda wyglada jak wyglada, prosze nie probujcie zaprzeczac, wiem ze jestescie jego fankami ale troche wiecej szczerosci kobiety.

świetna prowokacja ale prawdą jest że Johnny Depp jest aktorem takim sobie i nie zasługuje na tak wysoką pozycje w rankingu

użytkownik usunięty
Knaga

Pisze to co mysle, jesli ci sie nie podoba to od razu prowokacja co?
Slepa nie jestem.

dobrze już dobrze ;)

Włosy można sobie zrobić żelem i też będą wyglądać jak by były tłuste. Johnny Depp ma bardzo dużo kasy i kiedy chce może sobie zrobić nawet włosy jak szop pracz. Możesz se pisać o jego włosach i twarzy ile chcesz a jego to i tak nie obchodzi bo on ma więcej pieniędzy od ciebie i jest sławniejszy i twoje komentarze gówno go obchodzą za przeproszeniem. Pozdro

użytkownik usunięty
dawid13

Gowno obchodza to po co piszesz i sie denerwujesz?

Wiem, że masz swoje zdanie ale aktor umi się doprowadzić do porzątku i dlaczego odrazu go krytykujesz skoro go nie znasz?. Spróbójmy spokojniej. Nie jesteś jego koleżanką. To jest bardzo dobry aktor.

użytkownik usunięty
dawid13

"Czemu go krytykujesz skoro go nie znasz" ahahaha
Masz 15 lat?
A ty czemu go lubisz jesli go nie znasz?

jak ja nie na widzę Waszej generacji!
Zwykła nienawiść dymi wam z dyni!

Zazdrościcie mu i tyle!!!

użytkownik usunięty
dianulka__14

I to jak...

Ja go znam już jako aktora ponad 7 lat więc ciekawe jakie ty możesz mieć lepsze zdanie na jego temat. PS. nie mam 15 lat. nara

Założyłaś bardzo długi temat swoim gadulstwem:) bez urazy

dawid13

Ta dyskusja jest bez sensu.
To, że Johnny często nie dba o swoje włosy to nie znaczy, że nie dba o higienę. Może być czyściejszy niż niejeden facet. A co ja tu będę o tym gadać. Trza go spotkać i powąchać, to się zobaczy xD
Johnny jest bardzo utalentowany, zasługuje na wysokie miejsce w rankingu. Choć, przyznam, czasem w niektórych filmach robi identyczne minki, niemniej bardzo dobrze gra. Jak u każdego aktora, w dorobku ma lepsze jak i gorsze filmy. Nie należy go oceniać po gorszych filmach jak i po jednym filmie. Ja obejrzałam ponad 13 filmów z jego udziałem i wiem co mówię.
Dowidzenia. Czy raczej; donapisania.

alex36

I tu z alex36 zgodzę się w 100%. To najlepsze rozwiązanie, żeby zakończyć ten pokręcony temat. Nie kłućmy się dalej. Każdy ma swoje zdanie i tyle. A jak by ten temat przeczytał Johnny Depp to by się roześmiał za wszystkie czasy:)

dawid13

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahakurwahahahahahaha!
ale macie problemy! xDDDD
...przepraszam - powaga...

... xDDD

gosia2326

Jakby jego włosy nie wyglądały -z pewnością nie są przetłuszczone -pomyślcie przez chwilę ile stylistów pracuje nad każdą sesją takiego aktora - nad jego make-upem, fryzurą, ubraniem - taki efekt jest na 100 % zamierzony, bo gdyby nie był - zdjęcie nie zostałoby opublikowane.

użytkownik usunięty

Macie racje jest zamierzona niechlujnosc, normalny stylista nie zrobilby z jego wlosow kolebka tluszczu, ciekawe czy uzywa jakis kremow, nie chce nawed wiedziec jakich...

użytkownik usunięty

Powiem jedno:
Nie liczą się żadne zdjęcia i czy wygląda na nich ładnie czy nie, ważne że ma ogromny talent i to coś co przyciąga większość widzów.

Wreszcie jakiś mądry wpis na tym forum:)

zgadzam się:]

użytkownik usunięty

no ale my mozemy oceniac co chcemy

nie ma ogromnego talentu

użytkownik usunięty

Jest normalnym przecietniakiem, wypada dobrze na ekranie, jest jednym z wielu. Jesli chcesz dobrego aktora to chociazby zobacz pare odcinkow Dextera;) to serial prawda, ale wiekszosc aktorow naprawde daje prawdziwy popis mozliwosci interpretacyjnych.
Johnny Deep wybiera role najdziwniejszych postaci fimowych w ktorych moze sobie robic wciaz te same glupie minki.
Mysli ze jak gra dziwakow tym lepiej dla niego i jest taki cool

że tak się powtórzę:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaku rwahahahahahaha!
ale macie problemy! xDDDD
...przepraszam - powaga...

... xDDD

dziękuję, pie oleni ignoranci :* :)

gosia2326

Nie lubię mieć przetłuszczonych włosów :P a tak wgl to witam z powrotem :D

paciek

Ja też. : )

Mada_gringo

Ehh ... "Mysli ze jak gra dziwakow tym lepiej dla niego i jest taki cool " skąd wiesz co myśli?

i czy Ty codziennie myjesz włosy?
I pokaż mi szmatławiec który na okładki daje najlepsze zdjęcia aktorów.

I tak właściwie to ile widziałaś z nim filmów?