Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

cytuję: "Johnny w 1995 r. w Los Angeles otworzył swój klub "The Viper Room". W klubie tym, z przedawkowania narkotyków zmarł River Phoenix."

Fajnie, że River zmarł w 1993 roku....
Klub Deppa został otworzony znacznie wcześniej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tacyssup

Jeszcze więcej trzeba było zrobić tego pustego miejsca jak tak ci się nudzi...

Dziewczynka_bez_zapalek

To też nie jest takie pewne. Bo niektóre źródła podają, że klub założył w 1993 roku. Ale co to za różnica. Nikt go nie oskarża przecież, że to przez niego.

Morta

Raczej w 1993 roku założył albo i wcześniej. Na pewno nie później. Gdyż River zmarł w 1993 roku w wyniku przedawkowania w klubie Deppa.

Dziewczynka_bez_zapalek

Też słyszałam o tej dacie -1993 .

Dziewczynka_bez_zapalek

masz coś do mnie??
coś ci nie pasuje??

Dziewczynka_bez_zapalek

chcesz być moim wrogiem????
proszę bądź nim, bo założyłam konto żeby znaleźć wrogów.

tacyssup

??????
Ile masz lat? 7 czy 8?

Dziewczynka_bez_zapalek

mam ile mam kobiety się o wiek nie pyta ! nie wiedziałeś!
jamie cort po prostu żal i rozpacz jak czytam twoje posty jak u dziecka 5-cioletniego, beznadzieja, prowokujesz ludzi tylko!
żal mi cię :( boże kiedy ty zmądrzejesz mam nadzieję że będziesz mądry kiedyś :( :P :P :P :P

tacyssup

Jamie Cort a ładnego mam pieska na awatarze?
:_)

tacyssup

Jamie Cort nie warto w ogóle zwracać uwagi na takich ludzi, kiedys może dojrzeją a póki co zgłosiłam jej odpowiedź do usunięcia ;) A co, będzie miała wroga do kolekcji ;).

P.S. Ty śmiesz nazywać się kobietą? To zachowuj się jak przystało na kobietę a nie 12 letnią dziewczynkę.

Pozdrawiam.

Morta

tacyssup, nie umiesz czytać za bardzo, co? Jestem kobietą . A ty dzieckiem z żałosną wyobraźnią. Idź popukaj się w czoło. Będzie ci przynajmniej wesoło.

Morta, takie dzieci jak ona niestety nigdy nie zmądrzeją :)). A co najgorsze! Takie dzieci rozmnażają się jak króliki...

Dziewczynka_bez_zapalek

Dla twojej wiadomości mamy 16 lat i niezły uwab z Ciebie :)
Aniołeczku a ty się tak nie denerwuj, krejzolko...
Pozdrawiam

tacyssup

To bardzo się cieszę, że masz taki niezły 'uwab' ze mnie... :) Spokojnie, ja się nie denerwuję... rozmyślam jedynie, jak głupim człowiekiem trzeba być, żeby być tobą... to musi być ciężkie życie być tobą....

Morta

Morta ty już jesteś wrogiem
jest ktoś jeszcze kto chce być moim wrogiem

tacyssup

Hahaha dzieci mają wakacje i się nudzą. I to jest kwiat polskiej młodzieży...?! :|:| Byle do września i znowu pójdą do szkoły i spokój :).

tacyssup

Prowokować trzeba umieć.
Jeśli na twoje prowokacje odpowiadają maksymalnie trzy osoby plus ty, nie umiesz prowokować.

Tacyssup - nie jesteś zabawna, nie jesteś prowokująca i budzisz nijakie uczucia. ale śmiecisz. i to jeszcze głupiej, niż ktokolwiek z tego forum.

noale co mi do tego. w sumie nie wiem, po co produkuję klawiaturę, to i tak do ciebie nie trafi, ale ja nie mam nic do roboty i postanowiłam pozrzędzić.

Gehenn

Gehenn tylko że wiesz, ja nie prowokuję ja już taka jestem :)

tacyssup

To wcale nie ma się czym chwalić. <za krótki>

Morta

No to co ja mam zrobić? Moja wina że już taka jestem? :)

Dziewczynka_bez_zapalek

Dobra dajcie mi spokój, co ja wam takiego zrobiłam??:)

tacyssup

Wystarczy ze jestes.

Mada_gringo

Sama się o to prosiłaś :P

paciek

:) zabawne