cytuję: "Johnny w 1995 r. w Los Angeles otworzył swój klub "The Viper Room". W klubie tym, z przedawkowania narkotyków zmarł River Phoenix."
Fajnie, że River zmarł w 1993 roku....
Klub Deppa został otworzony znacznie wcześniej.
To też nie jest takie pewne. Bo niektóre źródła podają, że klub założył w 1993 roku. Ale co to za różnica. Nikt go nie oskarża przecież, że to przez niego.
Raczej w 1993 roku założył albo i wcześniej. Na pewno nie później. Gdyż River zmarł w 1993 roku w wyniku przedawkowania w klubie Deppa.
mam ile mam kobiety się o wiek nie pyta ! nie wiedziałeś!
jamie cort po prostu żal i rozpacz jak czytam twoje posty jak u dziecka 5-cioletniego, beznadzieja, prowokujesz ludzi tylko!
żal mi cię :( boże kiedy ty zmądrzejesz mam nadzieję że będziesz mądry kiedyś :( :P :P :P :P
Jamie Cort nie warto w ogóle zwracać uwagi na takich ludzi, kiedys może dojrzeją a póki co zgłosiłam jej odpowiedź do usunięcia ;) A co, będzie miała wroga do kolekcji ;).
P.S. Ty śmiesz nazywać się kobietą? To zachowuj się jak przystało na kobietę a nie 12 letnią dziewczynkę.
Pozdrawiam.
tacyssup, nie umiesz czytać za bardzo, co? Jestem kobietą . A ty dzieckiem z żałosną wyobraźnią. Idź popukaj się w czoło. Będzie ci przynajmniej wesoło.
Morta, takie dzieci jak ona niestety nigdy nie zmądrzeją :)). A co najgorsze! Takie dzieci rozmnażają się jak króliki...
Dla twojej wiadomości mamy 16 lat i niezły uwab z Ciebie :)
Aniołeczku a ty się tak nie denerwuj, krejzolko...
Pozdrawiam
To bardzo się cieszę, że masz taki niezły 'uwab' ze mnie... :) Spokojnie, ja się nie denerwuję... rozmyślam jedynie, jak głupim człowiekiem trzeba być, żeby być tobą... to musi być ciężkie życie być tobą....
Hahaha dzieci mają wakacje i się nudzą. I to jest kwiat polskiej młodzieży...?! :|:| Byle do września i znowu pójdą do szkoły i spokój :).
Prowokować trzeba umieć.
Jeśli na twoje prowokacje odpowiadają maksymalnie trzy osoby plus ty, nie umiesz prowokować.
Tacyssup - nie jesteś zabawna, nie jesteś prowokująca i budzisz nijakie uczucia. ale śmiecisz. i to jeszcze głupiej, niż ktokolwiek z tego forum.
noale co mi do tego. w sumie nie wiem, po co produkuję klawiaturę, to i tak do ciebie nie trafi, ale ja nie mam nic do roboty i postanowiłam pozrzędzić.