Strasznie denerwują mnie błędne informacje podawane na necie lub w gazetach, szczególnie na temat Johnny'ego :(
No, bo jak można twierdzić, że Vanessa jest żoną Johnny'ego albo, że za niedługo urodzi im się trzecie dziecko??
Szczególnie, że Johnny cały czas potwierdza, że żadnego dziecka nie będzie i, że narazie nie zamierza brać ślub z Vanessą.
Mogliby najpierw dokładnie sprawdzać te informacje, a dopiero potem zamieszczać je w czasopismach i na stronach internetowych.
Tak racja, to rzeczywiście jest wkurzające. Zdaje się, że piszesz o ostatnim artykule w vivie. Totalny brak informacji. Mylą się w najważniejszych kwestiach. Zazwyczaj nie czytam takich gazet, bo mierżą mnie ploty, które są w nich opisywane, ale też dlatego, że nawet nie starają się w nich pisać rzetelnych artykułów!
tak ,akórat ostatnio mam vive na mysli :P
kupiłam, bo własnie miało być o Johnnym :)
albo przykład w innej gazecie, pod zdjęcie Johnny'ego i KATE!! podpisane: zgrana parka, Johnny i Vanessa... :/
Szczyt wszystkiego... :/
Dokładnie! Wszędzie pisze, że mają mieć trzecie dziecko, a sam Johnny temu zaprzecza! Albo niedawno czytałam o Johnnym w VIVIE! i pisało, że rzucił papierosy. Taa jasne.. W innej pisało, że uzależnił się od papierosów i jest to rzeczą której nie umie rzucić. I tu jest prawda bo na wszystkich niwych i starszych fotach widać jak Johnny bardzoo często ma papierosa w ręce. I komu tu wierzyć?
Oj pali Johnny papieroski pali! Widać to na wszystkich zdjęciach, że pali ciemne papierosy. Pozatym w wywiadach opisują jak Johnny odpala papierosa od papierosa. Pamiętam też jak czytałam gdzieś, jak powiedział, że po co ma rzucać coś co mu tak dobrze wychodzi.
Johnny palił, pali i bedzie palił :)
mówi, że nie potrafi zyc bez papierossa :)
a takie bzdety w tych gazetach to mnie do szału doprowadzają :/
zaniedługo mu sie urodzi trzecie dziecko... dobre sobie.., chyba w kosmosie... :/
te wszystkie plotkarskie gazety... :/
mogliby chociaż sprawdzać podawane przez siebie informacje i nie robić takich debilnych wpadek jak z tym zdjeciem z Bravo... :/
ale cush... jaka gazeta, takie artykuły i prawdomównośc...
a tak na marginesie to nasz Johnny bardzo sexownie wygląda z papieroskiem w dłoni tudzież w ustach... mrrr ;)
mnie tez to wkurwia...żeby znośić te wszystkieuwagi trzeb mnieć anielska cierpliwość...nie wiem jak wszystkie gwiazdy to wytrzymują..
no własnie...
zobacza jakąś gwiazde w towarzystwie jakiejś kobiety i od razu romans!!! ja to bym cholery dostała od tego wszystkiego...
robią Ci zdjęcia z ukrycia... naffet na zakupy spokojnie pójść nie możesz... :/
bo te wszystkie brukowce szukają tylko sensacji! nieważne czy jest ona prawdziwa czy nie. dla nich ważniejsza jest kasiora i rozgłos, ot o co w tym wszystkich chodzi.
biedni są tacy aktorzy (a szczególnie tacy jak Johnny Depp). w ogóle nie mają prawa do prywatności, muszą być na każde zawołanie mediów, muszą przyjmować słowa krytyki, itd. właściwie to ja się nie dziwię, że Johnny pali... W końcu, w jakiś sposób musi uciec od tego wszystkiego, a skoro nie ćpa to pozostały mu tylko papierosy.
O BOŻE! Czytając to już się załamałam! Doprawdy- oceniajcie jego talent. Czytacie śmieciowate gazety- to później są takie efekty. Nie spotkałam się z żadnymi takimi „plotkami”, może dlatego że nie czytam wszelkich piśmidełek. Tak czy inaczej- nie bardzo wiem czym Wasze opinie rozhisteryzowanych nastolatek różnią się od tamtych. Dajcie człowiekowi prawo do prywatności i skoncentrujcie się na fakcie iż ma niesamowity talent.
To tak w temacie tego co akurat mnie denerwuje :P
Pozdarwiam!