NIE DORÓWNA TEMU DREWNIANEMU BATMANOWI.
Depp przynajmniej próbuje symulować aktorstwo, czego o Bale'u powiedzieć nie można.
zgadzam się Bale w Batmanie to drewno ale powiedz to fanom Mrocznego rycerza i łebkom z liceum mającym obsesje na punkcie Nolana
Bale powinien zająć się stolarką a nie "aktorstwem".
A Depp to trudno powiedzieć, może na babcię klozetową by się nadał.
ja Fightera nie widziałem ale z tego co słyszałem ta rola ma dużo cech szczególnych a takie coś jest szansą dla przecenianych aktorów np cienias Hanks grający geja chorego na AIDS czy debila Forresta
w ciemno dałbym Oscara Rushowi który jest aktorem wybitnym
patrzac na twoja rozmowe na forum TDK z soldierem czy jak tam ten koles ma,to mam wrazenie ze cos z wami nie gra...
a wracajac do tematu do czytaj uwaznie i nie wlewaj sobie ze w ogole o tobie mysle,jestes tylko zalosna marionetka na beznadziejnym portalu ktory sie robi jak trzoda.
bede. chociaz sam nie wiem jestes wyjatkowym przypadkiem podjudzacza ktory staje sie pomalu nudziarzem wiec rozwaze jeszcze rozmowe z toba.
bo ty nawet nie ogladales tego filmu ,zreszta jak wszystkich innych o ktorych sie wypowiadasz.hahaha
Oglądałem i to na dodatek w kinie. Mam nawet zaświadczenie od kasjera, ktory sprzedawał mi bilet na film. Poprosiłem o nie zawczasu, bo wiedziałem, że możesz mi nie uwierzyć.
ta jasne,to wszystko dzieje sie w twojej glowie,proponuje isc do jakiegos lekarza najlepiej ze specjalizacja psychoterapelty.
jezeli gadasz bzdury,nie masz prywatnego zycia i cale dnie spedzasz przed monitorem na durnym forum,nie potrafisz znalesc sobie dziewczyny,jestes ludzka marionetka w rekach debila(patrz life) co samemu czyni cie kretynem to:
WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE!!
jezeli ktoras z powyzszych sytuacji ma lub miala miejsce to odp brzmi TAK!
z marcnkusiusiem jest cos bardzo nie tak.
A co powiesz o aktorstwie tego gościa http://www.filmweb.pl/person/Mariusz+Pudzianowski-183393
Nie wiem dlaczego uważasz go za wybitnego, dość kontrowersyjne stwierdzenie, ale jest niewątpliwie lepszy od Bale'a. No bo czy może być coś gorszego od drewna z betonową twarzą? (pytanie retoryczne)
To był czysty sarkazm z mojej strony !!! Batmany oglądałem tylko Burtona, szału nie robią niestety, także mam zamiar obadać te on Nolana. Mówisz, że bieda ???
nawet nie sluchaj tego buraka,wejdz sobie na forum mrocznego rycerza i obadaj jaki z niego psychopata!