Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

NIE DORÓWNA TEMU DREWNIANEMU BATMANOWI.

Depp przynajmniej próbuje symulować aktorstwo, czego o Bale'u powiedzieć nie można.

Znawca_filmowy

zgadzam się Bale w Batmanie to drewno ale powiedz to fanom Mrocznego rycerza i łebkom z liceum mającym obsesje na punkcie Nolana

lotr12345

Próbowałem im to wyperswadować, ale nic z tego. Uważają go za bożka i zrobią dla niego wszystko.

Znawca_filmowy

Bale powinien zająć się stolarką a nie "aktorstwem".
A Depp to trudno powiedzieć, może na babcię klozetową by się nadał.

Marcinekk

Jak ocenisz grę Bale'a w filmie "Fighter" ?

brk91

ja Fightera nie widziałem ale z tego co słyszałem ta rola ma dużo cech szczególnych a takie coś jest szansą dla przecenianych aktorów np cienias Hanks grający geja chorego na AIDS czy debila Forresta
w ciemno dałbym Oscara Rushowi który jest aktorem wybitnym

lotr12345

ja je bie .

sanczopansa

Tych zmarszczonych facetów ze zdjęć, które nam podesłałeś?

Znawca_filmowy

nie, ciebie i twoja wesolutka ekipe (oczywiscie werbalnie).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Znawca_filmowy

patrzac na twoja rozmowe na forum TDK z soldierem czy jak tam ten koles ma,to mam wrazenie ze cos z wami nie gra...
a wracajac do tematu do czytaj uwaznie i nie wlewaj sobie ze w ogole o tobie mysle,jestes tylko zalosna marionetka na beznadziejnym portalu ktory sie robi jak trzoda.

sanczopansa

Teraz mnie zraniłeś.

Znawca_filmowy

mam taka nadzieje:)

sanczopansa

Nie rób tego więcej :(

Znawca_filmowy

bede. chociaz sam nie wiem jestes wyjatkowym przypadkiem podjudzacza ktory staje sie pomalu nudziarzem wiec rozwaze jeszcze rozmowe z toba.

sanczopansa

Nie rób nam tego, wiesz, że rozstania mogę nie wytrzymać :(

brk91

On tam grał?

Bo nie zauważyłem.

Znawca_filmowy

bo ty nawet nie ogladales tego filmu ,zreszta jak wszystkich innych o ktorych sie wypowiadasz.hahaha

sanczopansa

Oglądałem i to na dodatek w kinie. Mam nawet zaświadczenie od kasjera, ktory sprzedawał mi bilet na film. Poprosiłem o nie zawczasu, bo wiedziałem, że możesz mi nie uwierzyć.

Znawca_filmowy

ta jasne,to wszystko dzieje sie w twojej glowie,proponuje isc do jakiegos lekarza najlepiej ze specjalizacja psychoterapelty.

sanczopansa

W jego głowie przynajmniej coś się dzieje.

Marcinekk

jezeli gadasz bzdury,nie masz prywatnego zycia i cale dnie spedzasz przed monitorem na durnym forum,nie potrafisz znalesc sobie dziewczyny,jestes ludzka marionetka w rekach debila(patrz life) co samemu czyni cie kretynem to:
WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE!!

sanczopansa

Z Marcinkkiem jest coś nie tak?

Znawca_filmowy

jezeli ktoras z powyzszych sytuacji ma lub miala miejsce to odp brzmi TAK!
z marcnkusiusiem jest cos bardzo nie tak.

sanczopansa

Załatw mi wizytę, może spróbuję.

Znawca_filmowy

nie mam takich koneksji,

sanczopansa

A idziesz pograć w piłkarzyki?

Znawca_filmowy

wole makao.

sanczopansa

Przeczytałem wolę kakao. Czy to coś znaczy?

użytkownik usunięty
Znawca_filmowy

A co powiesz o aktorstwie tego gościa http://www.filmweb.pl/person/Mariusz+Pudzianowski-183393

Na pewno lepszy od Deppa. Na pierwszy rzut oka widać.

Znawca_filmowy

Rozumiem, że ten wybitny aktor lepszy od Bale'a http://www.filmweb.pl/person/Justin+Bieber-1246081

brk91

Nie wiem dlaczego uważasz go za wybitnego, dość kontrowersyjne stwierdzenie, ale jest niewątpliwie lepszy od Bale'a. No bo czy może być coś gorszego od drewna z betonową twarzą? (pytanie retoryczne)

Znawca_filmowy

To był czysty sarkazm z mojej strony !!! Batmany oglądałem tylko Burtona, szału nie robią niestety, także mam zamiar obadać te on Nolana. Mówisz, że bieda ???

brk91

nawet nie sluchaj tego buraka,wejdz sobie na forum mrocznego rycerza i obadaj jaki z niego psychopata!

sanczopansa

Sanczo, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

brk91

Nawet bieda jest lepsza od tego.