Spać po nocach nie mogłam i musiałam założyć temat. Skoro mamy już taki ciekawy cykl.
Ej, stop! Wstrzymać ogień! Widziałyście jakie fajne? O tam na górze!... Wyświetla się ile i które filmy z filmografii aktora się obejrzało :D
Czy wariat powie, że jest wariatem? Nie. Czy alkoholik powie, że jest alkoholikiem? Nie.
Wszyscy jesteśmy dziwne na swój sposób, ale o tym nie mówimy. Ty nie jesteś dziwna. A o tym mówisz. Wniosek? Przestań udawać skarbie. Wyjdzie ci to na złe.
Fajne fajne to na górze, mi też się podoba.
Tylko na forum Garego Oldmana nie mogę wejść, bo mnie załamuje jak mało jego filmów widziałam :( ;pp.
ludzie mówią mi, że jestem nawiedzona ale żeby zaraz głupaia... ;)
też mi sie podoba to z tymi filmami. ale jakos myslalam, ze widzialam więcej... :)
Na temat gosi się rozwodzić nie będę, wybaczcie. Nie interesuje mnie. Jest, bo jest.
Apel do moich wiernych fanów: Zrobi KTOŚ SCREENA !!!
Albo ja mam chory komputer, albo mi się ta nowość co obejrzałam a co nie z danym aktorem nie wyświetla ;/
i dobre rozwiązanie z tym "Twoje filmy" "Twoje seriale" ... świetnie, że można według gatunków, kraju, roku, ocen.... ;D Starają się ;D
proponuję wam, kobity, zmienić temat na bardziej odzwierciedlający treść postów, np. "Ogniem i mieczem":). Potraficie się tylko gryźć. Połamania zębów!!!!
Może i źle napisałam jego nazwisko, ale przynajmniej wiem chyba o nim wiecej niż wy, skoro go nie doceniacie.. Ale dzięki za uwagę, wiem przynjamniej że pisze sie Depp a nie Deep :P:P
dopiero teraz się dowiedziałaś jak się pisze Jego nazwisko?? Gratuluję droga "FANKO" większej wiedzy od nas, tylko że jest taki malutki sprzeciw. My wiemy jak się piszę Jego nazwisko
Lady, wyluzuj :))
Połowa `filmwebców, ma niepoukładane w głowie i do tego trzeba się przyzwyczaić. Pokładaj nadzieję w drugiej części użytkowników i udzielaj się dalej :)
Też nie wiem, kiedy się urodził Burton, zobacz.
Lady, wybacz jej, ona po prostu bardzo wolno myśli i kojarzy.
Spokojnie. Bez nerwów. Nie warto.
nie zwaracajac uwagi na powyzsza dyskusje(wybaczcie dziewczyny) CZYM Go cenie?:] o jejku jejku- oczami, bo jest niebiansko przystojny, uszami,bo Jego kuszacy glos wzbudza we mnie dreszcze i...dobra koniec, bo sie rozmarzylam;p
Łatwo wam mówić "bez nerwów", ja na takie durne wypowiedzi niestety inaczej nie umiem reagować ;p.
Noo dooobrze... będę już grzeczna, I promise ;pp.
<< |durni debile wywyzszający się swoją wiedzą n.t. Deppa i innych, i
myslą ze są crazy, cool, sweet etc| & |ludzie najzwyczalniej NORMALNI|
33
i bedzie pokój.
"Give peace a chance" !!!!!!!!!