Spać po nocach nie mogłam i musiałam założyć temat. Skoro mamy już taki ciekawy cykl.
Proponuję go przeliczyć na euro, wtedy dowiemy się czy i czym go cenimy...
Ja mogę nawet poprowadzić aukcje ;p. Cena wywoławcza- skromnie- 1 euro ;p
Mada, nie ma czegoś takiego jak "mój patriotyzm", ja się nigdy specjalnie patriotką nie czułam... ;)
Ale to raczej nie jest dobre forum na takie rozmowy ;p.
mleko z piersi matki podobno jest strasznie słodkie. wiem bo moja ciocia miała za dużo pokarmu i musiała sobie... no... ściągać(wiem jak to brzmi:)) no i moja siostra się skusiła i wypiła. fujj nigdy bym czegos takiego nie wypiła. to znaczy od cioci;)a co do tego co cenię w Depp'ie.. Jest tego bardzo dużo. Na pewno ta cudowną manierę, uśmiech, oczy, kości policzkowe, styl ubierani w ogóle styl bycia, no i jeszcze duzo rzeczy których teraz nie pamiętam:)
Nie czytasz uważnie. Temat brzmi CZYM cenicie Johnnego Deppa, a nie za co. To niewybaczalny błąd, na tym forum trzeba ZAWSZE pisać na temat.
Moim skromnym zdaniem Johnny Depp jets najlepszym pod słońcem aktorem. Ma wspaniały głos, jest bardzo przystojnym mężczyzną, z pięknymi policzkami oraz oczami. W każdym filmie, jakim zagrał wywiera niesamowite wrażenie. Potrafi wspaniale odzwierciedlić uczucia granego przez siebie bohatera. Uwielbiam go, ubóstwiam, szanuje i bardzo cenie. Mowcie, co chcecie ; )
ja tam się z Tobą zgadzam:) Nawet moja siostra, która za bardzo nie lubi oglądać filmów mówi, że Depp jest dobrym aktorem;D
Johny Deep to wspaniały aktor. Zauważcie że zawsze doskonale dopasowuje sie do roli. Za każdym razem, kiedy oglądam nowy film z nim, nie przypomina mi sie z innego filmu. xD Zawsze gra niepowtarzalnei i oryginalnie. I do tego jest przystojny, hehe :)
Po prostu jest świetny i kropka.:)
Osobiście teraz zaczynam zebirac kolekcje z filmami z Jonym Deepem i chce obejrzeć wszystkie jego dzieła do końca roku :P :)
Oby tak dalej jak dotychczas cudownie grał. A on chyba źle nie umie zresztą.. :)
Pozdrawiam wszystkich fanów :)
Eeej noo...
To juz nawet mój 7-letni kuzyn, zafascynowany kiedyś Jackiem Sparrowem
(teraz przerzucił sie na Anakina Skywalkera) potrafi poprawnie napisać
jego nazwisko........:P
bo to naprawdę nie jest (wbrew pozorom) trudne ;) wystarczy się orientować przynajmniej na poziomie przedszkolaka.
Tak, w każdym wątku sie jej pomyliło.
Czy tak trudno zapamietać 4 litery w odpowiednim szyku ?! To tak jak
napisać "mój" przez "u"!!!!!!!!!!!!
weż spadaj od nas. my sie Ciebie w żadnym stopniu nie czepiamy i raczej wolałybyśmy(Gosia przepraszam, że mówie również w Twoim imieniu:))żebyś Ty też dał nam spokój.
Pozdrawiam
-Ja się mam za w miarę normalna osobę.
-Taak... z której strony?
-Zamknij mordę! JESTEM normalna!Tyyyy.... Też widzisz Deppa w aureoli światła?
-Tiaa...wyciąga do mnie rękę... chce do niego iiiiiśc....
-Ja też....ale cholera! W tych drzwiach nie ma klamki!
Jestem normalna. Nie wierzcie w to co mówi ta druga, ona ma nierówno pod sufitem.
Chcem tą fotę, skont wytrzaskałaś w tak gut quality???
<---Że tak odbiegnę od tematu
Zabij, a nie powiem ;p.
Nie no...przeglądałam w googlach chyba Freddiego zdjęcia i jakoś tak trafiłam na stronę, na której ta fota była. Ale adresu niestety nie znam. Powiem tylko, że było tam tez parę innych, fajnych zdjęć i nie tylko Fredka.
ja bardzo bym prosila o nieidentyfionwanie mnie z innymi użytkownikami. ;P jestem inna niz wszyscy...
Żeby być 'innym niż wszyscy' trzeba mieć potencjał... ona nie jest inna , ona jest zwyczajnie głupia.